کسی نیست جواب ما را بده
کسی نیست جواب ما را بده
سلام کسی میدونه ایر فون شور رو از کجا میتونم تهیه کنم . من سنهایزر ie80 رو دارم و اگه کسی میدونه که کدوم هدفون بهتره من فلت هدفون رو تست مینم تو اکولایزرها و اینکه بین ie80و شور se425 تفاوتش چیه
سلام دوستان
میخوام یه هدفون این ایر بخرم
بودجم هم حدود 150 تومن هستش.
میخوام کیقیت و وضوح صداش عالی باشه.بیس قدرتمندی هم داشته باشه.
پلیر هم گوشی htc desire 816 هست.
نظرتون در مورد sennheiser CX175 چیه؟
نمیدونم تا حالا گرفتید یا نه ولی اگه نگرفنید طبقه پایین پاساژ علائدین لوازم جانبی فروشی ها دارن منم چند وقت پیش دنبالش بودم از همونجا گرفتم.
سلام من ایر فون سنهایزر ie80 دارم هم ایر فون شور 425 و ۱ سالی هست که با صدای جفتشون اشنام و تجربه شنیدنی دارم حال کسی هست که علمی تجربه این ۲ رو داشته باشه و اینکه مدل بالاتر شور535 یا 846 رو کسی تجربه کرده چون دلم میخواد اون رو بگیرم واقعا صدای هر کدومشون یه دنیای خاص خودشون رو دارن
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین
بچه ها کسی میدونه قیمت این مدل هدفون بیسیم سونی تو بازار چنده؟ :
DR-BTN200M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا چقدر خلوت شده!!!
اساتید لطف کنن جواب بدن...
ممنون
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من یه هدفون تو گوشی از برندهای سنهایزر یا AKG میخاستم که بهم معرفی کنین ، بودجمم حداکثر 150 هستش
معمولن پاپ گوش میکنم و بعضی وقتا هم سنتی و رپ و ... ضمنا کتاب صوتی هم هر روز برناممه
روزی حدود 3-4 ساعت باید رو گوشم باشه
وضعیت بیس و تریبلش هم نرمال باشه مثل اون دوستمون که گفت : " هدفونی باشه که تو صدای 50-60٪ هم بیس و تریبل درستی داشته باشه ! یعنی نیازی نباشه حتما صدا رو زیاد کنی تا بیس رو حس کنی ! "
واسه گوشی نوت2 میخام. چیزی هم که پیدا کردم تا این لحظه اینه : CX 175 West آیا به کارم میاد این مدل یا پیشنهادهای بهتری هم هست ؟؟
ممنون از راهنماییتون![]()
ابا عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من یه هدفون تو گوشی از برندهای سنهایزر یا AKG میخاستم که بهم معرفی کنین ، بودجمم حداکثر 150 هستش
معمولن پاپ گوش میکنم و بعضی وقتا هم سنتی و رپ و ... ضمنا کتاب صوتی هم هر روز برناممه
روزی حدود 3-4 ساعت باید رو گوشم باشه
وضعیت بیس و تریبلش هم نرمال باشه مثل اون دوستمون که گفت : " هدفونی باشه که تو صدای 50-60٪ هم بیس و تریبل درستی داشته باشه ! یعنی نیازی نباشه حتما صدا رو زیاد کنی تا بیس رو حس کنی ! "
واسه گوشی نوت2 میخام. چیزی هم که پیدا کردم تا این لحظه اینه : CX 175 West آیا به کارم میاد این مدل یا پیشنهادهای بهتری هم هست ؟؟
ممنون از راهنماییتون![]()
جز معدودی از سوالات که احتیاج به نظر اساتید فروم داره اکثریت مابقی سوالات با فرکانس خیلی بالا تو صفحات قبل هست که دوستان میتونن با یک مرور ساده به جواب برسن.
تو بازار فکسنی ما مگه سالانه چند تا وسیله جدید وارد میشه؟نهایتا همون هدفون های قبلی با قیمت چند برابر
خوب برای اینکه خیلی هم بیربط به تایپک نباشه...........
چند روز پیش برای خرید هدفون به نمایندگی نامداران بازار موبایل رفتم.با توجه به ریویوهایی که خونده بودم دو ایرفون سنهایزر CX300 و یاماها EPH50 مدنظرم بود و طبق معمول نه این دو ایرفون و نه تقریبا چیز بدردبخور دیگه ای برای تست موجود نبود فقط از یاماها eph20 موجود بود که امتحان کردم و ....
با توجه به شرایط به خوانده ها بسنده کردم و eph50 را خریدم..البته هنوز خیلی به صداش گوش نکردم و هم چنین تخصص دادن ریویو را ندارم اما به طور خلاصه این ایرفون به طور کل از لحاظ سبک صدا شبیه به 630 هست با چند تفاوت. تریبل خیلی نرمی داره که به طور کل به شفافیت صداش مقداری لطمه زده واز این لحاظ به نظر من 630 تو این قسمت عملکرد بهتری داره.توی بیس از لحاظ مقدار در حد 630 اما به خاطر نوع قرار گرفتن تو گوش و ایزولیشن کمتر و کیفیت بالاتر درایو،بیس حالت پانچ تر و حساب شده تری داره که البته ممکنه برای خیلی ها محسوس نباشه.
مید این ایرفون نقطه ممیزش چه از لحاظ قیمت و چه کیفیت از ایرفون هایی مثل 630 ، eph20 و cx300.مید حالت فوروارد و با کیفیتی داره و تحت تاثیر بیس زیاد قرار نمیگیره و در اکثر حالات کیفتش را حفظ میکنه .سونداستیج هم با توجه به قیمت و سبک کلی صدا مناسبه و بهتر از 630 و از لحاظ تفکیک صدا هم به نظرم خیلی خوب نیست و شبیه بقیه ایرفون های این سبک صدایی.از لحاظ اتصالات و کابل و خود ایرفون در مقابل قیمت کیفیت قابل قبولی داره. به همراه این ایرفون سه سری سیلیکونی و یک تبدیل 6.3 mm موجوده و اثری از کیف حمل نیست.
Last edited by farid123; 17-11-2014 at 17:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)