تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 530 از 1124 اولاول ... 304304805205265275285295305315325335345405806301030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,291 به 5,300 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه برای من سایت به سایت فرق داره...همین P30 رو نسبتا راحت بالا میاره ولی موبایلستان رو خیلی سخت!
    به نظر من که دستکاریش کردن
    دوست دارین سرعت رو ببینید صفحاتی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز کنید .... (برای یه لحظه اینترنت پر سرعت رو حس خواهید کرد!)
    یا سایر سایتایی که هاست داخلی دارن مثل همراه اول یا حتی تابناک!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

واقعا سرعت داغونه اصلا معلوم نیست دارن چیکار میکنن

داره خودمونی میشه abbas67set's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یک ساعته میخوام یه فایل 900 کیلوبایتی رو دانلود کنم نمیشه...کسی میتونه دانلود کنه برام پست کنه؟ فکر کنم اینجوری زودتر بتونم کارمو راه بندازم
    سرعت هم 512 حجمی
    خدا لعنتشون کنه...
    کاوریگ نذر کردم تا دانلودی کردم...خدایا مه دی بنده تونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه League OF Legends's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مسکن-تنگه

پيش فرض

منم تازه عضو شدم وضعیت خیلی داغونه

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطوره که بعضی لینک ها رو با سرعت بالا (برای من تو حالت خوب روی 120 عه ، الانم 120عه) دانلود میکنه ولی سایت ها رو جان میکنه تا بالا بیاد؟
    خب چون سرعت دانلود ربطی به سرعت باز کردن صفحات نداره .... باز کردن صفحات به پینگ بستگی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان فکر کنم این دو روزه که خراب بود به خاطر این بود که سرعت ما شهرستانی ها رو درست کردن چون قبلا سرعت 2مگ و 1مگ محدود هر دو حداکثر 128 بود اما ما اعتراض کردیم و گفتن که میخوایم درستش کنیم. دقیقا بعد از این بود که شبکه خراب شد و دیشب بالاخره برای اولین بار در طول این یک ماهی که سرویس محدود مخابرات رو داشتم سرعت متوسط رفت روی 230.
    سرعت شما با دانلود منیجر از سرورهای ایرانی مثل تبیان چنده؟
    Last edited by AliMirzaie; 25-12-2012 at 11:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

دوستان فکر کنم این دو روزه که خراب بود به خاطر این بود که سرعت ما شهرستانی ها رو درست کردن چون قبلا سرعت 2مگ و 1مگ محدود هر دو حداکثر 128 بود اما ما اعتراض کردیم و گفتن که میخوایم درستش کنیم. دقیقا بعد از این بود که شبکه خراب شد و دیشب بالاخره برای اولین بار در طول این یک ماهی که سرویس محدود مخابرات رو داشتم سرعت متوسط رفت روی 230.
    سرعت شما با دانلود منیجر از سرورهای ایرانی مثل تبیان چنده؟
    ربطی نداره، منم شهرستانم 2ماهه حجمی میگیرم وقتی درست کار کنه 230 تا رو میده. این 2-3 روز هم اگه شب ها 1.30 شب به بعد وصل شی سرعت رو میچسبونه اما طول روز فقط از سرورهای وطنی سرعت دانلود فوله، پیج های وطنی هم سریع باز میشن اما تمام صفحات و دانلود هایی که مربوط به سایت های خارجیه تکون نمی خورن.
    به نظر من مربوط به فاز دوم ملی کردن اینترنت هستش، تا جایی که یادمه قرار بود تا پایان سال 91 و ترجیحا تا 22 بهمن فاز دوم رو تموم کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ربط که داره، چون تو شهرستان ما همه ی 2 مگ ها همیشه و در همه ی حالات تو یک ماه گذشته سرعتشون به 120 محدود بود. من خودم با 2، 3 تا از دوستام چک کردم و این رو حتی رییس مخابرات اینجا هم تایید کرد. من در مورد شهر شما اطلاع ندارم ولی میگفت که کل شرستان های استان اینطوره. حالا ممکنه شهر شما یا چند جای دیگه این طور نبوده و ممکنه که فقط شهر ما این طور بوده باشه. ولی از همون روزی که اینجا پیگیری کردن و مخابرات کرمانشاه قول درست شدنش رو در همون شب داد، همون شب شبکه خراب شد و حتی چند ساعت قطع بود و افت سرعت شدید تا دیشب ادامه داشت. بالاخره دیشب سرعت ما هم درست شد و از دیشب سرعت ما هم شد مثل شما.
    در ضمن تو تمام حالاتی که شما گفتی و خیلی حالات دیگه رو من تو تمام مدت یکماه گذشته امتحان کردم ولی سرعت متوسط همیشه به 128 محدود بود و حتی 1 کیلوبایت هم بیشتر نمیشد. تازه الآن مال ما هم شده شبیه همون وضعیتی که شما گفتی.
    Last edited by AliMirzaie; 25-12-2012 at 12:40.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

از دیروز تا حالا سرعت داغون بوده
    به 2020 هم زنگ میزنی نیمیگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ربط که داره، چون تو شهرستان ما همه ی 2 مگ ها همیشه و در همه ی حالات تو یک ماه گذشته سرعتشون به 120 محدود بود. من خودم با 2، 3 تا از دوستام چک کردم و این رو حتی رییس مخابرات اینجا هم تایید کرد. من در مورد شهر شما اطلاع ندارم ولی میگفت که کل شرستان های استان اینطوره. حالا ممکنه شهر شما یا چند جای دیگه این طور نبوده و ممکنه که فقط شهر ما این طور بوده باشه. ولی از همون روزی که اینجا پیگیری کردن و مخابرات کرمانشاه قول درست شدنش رو در همون شب داد، همون شب شبکه خراب شد و حتی چند ساعت قطع بود و افت سرعت شدید تا دیشب ادامه داشت. بالاخره دیشب سرعت ما هم درست شد و از دیشب سرعت ما هم شد مثل شما.
    در ضمن تو تمام حالاتی که شما گفتی و خیلی حالات دیگه رو من تو تمام مدت یکماه گذشته امتحان کردم ولی سرعت متوسط همیشه به 128 محدود بود و حتی 1 کیلوبایت هم بیشتر نمیشد. تازه الآن مال ما هم شده شبیه همون وضعیتی که شما گفتی.
    دوست عزیز اصلا ربطی نداره-منم شهرستانم و از همون اول رو 2 مگ بسته شده بود و سرعت اون اوایل خوب بود ولی بعد چند روز مشکل داشت و این چند روز که افتضاح است-اتفاثا بستگی به آی پی سایتهای دانلودی داره-یعنی من همه سرورهای پرسرعت معروف با اکانت پولی را امتحان کرده اما اکثرشان را محدود کرده اند ولی سرورهای که بی نام و نشان هستند هنوز محدود نکرده اند بهمین خاطر رو اونها سرعت خوبی دارم-کلا خودشان به عمد این محدودیت ها را اعمال کرده اند-اتفاقا بعد محدود کردن کاربرها با اکانت های حجمی باید خیلی به نفعشان باشه و از هر نظر دارن سود میبرند
    خلاصه بجا اینکه وضعیت را بهتر کنند به عمد دارند بد و بدترش میکنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •