1.روزی 50تا اس ام اس و 4دقیقه مکالمه همین
3.نیکی و پرسش![]()
1.روزی 50تا اس ام اس و 4دقیقه مکالمه همین
3.نیکی و پرسش![]()
چه خبره 4 ماه ؟
باطريهاي سوني اريكسون اينطوري نيستند
من كه گرفتم گوشيو همون اولش خوب كار ميكرد
و تا الان هم فرقي نكرده
نه بيش نه كم
اين باطريهاي سامسونگ هست كه بايد چند ماه بگذره تا بهتر بشه
50 تا sms زدن نزمال نيست عزيز
حتما چند تا هم دريافت ميكنيو ميخونيش اره ؟
2 روز خوبه پس واست
در مورد راديو
منم دلم ميخواد بزارم
ولي چون انجمن پاكت پي سي هيچ چي نداره جايي نيست بذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي از اين دو را نصب كن
ريختنش دقيقا مثل رام هست
تعويض رام كه بلد هستي درسته ؟
من فکر نمی کنم از اس ام اس باشه
من از ایراسل استفاده می کنم و تو منطقه ما زیاد آنتن میپره شاید از این باشه
خیلی ممنون
درضمن من تاحالا رام عوض نکردم مشکلی که پیش نمیاد؟
اگه انتن ضعيف باشه بله احتمالش هست مصرف باطري بيشتر بشه
پس بهتره حتما راديو را اپديت كني
اگه تا حالا عوض نكردي بايد يه عده آموزها را مطالعه كني مشكل خاصي نيست
اول بايد گوشيو hard-spl كني
بعد ميتوني رامهاي كوكشو و راديوها را نصب كني
براي آموزش فعل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزن
آقا برو خدا رو شكر كن كه X1 گرفتي ، چون اگر diamond2 گرفته بودي 1 روز هم دوام نمياورد . چون من بدون sms و 5 دقيقه مكالمه و كمي ور رفتن با منوها باتريم 2 روز بيشتر دوام نمياره. شايدم باتري من خرابه !
كلا توصيه ميكنم دوستاني كه x1 دارن اگر به سرشون زد كه گوشيشون رو بفرشون و يه diamond2 بگيرن ، قبلش خوب فكر كنن و توجه كنن كه هر گوشي مزايايي داره و معايبي
حرفهاي شما راجع به باطري با حرفهاي آريان مغايرت داره ...
سلام.
شاید نه قطعا" از اینه که آنتن میپره و برای سرچ مجدد باطریتو بعد از جویدن قورت میده.
سلام.
من حاضرم گوشی رو بدم دوستان تست کنن .من نیاز ی ندارم در مورد ساخته دیگران دروغ بگم که مثلا" باطریش فلانه و.....
اما اینکه باطری دوستمون میگه 2 روزه تموم شده.شاید دلایلی غیر از خرابی باطری و استفاده داره.من نمونه هایی رو عرض میکنم ایشون تست کنن.
شاید تو منطقه ای که ایشون هست پرش آنتن زیاد باشه.شاید وایرلس مدام روشن باشه.(البته من خودم زیاد استفاده میکنم از وایرلس.)
شاید لباستون باعث ایجاد الکتریسیته ساکن میشه که با برخورد گوشی با لباس تخلیه الکتریکی صورت میگیره.شاید محل کارتون یا محل قرار گرفتن گوشی دارای میدان مغناطیسی غیر متعارف هست (مثل داراباد و مناطق اطرافش )و......
تست کنید ببینید از این موارد هست یا نه.
ضمن اینکه گلمحمدی جان شما میفرمایید 50 تا اس ام اس و 5 دقیقه مکالمه نباید 2روز دوام بیاره باطری؟؟؟؟ 50 تا اس ام اس غیر معمول نیست و انچنان باطری نمیخوره علت رو در موارد دیگه جستجو کنید.![]()
امروز برای اولین بار وایلس گوشی رو توی دانشکده تست کردمخدا رو شکر رو سفیدم کرد کنارم 5800 یکی از دوستتان هم بود که خودشو کشت تا کانکت بشه نتونست
من تا on میکردم وصل میشد
سرعتشم که عالی بود
بله ، مي دونم ولي اين وضعيت گوشي منه . هنوز چيز خاصي روش نصب نكردم و گوشي رو هم با گارانتي ياس خريدم كه مطمئن هست.
من غير از جناب آرين نديدم كسي گفته باشه كه باتريش انقدر دوام مياره .ممكنه ايشون تنظيمات گوشي رو طوري تغيير دادن كه باتري كمتري مصرف ميشه(تا حدي ميشه اين كارو كرد)
احتمالش هم هست كه باتري من مشكل داشته باشه.
در نظر داشته باشين كه به طور رسمي هم talk time دايموند نصف x1 هست و خب اينو كه همه مي دونن.
مسائل ديگه اي هم وجود داره كه چون اينجا تاپيك x1 هست ، ميزارم واسه بعد. شايد تو تاپيك diamond2 مطرح كردم
سلام.
نا امیدم کردی جوون
این چه مقایسه ای بود کردی . دوستان یک هفته این تاپیک تعطیله.گل محمدی جان بیا یک پارچه مشکی بزنیم سر در تاپیک.X1 رو با 5800 مقایسه کرد این دوستمون.
مرد حسابی مقایسه X1 با 5800 مثل مقایسه لکسوسه با ماشین کوکی.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)