lol
شما منتظر باش حتما سرعت بالا رو اونم رو موبایل 4جی بهت ارایه کنن!
الان شما سرعت 10 مگ 3جی داری که نگرانی 4جی نیاد؟ واسه من به زور 100 تا میشه...8-9 نقطه تهران رو امتحان کردم
lol
شما منتظر باش حتما سرعت بالا رو اونم رو موبایل 4جی بهت ارایه کنن!
الان شما سرعت 10 مگ 3جی داری که نگرانی 4جی نیاد؟ واسه من به زور 100 تا میشه...8-9 نقطه تهران رو امتحان کردم
کاری ندارم که به همه میدن یا نمیدن و پست قبلی شما هم موضوعش این نبود که اینو بهم تحویل میدی
بیشتر از یک ماه هست رفتم روی نسل سه همراه اول تقریبا همه اهواز رو پوشش میده همه جا هم سرعت روی 8 مگ فیکس شده.
فعلا راضی کننده است تا ببینیم در اینده باد کدوم شرکت بهتر میوزه و کوچ کنیم طرفش. کاری که همیشه انجام دادیم![]()
Last edited by arash59b; 30-10-2014 at 06:27.
شما رام کاستوم نصب کردی،بخاطر همین اون بالا میزنه ۴جی.احتمالا با همون ۲جی داری کار میکنی
Sent from my HTC One using Tapatalk
منظور shadowdragon این بود که 3g اصلی تا 21 مگ میگه وقتی اینا 21 مگ نمیدن و بهمون دارند 8مگ میدن چه انتظاری داریم که 4g بیاد بالاتر از اینا سرعت بدن . فقط اسم عوض میشه .
ورود تکنولوژی جدید لازمه حتی اگه بخوان بصورت محدود بدن ، هرچند همین حرف ها تو صفحات اول همین تاپیک زده شد و گفتن نسل سه سرعتش میشه سقف سرعت ایج یا محدود میشه به یک مگ دیدیم که فعلا چنین چیزی نشده.
همین نسل ۴ هم وقتی بیاد حتی اگه برفرض شما محدود بشه باز تاثیر مثبتش رو در بهبود اینترنت کشور لمس خواهیم کرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز همین الانش هم من به 21 مگ دسترسی دارم ولی به شرطی که آنتن بالای 90 درصد داشته باشم ( که دارم )
ولی همه جای سهر و همه افراد به آنتن بالای 60 درصد دسترسی ندارن !!! پس نمیشه کلی هزینه کرد تا دکل های زیاد نصب کنن تا همه آنتن بالای 80 درصد داشته باشن
با 4G با انتن کم هم میشه سرعت های بالا رو در اختیار داشت
موقعیت جغرافیایی شمارو میشه بپرسم??
منظورم اینه کجا ۲۱ مگ سرعت داره?? من بیشترین سرعتی که داشتم ۷مگ بوده و اسکرین شات ۱۵ مگ دیدم
Sent from my HTC One using Tapatalk
دوست عزیز داستان نت تبریز جداست!
میشه گفت بهترین نت ایران رو داره... من خوذم 5 ماه تبریز بودم ( تاپیک تبریز هم پست میزاشتم اگه یادت باشه) پینگ زیر 100 و سرعت ثابت 500 بدون قطعی!!!
حالا این که شما میگی به 21 مگابیت هم دسترسی داری اصلا جای تعجب نیست اما من نهایتش 1 مگ بیشتر نمیشه (البته بعضی وقتا میره رو 2مگ که لحظه ای هست)
کی بدش میاد سرعت بالا با 4جی بگیره؟ پست من مربوط به تبلیغات ایرانسل بود! به هرحال همیشه یه سری افراد هستن که میخوان پست بیخود بزارن.
3جی تا 42 مگابیت رو ساپورت میکه ( شایدم بیشتر) حالا شرکت میخواد سیم 20 تومنی 4جی بفروشه در حالی که میشد با همین سیم معمولی وصل شد و دوستان منتظرشن، من حرفی ندارم! پیشرفت خوبه اما درستش! نه اینکه یه سری شهرا 3جی هم ندارن یه سری با سرعت پایین و تعداد محدودی هم با سرعت قابل قبول!
نظر شخصی:
شاید کمتر کسی تا قبل مجوز ایرانسل فکر می کرد که 8 مگ اینترنت روی موبایل تجربه بشه
من خودم تا به حال با ADSL به این حد سرعت نداشتم
پس از زمانی که مجوز داده شده خیلی چیزا تغییر کرده
همراه اول پوشش داره و ایرانسل هم پوشش داره و رایتل هم هست
یعنی 3 اپراتور با هم دارن نسل 3 ارائه میدن
من خودم روزی که رایتل خریدم فکر کنم سرعت رایتل بیشتر از 32 تا نشد البته با بسته پایه
ولی الان تا 120 تا هم با سرعت پایه سرعت دارم
در خیلی از شهرها نمایندگی برای خدمات نداشت
الان خیلی نقاط نمایندگی داره
پوشش بهتر شده
از سمتی همراه اول سرعت های بالاتر ارائه میده
تا الان فقط 2ماه گذشته
پس با این تعیرف ها نمی شه از الان برای 6 ماه دیگه قضاوت کرد
من نمی گم وضعیت اینترنت بهتر میشه یا بدتر
فقط میگم زوده در مورد این صنعت قضاوت کرد
بعد از گذشت 2 ماه نسل دوم ما هم به سلامتی قطع شده
نمیخوام باز بحث 4g بیارم وسط
ولی ایا این انصاف هست که ما نسل دومون قطعه اونوقت شرکت بسیار محترم و مشتری مدار ایرانسل داره 4g راه میندازه جاهایی که 3g هست؟!!!
خب حداقل همه جا 3G میکرد بعدش میرفت هرجایی که عشقش میکشید 4G کنه
والا درخواست زیادی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)