این:
یا این:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای این کار باید مراحل زیر را دنبال کنید و برای User name عبارت guest و برای پسورد عبارت ngsnet را وارد کنید.
Control panel > network Connectin > Create a new connection
این:
یا این:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای این کار باید مراحل زیر را دنبال کنید و برای User name عبارت guest و برای پسورد عبارت ngsnet را وارد کنید.
Control panel > network Connectin > Create a new connection
سلام .
دوستان حدود 10 روز هستش که با سایت زیر مشکل اساسی دارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پارس آنلاین و شرکتای دیگه تست کردم هیچ مشکلی ندارن ولی این صبانت باز نمیکنه .
یه تست کنین ببینین شما راحت میتونین باز کنین .
مخلصیم.
با آسیاتک بدون مشکل باز میشه
سلام.من از صبا نت اشتراک دارم و مثل ... پشیمونم و لحظه شماری میکنم که زودتر اکانتم تموم بشه برم از مخابرات بگیرم.همه شرکتای خصوصی سر و ته یه کرباسن.جالبه سرعت 128 با 1مگش هیچ فرقی ندارن فقط 1 مگ 7تومن گرون تره!
به نظر من اگه میتونید از یه شرکت دیگه مثل شاتل و پارس انلاین بگیرید سمت صبانت نیاید -شبانه ی از ساعت 3 -با یوزر پس جداگانه-با دی سی توی شب-اونایی که مودمشون وایرلس هست باید بین دانلود شبانه و استفاده ی بی سیم یکیو انتخاب کنن چون در حالت بریج نمیشه از وایرلس استفاده کرد
دوست عزیز نیاورد
ولی با و ی پ ی ا ن اورد![]()
واقعا از جواب شما متشکرم فقط یک سوال دارم که دیگه برای استفاده از سرویس رایگان شبانه نیاز به تغییر تنظیمات مودمم نیست یعنی دیگه نمیخواد یوزر و پسورد شبانه را در تنظیمات مودمم اعمال کنم (مودمم روی اتصال همیشه برای اینترنت تنظیمه یعنی دیگه مثل دیال آپ نیاز ندارم هر بار به قسمت کانکشن ها برم و اتصال به اینترنت را بزنم)![]()
سلام
شما برای استفاده از شبانه باید مودم رو روی حالت بریج بذارین و یک کانکشن بسازین
چون دوتا یوزر نیم و پسوورد متفاوت است نمیتونید یک سره از حالت PPPOE استفاده کنید.
با حالت بریج اصلا امکان استفاده از وایرلس نیست یا راه حل و ترفند داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)