تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 531 از 2376 اولاول ... 3143148152152752852953053153253353453554158163110311531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,301 به 5,310 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

حضورم در هیئت مدیره قطعی است/ مدیرعامل را هیئت مدیره مشخص می کند

امیررضا واعظ آشتیانی حضورش به عنوان عضو جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال را تایید کرد.

رئیس فعلی فدراسیون دوچرخه سواری که از او به عنوان گزینه اصلی مدیرعامل باشگاه استقلال یاد می شود در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تایید خبر حضور در هیئت مدیره استقلال گفت: براساس صحبت هایی که با بنده انجام شده است، حضورم به عنوان عضو هیئت مدیره قطعی است.

امیررضا واعظ آشتیانی در مورد احتمال مدیرعاملی اش در باشگاه استقلال و جانشینی علی فتح الله زاده گفت: من تنها خبر حضور در هیئت مدیره را دریافت کرده ام و مسلما در مورد انتخاب مدیرعامل جدید باشگاه استقلال باید اعضای هیئت مدیره تصمیم گیری کنند و تا به حال صحبتی در این مورد با من انجام نشده است.

وی اظهار نظر بیشتر در مورد حضورش در باشگاه استقلال را به آینده موکول کرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

خوب خبرای جدید میبینم فردا بازی ساعت 21:30 هست دیگه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

حسن روشن در گفت و گو با ايپنا: دروغ هاي فتح الله زاده را فاش مي كنم تا بركنار شود

حسن روشن گفت: شخصاً حاضرم تا لحظه آخر بايستم و تمام دروغ هاي فتح الله زاده را فاش كنم تا زماني كه او به طور كامل بركنار شود اما پيشنهاد من اين است كه فتح الله زاده خودش كنار برود قبل از آنكه بركنارش كنند.
    حسن روشن گفت: شخصاً حاضرم تا لحظه آخر بايستم و تمام دروغ هاي فتح الله زاده را فاش كنم تا زماني كه او به طور كامل بركنار شود اما پيشنهاد من اين است كه فتح الله زاده خودش كنار برود قبل از آنكه بركنارش كنند.

مدير اسبق آكادمي باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) عنوان كرد: اگر فتح الله زاده به اينجا رسيده فقط و فقط به دليل دروغ هايي است كه در طول مدت مديريت خود گفته است. فتح الله زاده بايد بداند كه مديرعامل باشگاهي است كه ميليون ها مخاطب دارد، بساري ازپيشكسوتان حاضر نبودند به دليل مسايلي مرا همراهي كنند اما من تندرو شدم و باقاطعيت گفتم فتح الله زاده بايد برود.

روشن همچنين گفت: تزلزل در مديريت فتح الله زاده را به اينجا رساند. اين فرد با توجه به اينكه مديرعامل باشگاهي است كه ميليون‌ها مخاطب دارد نبايد به دروغگويي مي پرداخت.

در هر حال براي بركنارشدن فتح الله زاده تا آخرين لحظه مي گويم فتح الله بايد برود. حالاگر يكي ازپيشكسوتان راهمراهي كند كه هيچ در غير اين صورت به تنهايي ادامه مي دهم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

من میگم 2 بر 1 استقلال میبره.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اخلاق حرفه‌اي/استقلال چه كرد، پرسپوليس چه كرد

حجت الاسلام عليپور – معاون فرهنگي سازمان ليگ فوتبال//مشكلات داوري جزوي از فوتبال است اين موضوع را همه مي دانند ولي برخي به روي خودشان نمي آورند و گاها اشتباهات داوري را دست آويز قرار مي دهند تا نتايج خود را توجيه كنند

در هفته هاي اخير مشكلات داوري درتغيير نتيجه بازي هاي زيادي تاثير گذار بوده است. استقلال و پرسپوليس از اين قاعده مستثي نبوده‌آند. در برنامه هميشه جنجالي 90 مدير عاملان دوباشگاه استقلال و پرسپوليسي يك تلفن و ديگري به صورت حضوري شركت كردند تا درباره مسائل هفته اخير ليگ برتر توضيحاتي ارائه بدهند. داريوش مصطفوي مديرعامل پرسپوليس دراين برنامه تاييد رفتار ناهنجار تماشاگران خود پرداخت و با تاكيد خود بر اين موضوع مديريت خود را به چالشي كشيد دست آويز قرار دادن اشتباهات داوري و گردن نگرفتن شكست انتقاداتي را براي او به همراه داشت.

‌اشتباه داوري جزيي از فوتبال است. به فرض كه مسعود مرادي در آن صحنه اشتباه كرد و پنالتي مسلم را براي پرسپوليس نگرفت. اشتباه داوري مجوزي به تماشاگران نمي دهد تا بد دهني كرده و حرمت ها را زير سوال ببرند. ما در ماه رمضان قرار داريم و دراين ماه روز بر مسلمانان واجب است روزه فقط به زبان نيست بلكه تمام وجود انسان بايد روزه بگيرند.

مطمئن هستم 90 درصد تماشاگران بازي پرسپوليس و مس كرمان روزه بودند و به همين خاطر مي خواهم از تماشاگران و برخي مسئولان باشگاه پرسپوليس سوال كنم كه آيا اين رفتار شايسته يك مسلمان شيعه آن هم در ماه رمضان است.به نظر من هنوز دير نشده و مسئولان پرسپوليس مي توانند از مردم و مسعود مرادي بخاطر اين بي احترامي عذرخواهي كنند.

از طرفي دراين برنامه مديرعامل استقلال نيز به صورت تلفني درباره بازي هاي اين تيم صحبت كرد. وي دراين برنامه نه تنها اشتباهات داوري را مطرح نكرد بلكه اين اشتباهات را جزيي از فوتبال دانست و اعلام كرد نتايج استقلال به داوري مربوط نمي شود. تفاوت برخورد با اشتباهات داوري در هفته ششم به وضوح قابل لمس بود مسئولان استقلال و پرسپوليس با دو تصميم داور، اين اشتباهات را به نقد كشيدند تا فدراسيون فوتبال به فكر رفع مشكلات داوري بيفتد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

حالا کی به جای فتح الله زاده میاد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هادي شکوري در گفت و گو با پانا:
    جلوي تيم ميثاقيان بايد با حوصله باشيم
    هفته زجرآوري را پشت سر گذاشتيم

مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: جلوي تيم ميثاقيان که تفکر دفاعي دارد، بايد با حوصله باشيم.

هادي شکوري در مصاحبه با خبرنگار ورزشي پانا، گفت: با توجه به باخت سنگين مقابل صباباتري، هفته زجرآوري را پشت سر گذاشته ايم ولي با صحبت هاي کادر فني شرايط روحي بچه ها به فرم خوبي برگشته است.

وي افزود: صحبت هاي کادر فني و مديريتي باشگاه باعث ايجاد انگيزه شده و اميدواريم بتوانيم با يکي دو پيروزي به روند عادي برگرديم.

مدافع استقلال تصريح کرد: با تمام احترامي که براي استقلال اهواز قائلم، براي ما فرقي نمي کند که مقابل چه تيمي بازي مي کنيم. شرايط ما بحراني است و يقين بدانيد که استقلال اهواز راهي جز شکست ندارد.

شکوري گفت: تيم هاي ميثاقيان هميشه خوب و تدافعي هستند ولي ما بايد با صبر و حوصله کار کرده و از روزنه ها و اشتباهات آنها به نحو احسن استفاده کنيم.

وي با اشاره به سيستم استقلال خاطرنشان کرد: اگر با سيستم 2-5-3 نتيجه مي گرفتيم الان همه تعريف مي کردند ولي بايد منتقدان بدانند که سيستم ما شناور است و در بازي سيستم هاي مختلفي را نسبت به شرايط بازي ها و حريفان اتخاذ مي کنيم.

مدافع استقلال مصدوميت و محروميت را باعث نيمکت نشيني خود دانست و افزود: به دليل دير ملحق شدن به تيم شرايط بدني خوبي نداشتم . از بازي سوم براي استقلال به ميدان رفتم که متاسفانه محروم شدم و در ادامه مصدوميت گريبان گيرم شد. انگيزه بالايي دارم و اگر بار ديگر در ترکيب باشم بهترين عملکرد را خواهم داشت و جايگاهم را تثبيت مي کن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

بایرن جان ممنون از اخبارت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حالا کی به جای فتح الله زاده میاد؟
    سلام
    مگه نمیدونستی دوستان علی آبادی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

كوشكي: نمي توانيم جايگاه خود را توجيه كنيم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: با توجه به جايگاهي كه در جدول داريم، نمي‌توانيم آن را توجيه كنيم.

بيژن كوشكي در گفت و گو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: شرايط بدي نداريم. متاسفانه در هفته هاي اخير به حقمان نرسيديم. با بدشانسي هايي كه روبرو شديم، امتيازات زيادي را از دست داديم.
    وي افزود: اين حرف ها دليل نمي شود تا جايگاه تيم را در رده 17 توجيه كنيم. از بازي هاي آينده فقط به سه امتياز فكر مي كنيم.
    كوشكي با اشاره به بازي مقابل استقلال اهواز، عنوان كرد: از نظر رواني روي تيم كار شده و به حالت عادي برگشته است. در خانه خود بازي مي‌كنيم و بايد به پيروزي برسيم. البته استقلال اهواز هم تيم خوبي است و ديدار سختي خواهيم داشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •