مد كيفيت اچ دي بازي هم اماده شد ... به دليل كپي رايت انجمن نميتونم لينك مستقيم بزارم ... ادرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - tehran .in/Forum/showthread.php?t=1112
مد كيفيت اچ دي بازي هم اماده شد ... به دليل كپي رايت انجمن نميتونم لينك مستقيم بزارم ... ادرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - tehran .in/Forum/showthread.php?t=1112
با موتور ازش جلو بزن و زودتر خودتو برسون به تونلی که قراره قطار بره توش.سریع از پله های کنار تونل برو بالا.(سعی کن با موتور بری بالا تا سریعتر برسی بالا).بعد منتظر قطار باش و وقتی رسید سریع با پای پیاده بپر رو سقف قطار و افراد بالای قطار رو بکش.![]()
سلام من توی مرحله ی tanker comander گیر کردم.وقتی با اون دختر cattalina میرییم نفت کش رو می دزدیم و بعد می بریمش جایی که گفته اون زنه پیاده می شه باگه جای اینکه با مرده حرف بزنه و فیلم تموم شه میزنه مردرو می کشه و تا آخر روی همون فیلم می مونه
سلام به همگی دوستان..خوشحالم که در این سایت عضو شدم
تو بازی gta sa در مرحله ای که آشوب )riot(هستش به مشکل خوردم همون مرحله که همه جا شیر تو شیره نمیدونم باید چکار کنم فکر کنم باید افراد سبز پوش رو سوار کنم ----چه جوری؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
بايد بري چند تا از منطقه ها رو به اسم خودت كني.
باید بهشون نزدیک بشی دکمه ی Y رو بزنی![]()
باید رو به افراد سبز پوش وایسی دکمه ی Y رو بزن![]()
سلام
میخواستم بدونمHOT COFFEEکجا دانلود میکنند؟
سلام ، تو بازی gta sa
مرحله گواهینامه خلبانی یا خو این مرحله یا مرحله بعدش بزارید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)