سلام
همون 256MB Geforce 6200 برای این کار(اگه واقعا به فکر بازی نیستن) بهترین انتخابه قیمتش هم درسته حداکثر 30 تومنه البته اگه بازار رو زیر و رو کنی شاید یه 5700 گیر بیاری(احتمال 99% دسته دوم!) 20 تومن. 5200 هم فکر نکنم اصلا گیر بیاد
سلام
همون 256MB Geforce 6200 برای این کار(اگه واقعا به فکر بازی نیستن) بهترین انتخابه قیمتش هم درسته حداکثر 30 تومنه البته اگه بازار رو زیر و رو کنی شاید یه 5700 گیر بیاری(احتمال 99% دسته دوم!) 20 تومن. 5200 هم فکر نکنم اصلا گیر بیاد
مرسی
این 6200 کارت گرافیک واقعا ضعیفیه؟
این بازی های سبک رو جواب میده دیگه؟ نه؟
اگر بخوام حدود 40 هزینه کنم چی خوبه؟
اقا من هرچی تو سایت nvidia یا حتی google سرچ کردم geforce8600gts 512gb پیدا نکردم ولی 256mb بود ولی تو بازار 512gb دیدم حالا نمیدونم تقلبی هستش یا نه ؟
لطفا راهنمایی کنید
نه دوست من شما بهترين كارت رو گرفتي EAH اول سريال ايسوز هست خيالت راحت باشه ولي بسيار گران خريدي البته اين روز ها قيمت اين كارت بالا رفته ولي شما ميتونستي با برند HIS بگيري به قيمت 260 تومن بيخودي 50 تومن زيادي پول دادي ولي در عوض ايسوز گرفتيمباركت باشه دور فنت رو ببر بالا تا كارتت كمتر گرم كنه از من ميشنوي فقط 35 درصد بال برر كه بيخودي صداي فن اذيتت نكنه و به فن هم فشار نمياد كارتت هم روي 55 درجه ميمونه الان كارتت روي چند درجه هست ؟ ( در حالت بيكاري نه بازي )...راستي گارانتي كارتت براي كدوم شركته ؟
Last edited by mishen; 11-08-2008 at 13:08.
مادربرت چيه؟اگر (Pci e) بخوای میتونی : منظورتون رو نمی فهمم میشه بیشتر توضیح بدین ... تو ATI یا nVIDIA چیزی گیر نمیاد؟
مشكل از درايور ويستا هست درايور جديدش رو نصب كردي؟مدل کارت گرافیک من elsa Geforce 8600GT 256mb ddr3 هست ..وقتی که باهاش کرایسیس رو روی ویندوز XP بازی کردم هیچ مشکلی نداشت ولی از وقتی که ویندوز ویستا نصب کردم و میخواد از دایریکس10 استفاده کنه سیگنال نمیده!داخل بازی میره ولی به محض اینکه لودینگ بازی تموم میشه مانیتور هم خاموش میشه و به چشمک زدن میفته!! حالا نمیشه کاریش کرد؟
ايسوز گرونه ديگه كارت خوبي خريدي ولي ايسوز يه محصول لوكس هست مال پولدارها است همين كارت رو ميتونستي با برند ديگه 250 بخريدرود
دوستان کارتی به شرح زیر به ما انداخته شد 310 تومن ... نظرتون چیه؟!
Asus EAH (hd?!) 4850 512mb ddr3
این EAH با HD فرق داره؟!![]()
6200 با برند XFX حدود 21 تومنه ولي اين كارت بسيار ضعيفه شما ميتوني مادبرد با گرافيك آنبورد بخري حدود 60 تومن كه گرافيكش از اين يه ذره قويتره.سلام
من میخوام یه سیستم ارزونقیمت برا یه بنده خدایی جمع کنم
کارت گرافیک ارزون که توی بازار موجود باشه چی سراغ دارین؟
طرف بچه مچه داره اما اونطوریا نیست که بخوان بازی با گرافیک خوف اجرا کنن
128 یا نهایتش 256 بسه براشون
ارزون ترین گرافیک چه مدلیه و چنده؟
geforce 6200 256 به قیمت 27 تومن چطوره؟
این قیمت رو توی سایت دیدم شاید درست نباشه
256 مگ واسه اين كارت زياد هم هست برند مرجع اين كارت 256 مگ هست بيخود پول پاي 512 اين كاترت نده كه هيچ فرقي نميكنهاقا من هرچی تو سایت nvidia یا حتی google سرچ کردم geforce8600gts 512gb پیدا نکردم ولی 256mb بود ولی تو بازار 512gb دیدم حالا نمیدونم تقلبی هستش یا نه ؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
( شما می خوای چقدر هزینه بکنی؟چون سری 8600 تقریبا از دور خارج شده و کارتهای بهتر از اون زیاده!) .این مدل (512mb) با چند برند(-Evga-XFX-Sparkle-Asus_Giag.....) تولید شده باید بگردی ببینی کدومش رو پیدا می کنی توی بازار (شاید یکم سخت گیر بیاد)
اون مدلی هم که تو بازار دیدی کامل مشخصاتش رو بگو ولی فکر می کنم اصل باشه(برند و گارانتی؟)
اسپارکل:
![]()
Model number : SF-PX86GTS512D3-HP
Graphics Processing : NVIDIA GeForce 8600GTS
Core Clock : 675 MHz
Memory Clock : 1800 MHz
Memory Type : 512MB GDDR3
Memory Interface : 128-Bit
Bus Type : PCI-Express 16x
RAMDAC : 400 MHz
سلام به همه
دوستان مادر بردي هست كه گرافيك انبرد خوبي داشته باشه
واسه شركت ميخوام كار گرافيكي سنگين باهاش نميشه فقط تايپ و پرينت كرل همين جور كارا
بعضي مواقع هم بازيهاي معمولي رو سيستمه 2 گيگ رم ميذارم حالا ميشه يه مين با گرافيك خوب معرفي كنيد
ميدونم ربطي به اين تاپيك نداره ولي گرافيكش برام مهمه
قيمت و برندم لطف كنيد ممنون ميشم
دوست نم شما تو ويستا بايد گرافيك رو بياري پايين و رم سيستمت هم بايد بالا باشه تا مشكلي پيش نياد براتون من اون موقعي كه 8600 داشتم اين كار رو كردم درست شد ولي بگم درايورم به روز بود
اقا ايسوس خريديا بايد پول اسمشم بدي
ايسوس مثل بنز ميمونه گرونه ولي خفنه مبارك باشه
نه ترجیح میدم کارت گرافیک جدا باشه6200 با برند XFX حدود 21 تومنه ولي اين كارت بسيار ضعيفه شما ميتوني مادبرد با گرافيك آنبورد بخري حدود 60 تومن كه گرافيكش از اين يه ذره قويتره.
7300gt چطوره؟ چنده؟تو بازار هست هنوز؟
گرافیک یه کم بهتر از 6200 با قیمت حدود 40 و کمتر چی خوبه؟
اینی که من گفتم با همون چیپ انویدیای دیگه. منظور از pci e نوع اسلات گرافیک است.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)