متاسفانه یا خوشبختانه چیت هاش محدوده
اینطوری باعث میشه طرف هم زمان بیشتری با بازی باشه
هم حال بیشتری ببره
من که خوشم اومد
اصلا از چیت نباید استفاده کرد
اما منم تک تک استفاده میکنم
متاسفانه یا خوشبختانه چیت هاش محدوده
اینطوری باعث میشه طرف هم زمان بیشتری با بازی باشه
هم حال بیشتری ببره
من که خوشم اومد
اصلا از چیت نباید استفاده کرد
اما منم تک تک استفاده میکنم
اون مرحله تو ماشین پلیس چه اسمی رو باید سرچ کنم ؟ خیلی ضروریه
آره خودشه قربونت بشم واسم بزار.دستت درد نکنه
کمک کنین دیگه راستی تو اینتر نت هرچی واسه این موبایله تم میخوام دالود کنم نمیشه چرا؟ جواب اولی رو هم بدیین دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
دوستان اون مرحله که باید برم توی یه خونه و لپ تاپ روی میز رو چک کنم چجوری باید چک کنم؟؟؟؟ من که هرچی میگردم چیز خاصی نمیبینم........
کسی دکمه های کار با هلی کوپتر(بالگرد) رو میتونه کامل کامل توضیح بده اینجا ؟
![]()
کار با هلیکوپتر خیلی سخته با wو s ارتفاع رو تنظیم می کنی با با a , d به طرفین مابل میشه با ماوس به رو به جلو حرکت می کنه اگه بدی عقب حالت ترمز داره (ماوس) به طرفین هم بدی میچرخ به همون طرف ( خودم نفهمیدم چی گفتم امیدوارم فهمیده باشی)
یه مرحلش که باید برید یه ماشین بخرید که اسمش تو SMS اومده حالا من دقیقاً نمیدونم شما کدوم مرحله رو میگید ولی مطمئناً توی SMS یا تو منو قسمت Brief توضیح داده![]()
تو اون مرحله باید نام lyle rivas رو سرچ کنید (بین نام و نام خانوادگی باید فاصله باشد)نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
این ساده ترین روش کنترل هلیکوپتره ، با w,s تغییر ارتفاع و a,d که بهتره حرفه ای ها ازش استفاده کنن چون بیشتر برای مانور هست واما برای آماتور های عزیز از شماره های سمت راست کیبورد استفاده کنید !
شماره های 8 و 2 برای جلو و عقب رفتن و شماره های 4 و 6 برای گردش به طرفین بدون از دست دادن تعادل !
با ماوس هم میشه یه کارایی کرد ولی بهتره بهش دست نزنید چون منم که پایه یک هلیکوپتر دارم بعضی وقتا باش مشکل پیدا می کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)