يه سئوال:من از "وي پي ان" استفاده ميكنم،روي لپ تاپ ويندوز7 دارم روي pc ويندوزxp،وقتي باcوصل ميشم ميتونم از "وي پي ان" استفاده كنم ولي با لپ تاپ چند روزيه وصل نميشه!
به نظرتون مشكل از كجاست؟
يه سئوال:من از "وي پي ان" استفاده ميكنم،روي لپ تاپ ويندوز7 دارم روي pc ويندوزxp،وقتي باcوصل ميشم ميتونم از "وي پي ان" استفاده كنم ولي با لپ تاپ چند روزيه وصل نميشه!
به نظرتون مشكل از كجاست؟
سلام دوستان
با موس پد لپتاپ میشه عکس زوم کرد همونطور که توی دفترچش نوشته ولی واسه من نمیشه!
راهی داره؟
5010 دل
یه دبل کلیک کن رو پد بعد دستت رو جلو و عقب ببر)
نمیشه!
بالاو پایین کردن مرورگر رو میشه ولی زوم کردن عکس رو نه؟!!!
با سلام
من چند روز پیش یه لب تاب hp g62 گرفتم پس از نصب ویندوز سون روی اون دیدم که وقتی با انگشت روی صفحه تاچ اون حرکت میکنم آیکون موس روی صفحه حرکت میکنه ولی وقتی میخوام کلیک کنم با دو بار انگشت زدن کلیک نمکنه و حتما باید از دکمه های پایینی اون برای کلیک چپ و راست کردن استفاده کنم.
در ضمن ویندوز رو نیز یکی دوبار عوض کردم ولی بازم درست نشد.
میشه یکی راهنماییم کنه بگه مشکل از کجاست
یه مسلمون به ما بگه این اصطلاحات ماله کدوم قسمت سخت افزاره
PCH?
GMCG?
GPU diode?
اقا بگین یه ملت رو از سوال پیچ کردن من در بیارین
سلام به همگی
بلوتوس لب تاپم کار نمیکنه چیکارش کنم؟ اولاش کار می کرد ولی الن نمیکنه کسی میتونه کمک کنه تنظیمش کنم اخه خودم کلی دست کاریش کردم در ضمن لب تاپم سونی هستش مرسی![]()
اینجا همه مشکلاتشونه مطرح میکنن ولی دریغ از یک جواب.
قبلا دوستان تو این بخش خیلی فعال بودن ولی الن نمیدونم چرا کسی جواب نمیده
سلام .من 5742 zgدارم.باهاش گیم که بازی میکنم بعد از 10 دقیقه پیغام میده که سی پی یو حرارتش به 85 رسیده وباید از بازی خارج یا دستگاهو خاموش کنم.کلیه تنظیمات گرافیکم پایین اوردم.کارت گرافیکم 1 گیگ رمم 3 گیگ .لطفا راهنماییم کنید مشکل از چیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)