تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 530 از 2606 اولاول ... 3043048052052652752852953053153253353454058063010301530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,291 به 5,300 از 26051

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با 2 و 3 لینک هم تست کردم 30 کیلوبایت رو بینشون تقسیم میکنه مثلا 2 تا لینک همزمان میشه نفری 15 کیلوبایت و 3 تا لینک نفری 10 کیلوبایت میشه سرعتشون

عکس: به برنامه اسپید لیمیتر هم اگر دقت کنی کل ترافیک دانلودی بیشتر از 30 کیلوبایت نمیشه...تنها چاره من همونه که برگردونم روی سرویس 256

سرعت شما رو لیمیت کردن روی همون 256 باید زنگ بزنی پشتیبانی بهشون بگی

2. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان برای استفاده ADSL مخابرات از چه مودمی استفاده کنیم بهتره؟ با استفاده از مدل های بیهنه سازی قیمت و کارائی با تاکید بیشتر بر قیمت!!!!
    اگه میخوای کانکشن اینترنت توی مودم تنظیم شده باشه یک مودمی بگیر که زیاد قدیمی نباشه ( تولیدش از 2011 ) به بعد باشه بهتره!
    البته تخصصی ترش اینه که هرچه CPU قوی تر داشته باشه و رمی با حافظه بیشتری داشته باشه بهتره
    مدل های ASUS، Linksys ، DLink ، TP-link به ترتیب کیفیت تولید از چپ به راست توصیه میشن.

در صورتی هم می خواهی کانکشنت رو ویندوز باشه، اصلا فرقی نمیکنه مودت چی باشه.

4. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

اگه میخوای کانکشن اینترنت توی مودم تنظیم شده باشه یک مودمی بگیر که زیاد قدیمی نباشه ( تولیدش از 2011 ) به بعد باشه بهتره!
    البته تخصصی ترش اینه که هرچه CPU قوی تر داشته باشه و رمی با حافظه بیشتری داشته باشه بهتره
    مدل های ASUS، Linksys ، DLink ، TP-link به ترتیب کیفیت تولید از چپ به راست توصیه میشن.

در صورتی هم می خواهی کانکشنت رو ویندوز باشه، اصلا فرقی نمیکنه مودت چی باشه.
    همه مودما یه استانداردو دارن asus خوبه!

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

با 2 و 3 لینک هم تست کردم 30 کیلوبایت رو بینشون تقسیم میکنه مثلا 2 تا لینک همزمان میشه نفری 15 کیلوبایت و 3 تا لینک نفری 10 کیلوبایت میشه سرعتشون

عکس: به برنامه اسپید لیمیتر هم اگر دقت کنی کل ترافیک دانلودی بیشتر از 30 کیلوبایت نمیشه...تنها چاره من همونه که برگردونم روی سرویس 256

زنگ بزن بگو من هنوز سرویسم روی پلان قبلیه بگو خطط رو ریست کنن درست میشه راستی مودم و خاموش روشن کردی ؟

7. این کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

سرویس 1 مگ مخابرات با پ.ر.ا.ک.سی - فایر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران - جمهوری

پيش فرض

سلام دوستان,
    من الان 1 ساله که سرویس 512 نامحدود مخابرات دارم.تا همین 2-3 ماه پیش خیلی عالی بود یعنی از شرکت های خصوصی هم بهتر بود تنها مشکلش Upstream بود که بعد یه 1 ماه سریش شدن تونستوم Upstream هم به 512 برسونم
    اما الان افتضاحه تو طول روز اصلا نمیشه کاری کرد اما از ساعت 2 شب به بعد من گوگل 150 پینگ میگیرم این روند تا 9-10 صبح ادامه داره ولی بعدش پینگ کم کم میره بالا رو 250 ساعت 3-4 به 300 میرسه packet lost هم زیاد میشه.
    این قضیه هیچ ربطی به مودم و نویز خط نداره چون سرویس مخابرات ارزونه همه مردم دارن از مخابرات میگیرن تو این ساعت ها هم ترافیک میره بالا سرعت میاد پایین چون سرویسش ارزونه هیچ شکایتی هم نمیشه کرد ازشون ...

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همه مودما یه استانداردو دارن asus خوبه!
    همه مودما از استاندارد ADSL پشتیبانی می کنند، ولی وقتی شما مودم را به صورت NAT کانفیگ میکنی کار پردازش و مسیریابی بسته ها میوفته گردن روتر، در سرعت های پایین این قضیه زیاد نشون نمیده ولی وقتی شما QoS را کنی یا چندین تورنت همزمان بگیری یا تعداد زیادی پورت فور وارد کنی یا UPnP رو Enable کنی می بینی Ping مودمت و Ping اینترنت رفت بالا، پس عملا شما بسته به کانفیگت و پهنای باندت باید مودت رو انتخاب کنی.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان,
    من الان 1 ساله که سرویس 512 نامحدود مخابرات دارم.تا همین 2-3 ماه پیش خیلی عالی بود یعنی از شرکت های خصوصی هم بهتر بود تنها مشکلش Upstream بود که بعد یه 1 ماه سریش شدن تونستوم Upstream هم به 512 برسونم
    اما الان افتضاحه تو طول روز اصلا نمیشه کاری کرد اما از ساعت 2 شب به بعد من گوگل 150 پینگ میگیرم این روند تا 9-10 صبح ادامه داره ولی بعدش پینگ کم کم میره بالا رو 250 ساعت 3-4 به 300 میرسه packet lost هم زیاد میشه.
    این قضیه هیچ ربطی به مودم و نویز خط نداره چون سرویس مخابرات ارزونه همه مردم دارن از مخابرات میگیرن تو این ساعت ها هم ترافیک میره بالا سرعت میاد پایین چون سرویسش ارزونه هیچ شکایتی هم نمیشه کرد ازشون ...
    این UPStream هم واقعا برای من موضلی هست، میشه بفرمایید شما چیکار کردی که UPstream رو برات افزایش دادن ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

همه مودما از استاندارد ADSL پشتیبانی می کنند، ولی وقتی شما مودم را به صورت NAT کانفیگ میکنی کار پردازش و مسیریابی بسته ها میوفته گردن روتر، در سرعت های پایین این قضیه زیاد نشون نمیده ولی وقتی شما QoS را کنی یا چندین تورنت همزمان بگیری یا تعداد زیادی پورت فور وارد کنی یا UPnP رو Enable کنی می بینی Ping مودمت و Ping اینترنت رفت بالا، پس عملا شما بسته به کانفیگت و پهنای باندت باید مودت رو انتخاب کنی.
    الان اشغال ترین مودم تو بازار هم واسه اینترنت ایران زیاده اینجا اصلا QOS quality هیچ شرکتی پشتیبانی نمیکنه!

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

سرعت سرویس 1 مگ ساعت 5:54

یه جای کار میلنگه ولی نمیدونم کجا امروز 2 ثانیه پینگ دوروبد 120 چرخید بر برگشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •