ببخشید سوالم این هست
گیرنده دیجیتالمون شبکه ورزش نداره
چه تنظیماتی باید بکنم که ورزشش بیاد ...
الان خیلی از همسایه ها دارن ...
![]()
ببخشید سوالم این هست
گیرنده دیجیتالمون شبکه ورزش نداره
چه تنظیماتی باید بکنم که ورزشش بیاد ...
الان خیلی از همسایه ها دارن ...
![]()
تو منو و قسمت جستجوی کانال باید جستجو کنی.
فرکانسش رو اگه میشه بگید ...
ببخشید یه مارک اومده جدید به نام مکسیدر Maxeeder من گرفتم ولی نمیدونم در مقایسه با بقیه چطوره، اگه میشه آمارشو در بیارین بدونم چطوریه...
آخه وقتی اینهمه برندهای داخلی دارن گیرنده دیجیتال میزنن نمیدونم چه علتی داره شما رفتین سراغ برندی مترقه![]()
آخه دوستم ازش تعریف میکرد،بعدشم تا حالا از هیچ برند داخلی خیری ندیدیم ،سابقه و خاطره خوبی نداشتم.حالا کسی رده بندی این مدلو نمیدونه؟
فرکانس هر استان فرق میکنه بیشتر.
ولی راحت میتونید فرکانسش رو گیر بیارین. وقتی تو شبکه های مستند ،شما ، نمایش یا امثال اینها باشید و برید تو منو و بعد قسمت جستجو خودش فرکانس رو میزنه. یا میتونید جستجوی کلی بکنید.
در ضمن فکر کنم شبکه ورزش رو خونواده حذف کردن شاید شما زیاد تماشا میکردیش و نمیزاشتی خونواده بقیه کانالها رو ببینن؟!شایدم اینطور نیست.
خواهش میکنم.
این مارک های متفرقه رو همه جا نمیشه پیدا کرد ، البته شما هم چون دوستتون ازش راضی بوده میخاین یه چیز مطمئن بگیری ، من هم همین طور بودم از یه نفر که پرسیدم اونم یه مارکی رو گفت که ساخت تایوان بود و خب منوی فارسی نداشت و لی راضی بود ، که منم خواستم همون رو بگیرم ولی خیلی ها اصلا اسمشو نشنیده بودن ، اونایی هم که شنیده بودن گفتن خیلی باید بگردی تا پیدا کنی
حاله به نظرم شما از گارانتی اون اول مطمئن بشو بعد برو این برند رو بخر ، البته این گیرنده ها خرابی و برگشتی کم دارن ولی گارانتی معتبر میتونه خیال آدم و راحت کنه و این که سایتش آپدیت دستگاه رو متناسب با نیاز کاربرها و زود به زود بیرون بده
سلام سروش جان . منم مثل خودت تا وقتی جنس ایرانی باشه سراغ جنسای چینی نمیرم. تو صفحات قبل دیده بودم که از گیرنده دیجیتال پارس تعریف میکردی. منم می خوام یه دونه پارس بخرم ولی اصفهان هر چی گشتم پیدا نکردم. نمی دونم تو شهر شما هست یا نه. خودم الان یه دونه calluse دارم خیلی راضیم ازش. به هر حال اگه تو شهر شما گیرنده پارس هست یه ندا بده. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)