جدی جدی بن شدی!!!؟
ایشالا غم اخرت باشه
خدا نصیب گرگ بیابون نکنه![]()
جدی جدی بن شدی!!!؟
ایشالا غم اخرت باشه
خدا نصیب گرگ بیابون نکنه![]()
خوب بیا شاهد از غیب رسید ، من قبل از استفاده از دانگل از کل محتویات پلی سم بک آپ گرفتم و بعد از استفاده از دانگلم به هیچ وجه آنلاین نرفتم خدا رو شکر ...
Hunter lord کی بن شدی ؟ بن می کنه چه خطایی می ده ؟؟؟
تقریبا یک هفته ای می شه . ما شانس نداریم پامون رو گذاشتیم 3 روز بعد BAN شدیم .
حالا این موضوع شده تو دبیرستان سوژه ی دوستام که اکثرا هم X360 Fan boy هستن .
اخطارشم هم توی مایه های 80026E001 هستش .
دستگاه هم سر همین قات کامل زده .
اره واقعا حیف هستش یوزرس که ادم سالها انتظار ان رو کشیده...برا آنلاین مشکلی نداره با این آخرین آپدیت دانگل ! ولی احتیاط می گه ممکنه مثل ایکس باکس سونی هم بزنه بن کنه در هر صورت بعیده سونی بیکار بشینه اینا رو نگا کنه ! من یوزرم رو دوست دارم حیفه بن شه !
به هر حال مبارکت باشه. به سلامتی.
ای بابا زود رفتی حداقل یه مدت صبر می کردی مطمئن میشدی...تقریبا یک هفته ای می شه . ما شانس نداریم پامون رو گذاشتیم 3 روز بعد BAN شدیم .
حالا این موضوع شده تو دبیرستان سوژه ی دوستام که اکثرا هم X360 Fan boy هستن .
اخطارشم هم توی مایه های 80026E001 هستش .
دستگاه هم سر همین قات کامل زده .
مثل اینکه تنها کسی که تو فروم BAN شده خودمم
BAN شدن به جهنم . دستگاه رو به لجن کشیده این موضوع
باید PS3 رو رد کنم بره .
فقط بخاطر بن شدن میخوای ردش کنی...؟؟؟
من زیاد اطلاعی ندارم. وقتی یه نفر بن میشه اگه دوباره دستگاهش رو به حالت اولیه برگردونه بازم سونی بیخیال نمیشه...!!!؟؟؟ یعنی تا قیامت بن میشه...!!!؟؟؟
حالا بیکار بودی رفتی PSN...???![]()
اره بابا من یکی از دوستام داشت این کار رو می انجامید گریم گرفت..خرج اولیش هم زیادهمثل اینکه تنها کسی که تو فروم BAN شده خودمم
BAN شدن به جهنم . دستگاه رو به لجن کشیده این موضوع
باید PS3 رو رد کنم بره .
تو لودها گیر میکنه...
بازی کم و بیش نمی دونم چرا افت فیم شیدا میکنه..
ول کنید اورجینال بازی کنید حالشو ببرید....
سلام
دوستان قصد خرید PS3 Slim 160GB را دارم ، قیمت فعلی این کنسول چقدر است ، کنسول آک در بازار پیدا میشه ؟
مشکل PSN Banned تاثیری در بازی آفلاین که ندارد؟
ظاهرا 3 نوع دانگل با IC های مختلف وجود دارد ، کدامیک کارامدتر و آپدیت را ساپورت میکند ؟
آخرین آپدیت دانگل بروی Firmware 3.50 عمل میکند ؟
برای نصب بازی حتما نیاز به دیسک هست ؟ و امکان اتصال PortableHDD برای نصب بازی روی آن وجود دارد ؟
بازی ای وجود دارد که برای اجرا نیاز به دیسک داشته باشد؟
تجربه ای که از این کنسول بدست آوردید چطور بوده مشکل یا باگی ندارد ؟
ممنون و منتظر پاسختون هستم.
مثل اینکه مشکل اجرا نشدن بازی وقتی که بازی رو پاک می کنی و دوباره می ریزی توHARD به خاطر BAN شدن نیست مشکل از خود نرم افزار و ---- هستش .
دوست عزیز شما مطئنی خطا 80026E001 مربوط به بن شدنه ؟!؟ کنسول تو آنلاین اینا خطا عددی زیاد می ده ! یعنی زیرش نوشته بود بن شدید یا شما حدس می زنید بن شدید ! برید تو سایت Playstation و ببینید با یوزر نیم و پسوردتون می تونید وارد بشید یا نه ...
منم اسلیمم رو دیروز خریدم 380 تومن ، از این مغازه ها هم گرفتم که تریپ اروپایی دستگاه رو پلمپ می ده دستت ! کنسولم از دیشب ساعت ده تا همین یکی دو سه ساعت پیش روشن بود و مشغول دریافت آپدیت های مگ و آخرین دی ال سی که خریدم بود (یه دستم زدم چه حالی داد !) یه چی تو مایه های هفده هیجده ساعت روشن بود ! فریم ورشم 3.30 بود که بلافاصله با بازی گرانمد توریسما پنج به 3.50 ارتقا یافت !
من اسلیم ندیده اولین چیزی که توش توجهم رو جلب کرد سرو صدا دستگاه به نظرم خیلی بیشتر از فته ، خیلی بیشتر ، مخصوصا وقتی داره بازی رو از دیسک می خونه ! البته شایدم به خاطر جای کنسول صداش بیشتر توجه منو جلب کرده ...
دوست عزیز الان تو بازار فقط کنسول های 120 و 250 اسلیم موجوده ، که 120 هم خیلی کمه یعنی دیگه آخراشه 120 ش 380 و 250 ش 440 بود (بعضیا 40 گیگ فت هم دارن از اونجای که این کنسول خیلی وقته تولید نمی شه من فکر می کنم استوک باشه و پیشنهاد نمی کنم قیمت 330)، دانگل ها هم تا الان فقط روی 3.41 عمل می کنن ، هارد اکسترنال هم می شه به کنسول متصل کرد مشکل ینداره ، من بدون دانگل تو این یکی دو سال گذشته فقط دو بار کنسولم تو بازی آنلاین مگ هنگ کرد ، اونم فکر کنم اینترنت چت کرده بود چون دکمه هوم کنسول کار می کرد و می شد از بازی خارج شد ، ولی با دانگل یه سری مشکلات داره که بعضیا بهش می گن مشکلات جزئی ولی گاها به نظر من نمی شه بهش گفت جزئی !سلام
دوستان قصد خرید PS3 Slim 160GB را دارم ، قیمت فعلی این کنسول چقدر است ، کنسول آک در بازار پیدا میشه ؟
مشکل PSN Banned تاثیری در بازی آفلاین که ندارد؟
ظاهرا 3 نوع دانگل با IC های مختلف وجود دارد ، کدامیک کارامدتر و آپدیت را ساپورت میکند ؟
آخرین آپدیت دانگل بروی Firmware 3.50 عمل میکند ؟
برای نصب بازی حتما نیاز به دیسک هست ؟ و امکان اتصال PortableHDD برای نصب بازی روی آن وجود دارد ؟
بازی ای وجود دارد که برای اجرا نیاز به دیسک داشته باشد؟
تجربه ای که از این کنسول بدست آوردید چطور بوده مشکل یا باگی ندارد ؟
ممنون و منتظر پاسختون هستم.
در مورد ای سی دانگلم و بازار شما نمی تونید بفهمید ای سی دانگل چیه مغازه دار یه چی برا خودش می گه که راست و دروغش معلوم نیست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)