افزایش قیمت مربوط به نظارت هایی هست که روی سرویس اینترنت انجام میشه.
برای تمدید بیشتر از یک ماه هم می تونید اقدام کنید و اگر مشکل داره لطفا با نمایندگی شهرتون تماس بگیرید.
افزایش قیمت مربوط به نظارت هایی هست که روی سرویس اینترنت انجام میشه.
برای تمدید بیشتر از یک ماه هم می تونید اقدام کنید و اگر مشکل داره لطفا با نمایندگی شهرتون تماس بگیرید.
سلام
قیمت ها در تمام کشور یکسان باید باشه و اگر غیر از اینه می تونید به شرکت داده پردازی فن آوا اعلام کنید.
گرونی نامحدود که 1ماه بیشتر شده تازه فهمیدی![]()
الان انصافا شبانه فن اوا رو حالا اگه چشم نکنیم خوب ِ ! حداقل برای من که اینطور بود
با سرویس 1 مگ، شبی راحت 3.5 رو داشتم، هر شب همینطور بود
فقط چون مصرفم بالا بود مجبور شدم نامحدود بگیرم که توی روز ترافیک محدودم راحت تموم نشه !
من این گزینه رو پیدا نکردم. کجای تنظیماته؟
در خصوص احتمال ارزون شدن سرویس ها، اونایی که قبلا سرویس گرفتن و ارزون بشه چی میشه؟ به اونا تعلق نمی گیره؟
سلام دوستان عزیز ... از پارس آنلاین میخوام بعد از 6 سال کوچ کنم
میشه بفرمائید این سرویس ها هر کدوم چقدر دانلود میدن؟
و اینکه آیا بعد از مدتی محدود میشن یا خیر؟
فرق سرویس های هم سرعت چیه یا دو قیمت؟ مثلا 2 تا 256
![]()
کسی یک مگ محدود در مرکز مخابراتی فرشچی داره؟
با چند از سرور داخلی دانلود میکنه؟
پینگش چطوره؟
سلام
اگه دنبال شبانه هستی، سرویس 1 مگ که شبانه دار باشه فقط 2 تاست
یکی ماهی 3 گیگ و یکی هم ماهی 6 گیگ؛ توی شبانه که هیچ فرقی ندارن
من خودم با 1 مگ شبی 3.5 میگرفتم؛ محدودت هم نمیشی، ولی خب شبی هم نهایت باید روی همون 3.5 حساب کنی !
من تو مرکز فرشچی هستم
همین 1 ماه پیش محدود 1 مگ داشتم که توی روز نهایت 650 سرعت میداد، شب هم نهایت 190
پینگ هم بد نبود، پایین بود
من که نفهمیدم منظور شما چیه ؟ اگر برای نظارت گران شده چرا برای باقی سیستم ها این طرح اجرا نشده چون طبق گفته دوستان طرح 1 مگ با 3 گیگ که ماهیانه حدود 20 تومان میشه و شبانه 3.5 گیگ میشه باهاش دانلود کرد هیچ تغییری نداشته ولی 512 بی یو که حداکثر روزانه میشه باهاش 5 گیگ دانلود کرد 40 درصد افزایش قیمت داشته.اگر بحث نظارت هست فکر کنم فرقی نداشته باشه!
میشه بیشتر برام توضیح بدید با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)