تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 531 از 2014 اولاول ... 3143148152152752852953053153253353453554158163110311531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,301 به 5,310 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پرسپوليسى ها در تمرين تيم ملى سپك تاكرا

ايران ورزشى - تعدادى از بازيكنان و اعضاى كادر فنى پرسپوليس صبح ديروز در محل اردوى آماده سازى تيم ملى سپك تاكرا حضور يافتند. پيروانى و ماركو از جمع مربيان و باقرى، پتروويچ، توره و سپهرحيدرى از جمع بازيكنان پرسپوليس صبح ديروز و بعد از پايان تمرين اين تيم به اردوى تيم ملى سپك تاكرا در محل آكادمى ملى المپيك رفتند و ضمن گفت وگو با بازيكنان ملى پوش، دقايقى نيز به بازى سپك تاكرا پرداختند. در اين بازديد ماركو مربى برزيلى پرسپوليس دقايقى با هكتور سرمربى فيليپينى تيم ملى سپك تاكرا كشورمان به گفت وگو پرداخت و در جريان آخرين وضعيت اين تيم قبل از اعزام به مسابقات جهانى قرار گرفت. تيم ملى سپك تاكرا كشورمان خود را براى حضور در مسابقات جهانى كه از چهارم شهريورماه در تايلند برگزار مى شود آماده مى كند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

افشين پيروانى: مصدوميت ها اجازه بدهد...
    از همه تيم ها امتياز مى گيريم

ايران ورزشى - پرسپوليس اگرچه با از دست دادن ۲ امتياز بازى با ملوان شانس صعود به صدر جدول را از دست داد ولى اين شانس را دارد كه با شكست ذوب آهن، در صدر جدول جايگزين اين تيم اصفهانى شود. افشين پيروانى اميدوار است با پيروزى برابر ذوب آهن صدرنشينى نصيب پرسپوليس شود. او در اين باره مى گويد: «بايد روحيه صدرنشينى دوباره به تيم تزريق شود و اين مسأله فقط با پيروزى مقابل ذوب آهن به دست مى آيد. تمرينات تيم از ديروز دوباره از سر گرفته شد و خود را آماده مصاف با ذوب آهن اصفهان مى كنيم، ضمن اين كه اگر مصدوميت ها اجازه بدهد، امسال در تمام بازى ها امتياز مى گيريم.»
    پيروانى در مورد مصدوميت نيكبخت ادامه مى دهد: «مصدوميت وى خيلى جدى نيست و به احتمال فراوان به بازى مقابل ذوب آهن مى رسد، ضمن اينكه ذوب آهن از بازيكنان يك دست و خوبى سود مى برد و اين فصل جزو مدعيان است اما ما بايد با پيروزى مقابل آنها، صدر جدول را به دست بياوريم.»

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فرخزادى: اسپانسر را هفته آينده معرفى مى كنيم

ايران ورزشى- با گذشت سه هفته از ليگ هشتم، پرسپوليس هنوز موفق به جذب اسپانسر نشده و بعيد است كه ظرف ۱۰ روز آينده اتفاق خاصى در اين راه بيفتد البته ظاهرا پرسپوليسى ها از اين بابت نگرانى ندارند چرا كه مجيد فرخزادى سخنگوى هيات مديره اين باشگاه مى گويد: پرسپوليس يك باشگاه فرهنگى ورزشى است و يكى از وظيفه هاى ما ترويج شعارهاى مذهبى، به همين خاطر از نداشتن اسپانسر احساس بدى نداريم. ترويج شعارهاى مذهبى روى پيراهن پرطرفدارترين تيم ايران، دستاورد بزرگى است. البته بارها اعلام شده كه پرسپوليس مشكلى براى جذب اسپانسر ندارد و شركت هاى داخلى يا خارجى زيادى هستند كه خواهان عقد قرار داد با ما هستند اما هيات مديره اين كار را با وسواس و وقت زيادى انجام مى دهد. طى هفته آينده و در بازگشت آخوندى از پكن حتماً جلسه هيات مديره برگزار مى شود تا به طور دقيق اسپانسر ما مشخص شود و قرار داد رسمى را امضا كنيم.تمام مذاكرات براى جذب اسپانسر در نهايت دقت انجام شده و قطعاً تا هفته آينده اسپانسر جديد پرسپوليس براى ليگ برتر معرفى مى شود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

مرسي بچه ها بابت خبرها !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

واعظی : می توانم برابر ذوب آهن به میدان بروم
    خبرگزاری پرسپولیس : مهدی واعظی در خصوص آخرین وضعیت مصدومیتش گفت: روند بهبودی ام رو به رشد بوده و شرایطم بسیار خوب است که همین موضوع باعث شده در تمرینات عملکرد مطلوب و قابل قبولی داشته باشم. همچنین در 10 روز گذشته که تمرینات سنگین خود را در کنار تیم آغاز کرده ام، هیچگونه مشکلی نداشته ام.

وی با بیان اینکه پس از مصدومیت معمارزاده اوضاع دروازه بان های تیم بحرانی شده و به همین دلیل با هماهنگی کادر فنی فشار تمریناتمان مطلوب تر شده است، افزود: پس از صلاح و مشورت با کادر فنی تیم تصمیم گرفتم تا زمانیکه مصدومیتم بطور کامل برطرف نشده است به میدان نروم.

دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس همچنین تاکید کرد: از نظر روحی و بدنی در آمادگی بسیار خوبی قرار دارم و اگر مشکل خاصی وجود نداشته باشد، می توانم در صورت صلاحدید کادر فنی از دیدار با ذوب آهن برای پرسپولیس به میدان بروم.

وی در مورد بازی های پرسپولیس در لیگ اضافه کرد: ما لیگ را با دو پیروزی ارزشمند برابر سایپا و پاس همدان آغاز کردیم اما همانند گذشته در انزلی با مشکل مواجه شدیم. مطمئنا اگر بازیکنان در دفاع تیمی تمرکز بیشتری داشتند و اجازه نمی دادند حریف صحنه های مهمی را روی دروازه ما ایجاد کند، نتیجه به نفع ما رقم می خورد.

واعظی با بیان اینکه رقابت های لیگ شرایط حساسی دارد زیرا همه دیدند تیم ملوان که در دو دیدار نخست نتیجه خوبی بدست نیاورده بود، بسیار دور از انتظار ظاهر شد و حتی توانست یک بار از تیم ما پیش بیافتد، خاطر نشان کرد: هیچ بازی ساده ای را در رقابت های فصل جاری پیش رو نداریم زیرا همه به ما به عنوان قهرمانی لیگ نگاه می کنند و می خواهند تحت هر شرایط برابر ما نتیجه خوبی کسب کنند.

وی با بیان اینکه بازیکنان هجومی تیم باید در دیدارهای آینده در استفاده از فرصت های خود تمرکز بیشتری داشته باشند، تاکید کرد: امسال پرسپولیس بازیکنان با تجربه زیادی دارد و در سالی که سال نفرات با تجربه است، باید در تمام دیدارهای خانگی و خارج از خانه حداکثر امتیاز را بدست آوریم تا بتوانیم بار دیگر عنوان قهرمانی خود را در لیگ برتر تکرار کنیم. مطمئنا دیدار با ذوب آهن هم از این قاعده مستثنی نیست و ما باید برای بازگشت به صدر جدول این تیم را در ورزشگاه آزادی شکست دهیم.

دروازه بان تیم پرسپولیس در پایان گفت: توانایی قهرمانی مجدد در لیگ برتر و موفقیت در لیگ حرفه ای فوتبال آسیا و جام حذفی را داریم اما برای رسیدن به این اهداف کار بسیار سختی را پیش رو داریم، به همین دلیل باید با انگیزه و تلاشی مضاعف در همه مسابقات به میدان برویم زیرا کسب تساوی هم می تواند ما را از رسیدن به موفقیت در این رقابت ها محروم سازد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    حیدری : استرس براي بازيكنان زير 18 سال است

خبرگزاری پرسپولیس : مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در ديدار برابر ذوب‌آهن استرسي نخواهم داشت چرا كه اين موضوع براي بازيكنان زير 18 سال است. سپهر حيدري اظهار داشت: بازي مقابل ملوان تمام شده است. مطمئنم اگر گل مي‌زديم، اينقدر روي اشتباه داوري حرف زده نمي‌شد.
    وي افزود: داور اشتباه مي‌‌كند. مخالف تحقير قهرماني كه يكي از بهترين داوران ما است، هستم. بايد قبول كنيم كه اشتباه همانطور كه در بين ما فوتباليست‌ها وجود دارد، ميان داوران هم وجود دارد.
    حيدري عنوان كرد: مقصر اصلي تساوي برابر ملوان، خودمان هستيم. چون مدعي قهرماني هستيم، بايد كارها را به اما و اگرها نسپاريم.

وي درباره بازي مقابل ذوب‌آهن اصفهان، گفت: ذوب‌آهن كاملاً قابل احترام است و ساليان طولاني در اين تيم بازي كرده‌ام. بي‌تعارف، فوتبالم را مديون اين تيم هستم. وي افزود: قصد دارم مثل گذشته با دسته گل به ديدار كادر فني و بازيكنان ذوب‌آهن بروم. مطمئن هستم در اين مسابقه گل مي‌زنم؛ اما خوشحالي نمي‌كنم.

سپهر حيدري درباره داشتن استرسي مانند مازيار زارع در ديدار مقابل ملوان، گفت: با اين موضوع مخالفم چون در ديدار مقابل ملوان يكي از بهترين‌ها بود. مطئمنم استرس براي بازيكنان زير 18 سال است و ربطي به من در ديدار برابر ذوب‌آهن و حتي زارع ندارد.

وي افزود: با ضعف در خط دفاع مخالفم چون در ديدار برابر پاس همدان و از روي نقطه پنالتي گل خورديم. در ديدار مقابل ملوان هم همينطور بود. فعلاً نمي‌توان خط دفاعي را زير سؤال برد

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پتروويچ: نبايد به خاطر من 6 امتياز از پرسپوليس كسر شود

خبرگزاري پرسپولیس : حضورت در پرسپوليس را چطور ارزيابي مي‌كني؟

قبل از انتقالم به تهران، شناخت خوبي از اين تيم داشتم و مي‌دانستم به تيم بزرگي ملحق خواهم شد.

از نحوه تمرين و برنامه‌هاي افشين قطبي تاچه حد رضايت داريد؟

قبل از شروع مسابقات، تمرينات خوبي را برگزار كرديم. واقعاً از تنوع برنامه‌هاي قطبي لذت مي برم. با تعاملي بسيار مطلوب با بازيكنان، ارتباط برقرار مي‌كند.

از پستي كه در تركيب پرسپوليس بازي مي‌كني، رضايت داري؟

اگرچه در پستي كه اكنون به كار گرفته مي‌شوم، هرگز بازي نكرده‌ام؛ اما به عنوان يك بازيكن حرفه‌اي بايد بتوانم خواسته‌هاي مربي را انجام دهم. سخت تلاش مي‌كنم و با انجام تمرينات فشرده، بايد توانايي‌هايم را با كادر فني و هواداران ثابت كنم.

تعريف‌تان از سرمربي پرسپوليس چيست؟

قطبي واقعاً مربي بسيار خوبي است. همانطور كه گفتم، از حضور در تمرين وي لذت مي‌برم. در ايران هيچ مربي را نمي‌توان با وي مقايسه كرد. به لحاظ تاكتيكي، مربي فوق‌العاده‌اي است و براي هر مسابقه و هر تمرين، برنامه‌هاي تازه‌اي را ارائه مي‌دهد.

شايعه شد كه به دليل تخلف پتروويچ و توره در نداشتن مجوز اشتغال به كار، امتيازها از پرسپوليس كسر خواهد شد. اين خبر تا چه حد صحت دارد؟

چنين خبري صحت ندارد. منبع اين خبرها چه كساني هستند؟

يك منبع آگاه اعلام كرده است؟

براي انتقالم به پرسپوليس يك ماه پيش به طور قانوني كارهايم را انجام داده و حضورم در اين تيم قانوني است.

آيا برگه اشتغال به كار را دريافت كرده‌اي؟

برگه اشتغال به كارم را گرفته و اكنون همه مدارك در اختيار مسئولان است. فصل گذشته در ابومسلم بازي كردم و به خوبي از موارد قانوني كه بايد در ايران رعايت كنم، آگاهي دارم. ادعاي كسر 6 امتياز صحت ندارد. عده‌اي مي‌خواهند از اول فصل براي ما حاشيه‌سازي كنند.

آيا مدرك اشتغال به كار را براي سازمان ليگ ارسال كرده‌ايد؟

در جريان اين كار نيستم زيرا در فوتبال ايران من فقط باشگاه را مي‌شناسم. شايد مسئولان اين كار را انجام داده باشند؛ اما خبري ندارم. نبايد به خاطر من و بازيكنان خارجي، 6 امتياز از پرسپوليس كسر شود.

با انتقال به پرسپوليس چقدر اميدواري كه تيم ملي صربستان دعوت شوي؟

به لحاظ مكاني، ايران با سرزمين مادري‌ام فاصله زيادي دارد. مسئولان و مردم كشورم اطلاعاتي از فوتبال ايران ندارند. بعيد مي‌دانم بتوانند بازي‌هاي مرا ببينند. بيشتر بازيكنان ملي ‌پوش صربستان در كشورهاي اروپايي بازي مي‌كنند. آنها بيش از ساير نفرات مورد توجه قرار دارند؛ اما هرگز نااميد نيستم. اميدوارم روزي به تيم ملي كشورم دعوت شوم.

همراهي پرسپوليس در ليگ قهرمانان مي‌تواند تو را براي رسيدن به پيراهن تيم ملي كمك كند؟

ليگ قهرمانان يك تورنمنت بين‌المللي است. اگر بتوانم برابر نماينده پرقدرت آسيايي عملكرد خوبي از خود نشان دهم، اين موضوع امكان دارد كه مورد توجه مسئولان كشورم قرار بگيرد. بايد در ليگ قهرمانان نهايت استفاده را از اين شانس ببرم و بتوانم توانايي‌هايم را نشان دهم.

آيا براي ملي‌پوش شدنت مربيان خارجي از جمله مربيان كروات مي‌توانند نقشي را ايفا كنند؟

مربيان كروات كه نمي‌توانند مرا براي دعوت به تيم صربستان كمك كنند. متاسفانه در ايران مربي صربي فعاليت ندارد. موفقيت پرسپوليس در بازي‌هاي داخلي و خارج و عملكرد خودم در ملي پوش شدنم، بهترين راهكار است. اگر يك مربي صربستاني در ايران حضور داشت، خيلي راحت‌تر مي‌توانستيم به ملي پوش‌شدن فكر كنم.

انتقالت به ايران آيا در روزنامه‌هاي صربستاني بازتابي داشته است؟

بله. فصل گذشته زماني كه به ابومسلم پيوستم، چند روزنامه مطالبي را در مورد انتقالم به ايران نوشتند و تعدادي از آنها تعجب كردند كه براي بازي به اين كشور آمده‌ام. چاپ گزارش از شرايطم در ايران برايم ايده‌آل است. اكنون در بهترين وضعيت بدني قرار دارم و مي‌خواهم با قدرت به كارم ادامه دهم.

از بهترين فرصت كه در ليگ قهرمانان در اختيار داري، چگونه استفاده خواهي كرد؟

فقط براي من فرصت مناسبي نيست؛ بلكه فرصتي براي همه است. با توجه به پخش تلويزيوني در كشورهاي مختلف و بازتاب آن در چند كشور اروپايي، بايد بهترين بازي‌ها را انجام دهيم. بايد در ليگ قهرمانان بازي‌هاي قوي ارائه كنم و بدون شك، برنامه‌هاي زيادي براي آن دارم.

ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال يكي از حساس‌ترين دربي‌هاي جهان است. تا چه حد از حساسيت اين مسابقه شناخت داري؟

بارها دربي تهران را از تلويزيون تماشا كرده‌ام. مي‌دانم اين مسابقه اهميت ويژه‌اي دارد؛ اما نبايد فراموش كرد كه اين ديدار هم مانند ساير مسابقات فقط 3 امتياز دارد. نبايد بيش از اندازه برحساسيت آن تمركز كرد.

هواداران دو تيم نگاه ديگري به دربي سرخابي دارند؟

اگر استقلال را در دربي شكست دهيم، اين بدان معنا نيست كه قهرمان ليگ برتر شده‌ايم. اين احتمال وجود دارد كه پس از برتري در دربي، با پذيرش چند شكست، قهرماني را از دست دهيم. دربي براي هواداران و حتي بازيكنان اهميت دارد ؛اما آخر خط نيست. هر مسابقه حكم يك دربي را دارد؛ اگرچه مي‌دانم هر بازيكني كه در آن گلزني كند، مي‌تواند خيلي سريع در دل ميليون‌ها هوادار جاي بگيرد. به عنوان يك بازيكن حرفه‌اي، معتقدم بايد شرايط هر مسابقه را به طور خاص آناليز كرد و با نگاهي اصولي ديدارها را انجام داد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علوی : بازيكني حق ندارد درباره من حرف بزند

خبرگزاری پرسپولیس : هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: چون بازيكن كوچكي نيستم، بازيكن حق ندارد درباره من حرف بزند. محمد علوي اظهار داشت: در آمادگي كامل به‌سر مي‌برم. منتظرم كادر فني به من اعتقاد كند تا بتوانم به پرسپوليس خدمت كنم.

وي افزود: قرارداد من با پرسپوليس است و خوشبختانه خوب هم است. مطئمن باشيد هيچوقت فرد ديگري به من حقوق نمي‌دهد كه بخواهم به او جواب بدهم. علوي عنوان كرد: با 40 بازي ملي، بازيكن كوچكي نيستم. در تمام برخوردها سعي مي‌كنم حرفه‌اي باشم. مطمئن باشيد بازيكني درباره من حق ندارد حرف بزند كه خوشبختانه تا به حال هم، چنين اتفاقي رخ نداده است.

وي گفت: بازي با ذوب آهن هرگز آسان نيست؛ اما بايد نظر كادر فني را به خودم جلب كنم تا جزو نفرات اصلي باشم و به حقم برسم. علوي خاطر نشان ساخت: هرگز از آمدنم به پرسپوليس پشيمان نيستم. مطمئنم با تمرينات و ويژه كادر فني، به حقم مي‌رسم و به هدفم يعني جلب رضايت هواداران خواهم رسيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سفر خليلي به آلمان و بازگشت قطبي به ايران

خبرگزاری پرسپولیس : محسن خليلي كه جهت پيگيري درمانش بايد مجددا هفته آينده راهي آلمان شود، صبح امروز با حضور در سفارت آلمان درخواست رواديد كرد.
    وي به دليل پارگي رباط صليبي و انجام عمل جراحي در آلمان، حداقل تا 5 ماه آينده از حضور در ميادين محروم است.

* قطبي به تهران بازگشت
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه براي استراحت راهي امارات شده بود، صبح امروز به تهران بازگشت.
    تمرين پرسپوليس بعدازظهر امروز با حضور افشين قطبي برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : علي سعيدلو در گفت و گو یی اظهار داشت: از حرف و حديث‌ها مبني بر حضور مجددم در باشگاه پرسپوليس بي‌خبر هستم. آنقدر كار دارم كه چنين فرصتي ندارم.
    وي افزود: پرسپوليس يك تيم مردمي است و هرگز خدمت به اين تيم براي فردي عذاب آور نيست؛ بلكه باعث افتخار است.
    سعيدلو عنوان كرد: براي تحقق قولي كه داده بودم، علي‌آبادي بايد هرچه سريعتر به باشگاه زمين بدهد تا اين تيم پرطرفدار صاحب ورزشگاه شود.
    وي از مذاكرات در روزهاي اخير براي اجرايي شدن اين موضوع خبر داد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرخزادی:سفرهاي "قطبي" طبق توافق قبلي است

خبرگزاری پرسپولیس : عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: تمام پروازهاي افشين قطبي به دوبي، طبق توافقات قبلي با باشگاه پرسپوليس است و ما مشكلي از اين بابت نداريم.مجيد فرخزادي در گفت‌وگو یی درباره سفرهايي كه افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از پايان بازي‌هاي اين تيم در ليگ برتر به دوبي دارد، اظهار كرد: قطبي يك مربي حرفه‌اي است و به طور طبيعي قرارداد بسته شده با وي نيز حرفه‌اي بوده و هيچ مشكلي از سوي دو طرف وجود ندارد. وي افزود: ما كه نمي‌خواهيم در پرسپوليس زندان درست كنيم! از اين رو در قرارداد قطبي حدود مشخصي براي سفرهاي وي ذكر شده تا با مرخصي‌هايش موافقت شود. البته اگر قطبي بخواهد فراتر از حد معمول هم سفر داشته باشد، مي‌تواند اين مساله را با باشگاه هماهنگ كند؛ مشكل خاصي در اين زمينه وجود ندارد و سعي مي‌كنيم مسايلي از اين دست در پرسپوليس با تعامل حل شود؛ خوشبختانه تاكنون هيچ مشكلي از اين بابت چه در مورد مربيان و چه بازيكنان وجود نداشته است.

فرخزادي گفت: شايد برخي مربيان حرفه‌اي، روزهاي پس از هر بازي جدي را به لحاظ انجام تمرينات ريكاوري مهم مي‌دانند اما در مقابل مربيان ديگري هم به اين مساله اعتقاد چنداني نداشته و به بازيكنان استراحت مي‌دهند كه قطبي از اين دست مربيان است؛ البته اگر روزي قرار باشد براي فرداي روز مسابقه، تمرين گذاشته شود و قطبي هم در سفر باشد، اين تمرين مي‌تواند به راحتي توسط افشين پيرواني برگزار شود و در كنار پرويز كماسي، مربي بدنساز تيم، وضعيت بازيكنان را زير نظر داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باقریها:برای گلزنی به ذوب آهن آماده ام

خبرگزاری پرسپولیس : مدافع تیم پرسپولیس تهران گفت: با انگیزه و اعتماد به نفسی که با حضور در ترکیب اصلی پرسپولیس بدست آورده ام مقابل ذوب آهن گلزنی می کنم.
    نبی اله باقری ها در گفتگو یی اظهار داشت : در شرایطی که باید تا کنون تمامی امتیازات را جمع می کردیم در مقابل ملوان قهرمانی با اعلام یک پنالتی صد درصد اشتباه دو امتیاز از تیم ما گرفت.
    وی تصریح کرد: در انزلی با پیاده کردن یک فوتبال خوب در حالی که یک گل عقب بودیم موفق شدیم با ارائه یک فوتبال حساب شده با دو گل فوق العاده نیکبخت به برتری برسیم.
    باقری ها افزود: مطمئنم در بازی مقابل ذوب آهن تمامی بازیکنان از جان و دل مایه خواهند گذاشت تا این تیم را با حمایت هواداران متوقف کنیم و به سه امتیاز حیاتی برسیم.
    مدافع تیم پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که چرا برای زدن ضربات سر رو به جلو نمی آید گفت: تمامی کار های ما در تیم را قطبی تعریف کرده و بدون اجازه وی نمی توانم در محوطه جریمه از ضربات سرم سود ببرم.
    وی خاطرنشان کرد: مطمئن باشید که تمام بازیکنان برای اینکه به قول قطبی برای قهرمانی در اسیا و لیگ برتر جامه عمل بپوشانند هیچ کوتاهی ای نخواهند کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •