سلام اقا حمید ممنون از جوابتون اتفاقا منم نظرم باکس سیلده .![]()
سلام اقا حمید ممنون از جوابتون اتفاقا منم نظرم باکس سیلده .![]()
پخش ماشينم پايونير مدل DEH-P5000UB است . از وقتي كه فركانس راديو پيام عوض شده ديگر نمي توانم فركانس را بگيرم ،چون اين مدل فركانس را 20 تا 20 تا عوض مي كند. در حالي همه مدلهاي ديگر مانند 5050 فركانس را 5 تا 5 تا عوض مي كند .
در صورت امكان كمك كنيد .
با تشكر فراوان.
وقتی ضبط خاموشه با نگه داشتن یکی از دکمه ها میره به منویی که ساعت و یه سری تنظیمات دیگه رو میشه تنظیم کرد که میزان گام رادیو هم توش هست. دقیقاً یادم نیست ولی اگر دفترچشو نگاه کنید، مشخصه
توروخدا یکی زودتر جواب منو بده
آخه یکی 718 کارکرده داره میگه 55 تومن.نمیدونم چیکار کنم.
اگه میشه جواب سوالامو بدین
ممنون
سلام
یک - 90 تا 100 تومان
دو - نمیدونم
3 - 40 نهایت 60 (بستگی به نو بودن داره )
4-بله .نیاز به آمپ داره
سلام دوستان
یه سیستم خوب و ارزون تا حدود 250 لطفا معرفی کنید. ضبط sony دارم.مدلشو نمیدونم.usb خوره. فقط باند و یه ساب نسبتا کوچولو و خوب.
آمپیلی فایر فقط واسه تفکیک صدا خوبه؟ باید اینم بخرم یا نه؟
ممنون
یعنی با 7016 هم حتی واسه این باند نیاز به آمپ هستش!
بدون آمپ صدای خوبی نمیده یعنی!؟
باندات 80 واتن ! ضبط 7016 تا 50 وات جواب میده !
در نتیجه:
بدون آمپ جواب خوب نمیگیری ازش!
شما که این همه خرج کردین ! 70 تومانم بزار روش یه امپ 80 w rms بگیر و با باندات درایو کن
یا حق
با سلام،
دوستان من يك kenwood mp443u به قيمت 110 گرفتم. باندهام sony 70-80 تومني هست. الن صداي سيستمو كه تا 25-26 ميبرم بالا، سيستم خاموش روشن ميشه! ضمناى چراغهاي ماشينو كه روشن ميكنم ضبط خاموش ميشه. ماشين هوندا آكورده. لطفاً اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد. ممنون.
با عجله لطفاً. سپاسگذارم.
سلام دوست من،ورودتون رو به P30 تبريك عرض ميكنماميدوارم با كمك و راهنمائيهاي دوستان بتونيد بهترين انتخاب رو داشته باشيد.
به نظر من هزينه اي كه براي تهيه سيستم در نظر داريد خيلي كمه.نميشه زياد مانور داد.پيشنهاد ميكنم هزينه تون رو افزايش دهيد.
آمپليفاير براي گرفتن قدرت ،كيفيت،تفكيك و....استفاده ميشه.پس بودنش خيلي بهتر از نبودنش هست.
اسي جان،امپدانس پخشها 4-8 اهمي هستند،ولي برخي اسپيكرها 2 يا 3 اهمي هستند كه بايد با آمپلي فاير درايو بشن.ضمنا استفاده از امپ مزاياي بسياري داره تا اينكه اسپيكر رو مستقيم به پخش وصل كنيم. 718 هم يه اسپيكر 3 اهميه.ضمنا براي درايو كامل اون بايد ورودي كه بهش ميديد حداقل 100 وات باشه نه كمتر![]()
Last edited by hamidR15; 08-06-2011 at 08:22.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)