شما در اولین فرصت میری یک متر کش میخری برای این کارپاچه شلوار رو باید روی پوتین بندازیم یا داخل پوتین بزاریم؟یا اصلا داخل جوراب؟
اونجا یادت میدن که چجوری پاچه شلوار رو گت کنی
شما در اولین فرصت میری یک متر کش میخری برای این کارپاچه شلوار رو باید روی پوتین بندازیم یا داخل پوتین بزاریم؟یا اصلا داخل جوراب؟
اونجا یادت میدن که چجوری پاچه شلوار رو گت کنی
من دیشب از مالک اشتر اراک برگشتم . جای خیلی خوبی بود . اعزامی شهریور از خوزستان بودم که خوزستان افتادم . ولی تو تقسیم جاهای دیگه هم داشتیم مثلا تقریبا 70 % خوزستانی ها تهران افتادن ، مشهدی ها علاوه بر مشهد سمنان و گلستان هم داشتن ، اکثر اصفهانی ها خود اصفهان و تهرانی ها تهران و کرج افتادن . سوالی بود در خدمتم
به این میگن فرار مغزها!! اگر ادعای الکترونیکی شدن رو داریم پس چرا برای یک سوال ساده و یک جواب الکی باید چند روز وقتمون رو طلف کنیم!
Last edited by 900913; 21-10-2011 at 17:47.
سلام
این دوره کسی بود که قبلا خدمت رفته باشه و اومده باشه ادامه خدمت ؟
اگه بود شرایطشون چه جوری بود ؟
آموزشی داشتند ؟ کدام گردان بودند ؟
شما برای درخواست معافیت تحصیلی رفتید پلیس + 10 محل تحصیلتان؟اون رسید پلیس + 10 رو دارید؟اگر پلیس + 10 براتون ثبت کرده باشه قاعدتا همون باید معافیت تحصیلی باشه.
از این کش شلوار معمولیا یا از کش پهنا؟
در ضمن روز اول چه جوری برم؟
به ما لباس دادن گفتن با لباس بیاین
بکنم تو پوتین یا تو جوراب یا بیرون پوتین؟
شما نباید پاچه شلوار رو تو جوراب یا پوتین بکنی که
اندازه 2-3 انگشت پاچه شلوار رو تا بزن به بیرون ، بعد کش رو بنداز زیر ، اون مقداری که تا زدی رو با انگشتت بگیر و پاچه شلوار رو بده داخل ، این میشه گت کردن
روز اول آموزشی با لباس برید و یه جوری فعلا گت کنید ، اگر مشکل داشته باشه اونجا بهتون یاد میدن که چطوری درست کنین
جوراب هم باید مشکی ساده باشه
آقا به جان خودم نفهمیدم
ببین اول پاچه شلوار رو به بیرون تا میزنم
بعد کش رو کدوم زیر بندازم؟
چه عجله ای داری دوست من؟؟؟
روز اول بهتون همه اینارو یاد میدن هم گت کردن هم بستن بند پوتین و....
عجله نکن!
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)