تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 530 از 639 اولاول ... 30430480520526527528529530531532533534540580630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,291 به 5,300 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

در صندوق ها خود بانک ضامن نقد شوندگی هست و تقریبا میشه گفت مشکلی نداره. البته نه همه بانکها. اگر صندوق خاصی در نظر دارید برید در سایتش ببینید سایت خود صندوق در صفحه اول. هر چه تاریخ فعالبت بیشتر باشه میشه گفت اعتبار صندوق بهتره. تا اینجا که مشکلی پیش نیومده برا بانکهای حداقل معتبر
    در ضمن شما فک نکنید اگر در سپرده ای پولتون مثلا بره یا ورشکستی چیزی بشه بانک فرداش پولتون رو بانک مرکزی فورا میده. انقدر انقدر لفتش میدن در واقع با روان شما بازی میکنن و این کار رو سخت میکنه.
    ولي در كل سپرده به نظرم اطمينانش بيشتر هست چون صندوق ضمانت هم تضمينش ميكنه حالا ممكنه دير يا زود داشته باشه اما سوخت سوز نداره

2. این کاربر از روانپریش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ولي در كل سپرده به نظرم اطمينانش بيشتر هست چون صندوق ضمانت هم تضمينش ميكنه حالا ممكنه دير يا زود داشته باشه اما سوخت سوز نداره
    من هم موافقم؛
    با اینکه ورشکستگی یک بانک ،حتی بانک های کوچک،یک احتمال ضعیف هست اما وجود یک ضمان،بهتر از نبودنش هست؛حداقل وجود مکانیشم تعیین تکلیف میتونه امید بخش باشه؛

الان هم که سود یکساله یا روزشمار ۲۰-۲۲ درصد در حساب های بانکی دردسترس هست؛

4. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

خیلی فرقی ندارن در حالت کلی ولی خب صندوقها عمرشون 8 ساله هست یعنی اگثرا از سال 88 تاسیس شدن. اون اولا خیلیا نمیدونستن و 20 درصد مثلا سود میگرفتن در حالی که صندوق 24 هم میداد. تقریبا میشه گفت صندوق با درامد ثابت ها فقط خطرناک نیستن.
    در ضمن بدی سپرده های طولانی ابنه که به پول نمیتونی دست برنی اینجاش بده.مگر سرمایت زیاد باشه. بعضیا میگن صندوق بدیش اینه دست نمیتونی برنی ولی در مقایسه با طولانی مدتها به نظرم فرقی ندارن از اون لحاظ حداقل خیلیاشون جریمه ندارن.
    استثنا بانک ملت مثلا ابطال هر واحد صندوق اوج ملت 2000 جریمه. یعنی برای هر 10 میلیون 200 هزار جریمه. میگه 22 الی 23 سود میده ولی چه فایده این جریمه عملا سود رو میاره 20 درصد.
    بعضی بانکها هم درسته تبلیغات زیاد میکنن تا سپرده جذب کنن ولی خیلی موفق نمیشن چون اعتمادی بهشون ندارن.
    Last edited by shangil; 31-03-2017 at 12:18.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

صندوق ها مزیت های خوبی دارند؛سود بالاتری نسبت به بسیاری از حساب های کوتاه با حداقل مبلغ سرمایه گذاری میدهند و شرایط مشابه یک حساب دارند؛
    اما میتوان ۲ نقطه ضعف هم برایشان درنظر گرفت؛یکی مراجعه حضوری برای افزایش و کاهش واحد ها است و دیگری مساله قیمت صدور و ابطال واحد هاست؛
    برای ورود پول به صندوق جهت سرمایه گذازی باید واحد های صندوق رو خرید و برای برداشت اصل پول(نه سودش) باید واحد ها رو ابطال کرد؛
    صدور و ابطال قیمت دارد که قیمت ابطال از صدور کمتر است؛بعنوان مثال درحال حاضر صندپق ارمان شهر برای قیمت صدور ۱۰۰۴ و ابطال ۱۰۰۳ است یعنی صدور هرواحد۱۰۰۴ تومن پول میگیرد و برای ابطال هررواحد ۱۰۰۳ پس میدهد؛و اختلاف ۱ تومنی این،در هر میلیون ۱۰۰۰ تومان از اصل پول کم میکند؛
    مثال شما میخواهید ۱۰ میلیون پول وارد کنید؛ ۹۹ واحد ۱۰۰۴ تومنی میخرید و ۹/۹۳۴/۰۰۰ وارد صندوق میکنید؛ حال این ۹۹ واحد رو اگر بخواین باطل کنین هر واحد رو ۱۰۰۳ تومن میدهند یعنی ۹/۹۲۹/۷۰۰؛

البته این چیزی هست که من فکر میکنم؛اگر اشتباه تصور میکنم از دوستان آگاه و با تجربه خواهش میکنم اصلاح کنند؛

راستی امسال آینده ترکونده؛خیلی آخر سال شعبه هاش شلوغ بودن؛دوست خودمون هم که تشریف بردند شهر دیگه برای افتتاح حساب نشان استقبال خوب از اون طرح بود و من خوشحال شدم تونستم کمکی کرده باشم؛
    به هرحال هربانک به اندازه بزرگی خودش سپرده میتونه جذب کنه
    Last edited by M.R.S.; 31-03-2017 at 13:58.

7. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

[
    از لحاظ اینکه بتونی زود تر پولتو بر داری صندوق ها نسبت به سپرده یکساله خیلی بهتر هستن. من خودم 80 میلیون سپرده یکساله داشتم قوامین بعد از 5 ماه پولمو نیاز پیدا کردم یک درصد جریمه شدم یعنی 800000 توامن مجبور شدم جریمه بدم. به نظر من صندوق ها نسبت به بلند مدت خیلی بهترن. خیلی ها هم پولشونو گذاشتن تو صندوق. به نظرم خیلی وسواس نداشته باشید و پولتونو بذارید تو یه صندوق یا طرح اینده ساز بانک آینده که طرح خیلی خوبی هست و جریمه هم نداره. در ضمن مدیر عامل بانک آینده آقای جلال رسول اف هست که یه آدم بسیار کار بلده. ایشون از سال 76 تا 84 مدیر عامل بانک کشاورزی بود و پسر عموی من که کارمند بانک کشاورزی هست میگفت بانکو کلا از این رو به اون رو کرد. اینم قسمتی از بیوگرافی ایشون:
    ام و نام خانوادگی: جلال رسول اف - مدیر عامل بانک آینده (تات)

سوابق تحصیلی :رسول‌اف داراي مدرك دكتراي مديريت استراتژيك از موسسه عالي آموزش و پژوهش مديريت و برنامه‌ريزي است.

سوابق اجرایی:
    وي از سال 1376 تا 1384 مديرعامل و رييس هيات مديره بانك كشاورزي بود. دوره مديريت رسول‌اف در بانك اقتصاد نوين، دوره تحول اين بانك محسوب مي‌شود. در سال 1384 تعداد شعب بانك اقتصاد نوين كمتر از 30شعبه بود در حالي كه در حال حاضر، تعداد شعب اين بانك به 197 شعبه رسيده است.

رسول‌اف شاخص‌ترین چهره بانكی ایران به شمار می‌آید.
    Last edited by mehran_456; 31-03-2017 at 13:03.

9. این کاربر از mehran_456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

[
    از لحاظ اینکه بتونی زود تر پولتو بر داری صندوق ها ونو بذارید تو یه صندوق یا طرح اینده ساز بانک آینده که طرح خیلی خوبی هست و جریمه هم نداره. در ضمن مدیر عامل بانک آینده آقای جلال رسول اف هست که یه آدم بسیار کار بلده. ایشون از سال 76 تا 84 مدیر عامل بانک کشاورزی بود و پسر عموی من که کارمند بانک کشاورزی هست میگفت بانکو کلا از این رو به اون رو کرد. اینم قسمتی از بیوگرافی ایشون:
    ام و نام خانوادگی: جلال رسول اف - مدیر عامل ب=tahoma] وي از سال 1376 تا 1384 مديرعامل و رييس هيات مديره بانك كشاورزي بود. دوره مديريت رسول‌اف در بانك اقتصاد نوين، دوره تحول اين بانك محسوب مي‌شود. در سال 1384 تعداد شعب بانك اقتصاد نوين كمتر از 30شعبه بود در حالي كه در حال حاضر، تعداد شعب اين بانك به 197 شعبه رسيده است.
    [/FONT]
    رسول‌اف شاخص‌ترین چهره بانكی ایران به شمار می‌آید.
    البته شاخص ترین چهره بانکی ایران فعلا خاوری و زنجانی و ... هستن نه جناب رسدل اف!
    به هر حال بانکی که نمیتونه خیلی جذب پول بکنه حتی با تبلیغ سود بالا احتمالا یه جورایی از طرف مردم مورد اطمینان نیست. حالا یا قبلا شایعات دورش زیاد بوده یا واقعیت اتفاق افتاده.
    همون پول که قوامین کم کرده حساب کنید سودش خیلی کم شده سپرده
    Last edited by shangil; 31-03-2017 at 13:57.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

صندوق ها مزیت های خوبی دارند؛سود بالاتری نسبت به بسیاری از حساب های کوتاه با حداقل مبلغ سرمایه گذاری میدهند و شرایط مشابه یک حساب
    صدور و ابطال قیمت دارد که
    مثال شما میخواهید ۱۰ میلیون پول وارد کنید؛ ۹۹ واحد ۱۰۰۴ تومنی میخرید و ۹/۹۳۴/۰۰۰ وارد صندوق میکنید؛ حال این ۹۹ واحد رو اگر بخواین باطل کنین هر واحد رو ۱۰۰۳ تومن میدهند یعنی ۹/۹۲۹/۷۰۰؛

البته این چیزی هست که من فکر میکنم؛اگر اشتباه تصور میکنم از دوستان آگاه و با تجربه خواهش میکنم اصلاح کنند؛

راستی امسال آینده ترکونده؛خیلی آخر سال شعبه هاش شلوغ بودن؛دوست خودمون هم که تشریف بردند شهر دیگه برای افتتاح حساب نشان استقبال خوب از اون طرح بود و من خوشحال شدم تونستم کمکی کرده باشم؛
    به هرحال هربانک به اندازه بزرگی خودش سپرده میتونه جذب کنه
    سلام
    حرفتون کمی ایراد داره. بسیاری از بانکها برای ابطال کارمزد صفر دارن. مثلا برای ارمانشهر و لوتوس پارسیان مطمینم کاری با هزینه ابطال و اینا نداره. اون برای محاسبه سوده.
    مثلا هر موقع برید پارسیان برا ابطال حداکثر تا فرداش اصل پول با سودش در حسابتونه. من چند بار حساب کردم همون بوده.
    ارمانشهر حالا کمی دیرتر میده شاید حساب کنی در عمل همون پول رو کم میکنن ولی در واقعیت هملی همون پول رو میریزن به حساب. خیلی از دوستام اونجا حساب دارن. مردم پولاشون رو میریزن به ارمانشهر در عرض چند هفته 3 تیریلارد سرمایه جذب کرد ولی من نمیدونم چرا خوشم نمید !!
    Last edited by shangil; 31-03-2017 at 13:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من یه سپرده یک ساله قوامین دارم با سود 21 درصد. امروز صبح سود 15 درصدی ریخت به حسابم ولی اون 6 درصدو هنوز نریخته. قبلا یکساله 20 درصد داشتم معمولا با فاصله 6 ساعت اول 15 درصدو میریخت بعد 5 درصد باقیمونده. میدونید جریان چیه؟ یعنی ممکنه امروز یا چند روز آینده اون 6 درصد باقی مانده رو هم بریزن به حساب؟

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستان فقط صندوق بانکهایی پول رو از اصل کم میکنن موقع ابطال که بنویسن کارمزد ابطال که نمونش اوج ملت هست بازم هست یادم رفته
    ولی اگر برید بخونید سایتهاسون رو نوشتن کارمزد ابطال صفر خیلیاشون. یعنی اصل پول رو عینا برمیگردونن که اگر اینطور نبود خیلی ریسکی بود. طرف 10 میلیارد میزاشت موقع ابطال 1 میلیون یا بیشتر کم میکنن.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به هر حال بانکی که نمیتونه خیلی جذب پول بکنه حتی با تبلیغ سود بالا احتمالا یه جورایی از طرف مردم مورد اطمینان نیست.
    در مورد عدم اطمینان به بانک آینده با شما دوست عزیز موافقم؛چون آینده سابقه کسر بدون اطلاع سود رو داره؛ سال ۹۴ با صندوق ۲۵% سپرده جذب کرد اما بعد ۲ ماه سودش رو به ۲۳ کاهش داد!
    شاید این سابقه در اعتماد بهش تاثیر داشته باشه

سلام
    حرفتون کمی ایراد داره. بسیاری از بانکها برای ابطال کارمزد صفر دارن. مثلا برای ارمانشهر و لوتوس پارسیان مطمینم کاری با هزینه ابطال و اینا نداره. اون برای محاسبه سوده.
    مثلا هر موقع برید پارسیان برا ابطال حداکثر تا فرداش اصل پول با سودش در حسابتونه. من چند بار حساب کردم همون بوده.
    ارمانشهر حالا کمی دیرتر میده شاید حساب کنی در عمل همون پول رو کم میکنن ولی در واقعیت هملی همون پول رو میریزن به حساب. خیلی از دوستام اونجا حساب دارن. مردم پولاشون رو میریزن به ارمانشهر در عرض چند هفته 3 تیریلارد سرمایه جذب کرد ولی من نمیدونم چرا خوشم نمید !!
    من کارمزد ابطال رو نگفتم؛ یه اختلاف قیمت بین صدور واحد و ابطال واحد هست؛ من اون رو گفتم که شاید روی بازپرداخت تاثیر بگذاره مثلا همین لوتوس قیمت صدود ۱۰۰۸رهست اما قیمت ابطال ۱۰۰۷! البته من صندوق ندارم و نمیدونم کلا چطور هست؛
    شما که تجربه اشو دارین بهترین میتونین توضیح بدین؛

منم کلا از بانک شهر بدم میاد چه برسه به صندوقش؛بانک وابسته به شهرداری چیز خوبی از آب در نیماد
    کلا خودم بجز صددرصد دولتی ها و دو سه تا خصوصی بزرگ مثل پارسیان و سامان به بقیه بانک ها اعتماد زیادی ندارم و حداقل مبلغ رو توی خصوصی های کوچک نگه داشتم

15. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •