دوستان کسی قیمت 50vt30 رو میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولاً کی از فاصله 30 سانت و کمتر تلویزیون می بینه!؟
دوماً چون شبکه های SD وضوحشون کمه و تلویزیون باید بزرگنمایی کنه از فاصله خیلی نزدیک کیفیت افتضاح SD ها مشخصه و دیدن نقطه های ریز طبیعیه.
سوماً برای بهترین تصویر SD گزینه های Intelligent Frame Creation و Resoulation Enhancer و P-NR را روی Max بزارید. Sharpness را هم روی حداکثر مقدارش قرار بدید.
برای حداکثر روشنایی، در منو Picture و از Viewing Modeها گزینه Dynamic را انتخاب کنید.
كسي ميدونه چيكار كنيم واسه اسيا VT50 سايز هاي كوچيكتر از 55 بزاره.يكي گفت تو سايتش درخواست بدين اما نگفت چجوري
دوست عزیز قیمت این مدل 4300 است
منبع موثق نیست. هر سال ورود مدلهای جدید پاناسونیک به بازار تهران ماههای آذر و دی هست. تو بعضی شهرستان ها ممکنه تا اوایل بهمن اومدنش طول بکشه.
هیچ راهی نداره. رسیدگی نمیشه بخصوص در مورد ایران.
سایز 55 اتفاقاً سایز خیلی خوبیه. اگه ارزش پول ایران نصف نمیشد با قیمت مناسب می شد خریدش.
ایرانی،هر روز بیچاره تر و فقیر تر...!
Last edited by poonel; 22-07-2012 at 06:17.
سلام دوستان. من تازه 42st30 گرفتم. در مورد کیفیتش اصلا حرفی نمیزنم. فقط در مورد قیمتش من از نمایندگی پرسیدم گفتن 3 تومن، همراهشم دستگاه بلوری و 2 تا عینک.
اما از بانه 2050000 تموم شد. خیلی گشتم تا پیدا کردم،مثله اینکه دیگه نمیاد این مدلش.
یه خبر بد!یکی از فروشنده های پاناسونیک امروز میگفت شاید مدلای 2012 تا زمان رفع تحریما به ایران وارد نشن.
اگه كسى خواست اينجا هست برا فروش pvt30 , 50 اينچ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اقا ۲ ۳تا سوال داشتم در مورد 50 tv pana vt30
۱-محتویات داخل جعبه که اون تبدیل ها روش هست یا نه و دیگه چی داره؟
۲-و اصل کار گارانتیش که از کجا میشه فهمید که اصلی هستش یا .....
اگه میشه از گارانتی تون یه عکس بگذارید و یه توضیحاتی بدین ممنون
فقط یکم عجله دارم
اگه زود تر بتونید جواب بدین ممنونتون میشم.
چون شنبه یا یک شنبه میخوام بخرم.
سوال اولو اصلا متوجه نشدم2.اگه از نمایندگی بخرید گارانتی اصلی دارن و خودشون میان تی وی رو نصب میکنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)