دوست عزيز پس به اين ترتيب بايد يه كدي رو در رجيستري ثبت بكنه
بهتر نيست اون كدو پيدا و پاك بكنيم
خيلي بد ميشه كه بخواي پس از هر مدتي ويندوزت رو عوض كني البته شايد هم پچ يا كركي داشته باشه![]()
دوست عزيز پس به اين ترتيب بايد يه كدي رو در رجيستري ثبت بكنه
بهتر نيست اون كدو پيدا و پاك بكنيم
خيلي بد ميشه كه بخواي پس از هر مدتي ويندوزت رو عوض كني البته شايد هم پچ يا كركي داشته باشه![]()
دوستان بازي assassin رو نصب كردم..باسرعت و كيفيت خوب اجرا ميشه،اما بعد از چند دقيقه ارور ميده و از بازي خارج ميشه ،يك بار هم وسط بازي كامپيوتر رستارت كرد!! لطفا راهنمايي كنيد..
سيستم: RAM 1gig ,geforce 7300.
در ضمن كيفيت گرافيك و رزولوشن بازي در حالت حداكثره.
اولا بازي مشكل داره و تو مرحله اورشليم گير ميكنه ثانيا بهتره گرافيك و رزولوشن رو پايين تر بيارين تا گير نكنه چون سيستم شما براي اين بازي حداقل هستش در ضمن بهتر منتظر نسخه اصلي كه 2 - 3 هفته ديگه مياد بمونيد تا بتونيد از مرا حل اضافي بازي براي pc و بازي سالم لذت ببريد.
كسي اين همسايه جهنمي 2 رو داره؟
نمي دانم اين سي دي خط داره اين فايل
mss32.dll رو برام كپي نميكنه
كسي اگر داره اين فايل mss32.dll رو اينجا بگذارم كه بردارم
بازي از مرحله اورشليم جلوتر نميره يا سرعت پايين مياد؟شما پيشنهاد ميكنيد براي نسخه اصلي منتظر بمونم و دوباره بازي رو بخرم؟!
در ضمن اگر گرافيك و رزولوشن رو پايين بيارم ديگه ارور نميده؟
با تشكر...
دوست عزيز باور كن هيچ چيزي نسخه اصلي بازي نميشه
شما بهتره منتظر نسخه اصلي بمونيد كه زمان زيادي به اومدنش نمونده![]()
سلام به همگی.بچه ها من بازی indigo prophecy رو خریدم و دارم بازی میکنم،در جایی از بازی به باگ های زیادی برخورد میکنم که بازی اصلا جلو نمیره(جایی که لوکاس از دست پلیس فرار میکنه و میپره رو هلیکوپتر)توی تاپیک مخصوص این بازی به من یه پچ به همراه کرکش دادند تا نصبشون کنم تا باگ ها از بین بره.ولی متاسفانه در هنگام نصب به من ارور پایین رو میده.
توی تاپیک اصلی که کسی نتونست به من کمک کنه.گفتم شاید اینجا کسی به دادم برسه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون.
مهدی: عكسهاي با اندازه بزرگ رو به صورت لينك يا Thumbnail تو فروم بذارين. ممنون!
دوست عزيز فكر كنم شما كرك را هم به داخل پوشه مربوطه كپي كرده ايد
همون فايل اصلي بازي رو كپي كنيد اما كرك رو فعلان پيست نكنيد
حالا قبل از كپي كردن كرك نصب كنيد
البته اين خطا كه موضوع اصلي متفاوت ورژن بازي است ميتونه دلايل ديگه از جمله نصب نبودن Package Installer مايكروسافت و يا آپديت برنامه مثل اينتال شيلد و يا نصب نبودن برنامه نت فريم ورك 2 باشه
علاوه بر چيزهايي كه دوستمون گفتن، من احتمال ميدم كه مشكل از كامپيوتر شما نباشه. شركتهاي ايراني كه بازيها رو عرضه ميكنن، كليدهاي رجيستري رو به همراه بازي نصب نميكنن و بعدا اين مشكلات پيش مياد كه Patch تشخيص نميده كه بازي نصب شده يا نه!
درسته علاوه براين كركي كه استفاده ميشه كرك حذفيه يعني تعدادي از پارامترهاي رجيستري حذف شده
بايد ايميج هاي نو دي وي دي استفاده بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)