یکم بزرگتر از باتری معمولی خود گوشی هست.
من برای نگه داشتن در گوشی و اینکه بهش آسیب نزنه از جلد کریستالی که پشت گوشی میندازند استفاده کردم تا در گوشی را سفت نگه داره.
یکم بزرگتر از باتری معمولی خود گوشی هست.
من برای نگه داشتن در گوشی و اینکه بهش آسیب نزنه از جلد کریستالی که پشت گوشی میندازند استفاده کردم تا در گوشی را سفت نگه داره.
با سلام من N95 8 GB دارم ورژنش V 20.0.016 چطوری ورژن رو بروز کنم؟![]()
Nokia Ovi Suite رو دانلود کن! برو بخش اپدیت!
Nokia Ovi Suite اینو بگم وقتی مروگر خود موبایل رو باز می کنی باید یه لینک برای آپدیدت گذاشته باشه اگه نداشت برو تو سایت اصلی بعد دنبال گذینه ی آپدیت بگرد(دوستان اگه اشتباه گفتم درست کنین)![]()
باطري رو از وقتي كه زدم توي شارژ فول شد بردم مغازه وصل كردم به اسپيكر از ساعت 6 تا 10 داشت ميخوند بعد كشيدمش
يه دونه خالي كرده بود
شب تا صبح هم يه دونه ديگه خالي كرد
امروز از ساعت 10 تا ساعت 3 خوند تا باطري كلا خالي شد
به نظرتون خوبه؟
شرمنده که دیر شد
مشکلت 100% از ای سی شارژت هست که نمیتونه کامل شارژ کنه
ببر یه تعمیر گاه خوب و در ضمن چون ای سیت خراب بوده میتونه رویه باتری گوشیت تاثیر منفی گزاشته باشه پس یه باطری اصلی هم بگیر حدود 14 تومن
![]()
9 ساعت پخش موزیک! فکر نکنم بد باشه ولی با حساب اینکه باطری خودم معمولی هست و حدود 3 سال کار کرده و با فول شارژ میتونه 6 7 ساعت موزیک پخش کنه من انتظار داشتم کارایی بیشتری داشته باشه!
(البته 7 ساعت پیوسته!)
من 8 گیگ استفاده می کنم مشکلی ندارهنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من میخوام برم مموری بخرم!
احتمالا 8 گیگ!
1 سوال دارم!
تا جایی که میدونم micro SD ها فقط تا 2 گیگ هستند! و بالاتر ها همشون micro SDHC هستند!
در سایت توشیبا و خیلی از سایت های دیگه گقته شده کلاس مموری نشان دهنده مینیموم سرعت رایت هست!
یعنی کلاس 2 مینیموم 2 MB در ثانیه رایت میکنه! و کلاس 4 مینیموم 4 مگابایت در ثانیه! و کلاس 6 مینیموم 6 مگابایت در ثانیه!
حالا بنظر شما خرید کلاس 6 یا 4 توجیح پذیر هست یا نه؟
چون فیلم برداری با تنظیم TV High Quality حدودا هر ثانیه 400KB میشه! یعنی از نظر تئوری همون 2مگ در ثانیه هم 5 برابر سرعت مورد نیاز هست!
کدوم مارک ها خوب هستند؟ چند تا بگید تا وقتی رفتم بخرم هنگ نکنم!اگه قیمتی هم دارید بگید! حدودی هم باشه کافی هست! 16 گیگ هم بگیدا!
PNY و HP چطور هستند؟ اینجا بیشتر از این دو مارک هست!
درضمن کسی میدونه این قسمتی که روش برچسب هست به چه دردی میخوره؟ توی عکس زیر:
توی عکس وسط دور برچسب خط کشیدم! عکس سوم هم برچسب رو برداشتم! این چی هست؟
توي فيلم برداري شايد كلاس مموري فرق نكنه ولي شايد براي ارتباط فايل بين pc و موبايل خيلي تفاوت داشته باشه.
توي سرعت خود گوشي را نمي دونم كه تاثير داره يا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)