تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 530 از 1049 اولاول ... 304304805205265275285295305315325335345405806301030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,291 به 5,300 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

[QUOTE=davood-d;6690765]اين مشخصاتي كه شما از صدا ميخواي بيشتر به بلندگو مربوط مي شود!
    براي آمپ بايد مدل بلندگوي كه داريد بگيد؟[/QUOTEسلام داوود خان.من 4تا Onkyo4ohm D062AX model2003-4دارم که مال سیستم 6تکه انکیو هستش.[Onkyo amp a909x-Eq205DSP-C705tx CD-k505 cassette-MD105TX-T405tx.صدای سیستم خوبه اما میخوام ساراند بشه برا فیلم.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    من چند وقت پیش با راهنمایی شما یه پایونیر 787 خریدم اما وقتی روشنش میکنم صدای فنش (fan) در صورتی که صدای تلوزیون نباشه شنیده میشه یعنی یکمی آزار دهنده ست، میخواستم بپرسم طبیعیه یا اینکه ببرمش گارانتی؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    تفاوت HD multi player ها با گیرنده دیجیتال چیه؟
    تفاوت قیمت زیادی که دارن در چیه؟
    مثلا Xtreamer و Ac ryan و WD hub live و Novatron و Egreat که جزو مدیا پلیر ها معروف هستن بین 200 تا 300 تومان قیمت دارن.
    اما معمولا ----t معمولا زیر 100تومانه
    آیا ----t ها توانایی خواندن هارد اکسترنال 1Tera داره یا هنگ می کنه؟
    با توجه به اینکه شبکه های ایران رو با م ا ه واره و ر-س-یور می گیرم نیاز به ----t هست یا کیفیت ----t بالاتره؟
    کدام برند و مدل ----t رو توصیه می کنید؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سینما خانگی مناسب برای 50VT30 چی هست که به هم بیان؟ مثلاً سونی سامسونگ ال جی اینا خودشون سینما خانگی هم میزنن آدم از برند همون تی وی برمیداره ولی برا پاناسونیک چی کلاس داره؟ پایونیر خوبه؟ یه مدل خوب معرفی میکنید؟ بودجه خاصی درنظر نگرفتم چون نمیدونم مرز قیمت سینمای خوب و بد چنده...
    mr_rayan جان شما برای VT30 خودت سینما جدید گرفتین یا از قدیم داشتین؟
    Last edited by siamak_mu; 10-12-2011 at 20:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

1 پاسخ شما

سلام دوستان.
    تفاوت HD multi player ها با گیرنده دیجیتال چیه؟
    تفاوت قیمت زیادی که دارن در چیه؟
    مثلا Xtreamer و Ac ryan و WD hub live و Novatron و Egreat که جزو مدیا پلیر ها معروف هستن بین 200 تا 300 تومان قیمت دارن.
    اما معمولا ----t معمولا زیر 100تومانه
    آیا ----t ها توانایی خواندن هارد اکسترنال 1Tera داره یا هنگ می کنه؟
    با توجه به اینکه شبکه های ایران رو با م ا ه واره و ر-س-یور می گیرم نیاز به ----t هست یا کیفیت ----t بالاتره؟
    کدام برند و مدل ----t رو توصیه می کنید؟
    سلام به شما
    گیرنده دیجیتال کار اصلی اش پخش شبکه های محلی یک کشور با کیفیت بالاست و بس . بقیه ی امکاناتی هم که روی گیرنده های دیجیتال می بینید برای جلب مشتری هست و هیچ تاثیری روی کیفیت دریافت و.. نداره. در پاسخ به سوال اول تون که فرق اون با HD مالتی پلیر چی هست میشه گفت دستگاه مورد نظر شما تخصصا کار اجرا فایل های مالتی مدیا رو انجام میده و ست تاپ باکس بخشی از امکانات اش پخش مالتی مدیاست . به عبارت ساده تر : یکی متخصص شبکه و دیگری متخصص مالتی مدیا . تفاوت قیمت شون هم سر قدرت اجرا , کیفیت قطعات و دوام اونهاست. حتی طراحی های ظاهری شون هم خیلی فرق داره. من خودم به شخصه طبق تحقیقاتی که کردم و چیزهایی که دیدم و دوستان هم کمابیش بهش اشاره داشتن به این نتیجه رسیدم , اگر می خوای تلویزیون دیجیتال و با کیفیت ببینی بری ست تاپ باکس بخری خوبه ولی اگر به نیت فیلم دیدن و وصل کردن فلش و فیلم باز زیرنویس فارسی دیدن میری , سخت در اشتباهی که بری ست تاپ باکس بخری . همون مالتی پلیر HD بخری خیلی بهتر هست . هم قطعات مرغوب تر هستن و هم نتیجه نهایی . در مورد اینکه ست باکس قابلیت خواندن هارد های اکسترنال رو داره باید بگیم بله . داره و حتی بعضی دوستان هم تست کردن و راضی بودن ( تو چند سایت دیدم ) ولی باز هم میگم نمیشه از یک سخت افزار نهایتا" 100 هزار تومنی انتظار معجزه کردن واندازه 300 هزار تومنی کار کردن رو داشت . اما سوال تون در مورد گرفتن بعضی کانال های دیجیتال بر روی ماااهوااره باید بگم به گفته یکی از نزدیکان ما که کارمند سازمان صدا و سیماست , قراره تدابیری اندیشیده بشه که بعضی کانال های دیجیتال از روی فرکانس های ماااهوااره ایی قابل دریافت نباشن یا پولی باشن که بعضی از افراد با خریدماااهوااره نتونن این کانال ها رو دریافت کنن. بویژه اینکه تا آخر سال قرار هست شبکه ورزش و کودک افتتاح بشه که اون موقع بازار خرید ست تاپ باکس داغ تر میشه . حالا کسی کانال های ماااهوااره ایی رو دوست داره بره بخره ولی فکر نکنه که با خرید ماااهوااره هر دو رو داره . کیفیت پخش تصویر کانال های تلویزیون ایران در ماااهوااره با ست تاپ باکس فرقی نداره , من خودم به چشم دیدم و چند بار تست هم کردم و کیفیت شون یکی بود . واسه ----T هم مارکی بگیرید که پشتیبانی قوی داشته باشه . نظر ها متفاوت هست . به سلیقه خودت یکی رو انتخاب کن . بازم میگم به پشتیبانی دقت کن که کار صدا و سیما سر و ته نداره و یهو دیدی همه سیستم رو عوض کردن و ... حالا کسانی خوش بحالشون میشه که کالایی که خریدن تو ایران پشتیبانی قوی داره . امیدوارم توضیحاتی که دادم کامل بوده باشه .
    Last edited by faraname; 10-12-2011 at 20:55.

6. 2 کاربر از faraname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mory47
    با سلام دوست عزیز من امروز برای خرید پایونییر 717 رفتم خیابان جمهوری ولی نتوانستم جایی نمونه این دستگاه را ببینم فروشگاه پایونییر زیر پل حافظ 695 قیمت داد ولی نمونشو باز نداشت واونجا به من گفتند با این دستگاه سی دی صوتی را نمیتوان از هر چهار بلند گو گوش داد و فقط از بلند گوهای جلو پخش میشه میخواستم بدونم واقعا همینطوره یا نه وقدرت صدای این دستگاه خوب هست و اینکه سرعت خوندن دی وی دی چطوره و گیر نمیکنه و ایا از خرید اون راضی هستی؟ از راهنمایی شما ممنونم.
    ببخشید که اینجا جواب می دم چون پستام کمه اجازه فرستادن پیام خصوصی ندارم
    من برای کامپیوترم تو اتاق خریدم و راضیم با همون دو بلندگوی جلو،از صدای 15تا20 بالاتر رفتن لازم نیست چرا که صدا رسا و بلند هست البته من توی اتاق استفاده می کنم.از خریدم راضی هستم. اگه حالت صدارو روی GAME بذارید صدا از 4 بلندگو پخش می شه ولی اکولایزر صدا عوض می شه.حالت PLII MUSIC هم هست که بیشتر صدای MIDDLE مثل خواننده و ملودی آهنگ از CENTER پخش می شه و به کار نمیاد.اصلا DVD نگاه نکردم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه.
    با تشکر

8. 2 کاربر از sx57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اقا بین این 2تا کدومش بهتره؟
    Onkyo nr609 -Denon 1911-فعلا میشه از 4تا بلندگو 4اهم انکیو استفاده کنم.یا جامو بگیرم426 ؟ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اقا چرا بیامهای من نمیره.لطفا ...........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز من چه پیشنهادی بدم... شما نگفتی چقدر میخوای هزینه کنی... برای یه اتاق حدود 10 متر میخوای سیستم های-فای جمع کنی... خب... شما به اینا نیاز داری:

آمپلی فایر (یا پری + آمپ)
    اسپیگر
    سورس (سی دی پلیر حداقل نیاز داری)
    کابل اینترکانکت (RCA از سورس به آمپ یا پری آمپ)
    اسپیکر کیبل

اینارم اگه داشته باشی بهتره ولی بدون اینا هم کارت راه میافته:
    دَک
    فضای اکوستیک (ابزوربر و رفیوزر و کفپوش پارکت و سقف کاذب و ...)

من نمیدونم چقدر میخوای هزینه کنی ولی اگه صدای خوب میخوای باید خرج کنی... من پیشنهاد میدم اول یه بلندگوی با تفکیک بالا ردیف کن... نمیدونم چی پیشنهاد بدم ولی اگه حوصله ساخت داری یه پیشنهاد خوب هست... یه جا میتونم معرفی کنم بری یک جفت فول رنج کن وود بگیری نزدیک 70-75 تومن... یه 20-30 تومن هم هزینه ساخت جعبه هورنش میشه... اگه خیلی خوب بسازی و خیلی خیلی شیک باشه که درخور یه سیستم خونگی باشه نهایتا 120 تومن یه جفت بلندگوی فول رنج داری... در فول رنج ها به دلیل حذف کراس اوور صدا بسیار بهتره و خطای فازی نداری... همچنین چون کل صدا از یک یونیت بلندگو پخش میشه شما مشکل ساند استیج نداری و مبدا صدا کاملا مشخصه... قیمت خوبی هم داره... اگه پول داری به نظر من فاستکس چیز خوبیه... البته من تو وبلاگ یه نفر دیدم، بعد Review خوندم ازش دیدم چیز جالبیه... من بلندگوهای اصلیم نزدیک 30 میلیون قیمتشه ولی اگه موقعیت داشته باشم حتما حتما یک جفت Fostex FE206EN میخرم برای خودم... فول رنج لطف دیگه ای داره... البته یه کمپانی کوچک امریکایی دیگه هم هست که فول رنج هایی فوق العاده ای داره با نام تجاری Audio Nirvana جستجو کنی پیدا میکنی سایتش رو... به ایران هم میفرستن خوشبختانه... قیمتهاشون خیلی خوبه... یه 8 یا 10 یا نهایتا 12 اینچ اگه بخری دیگه عالی میشه... مطمئن باش اندازه یه بلندگوی 10-20 هزار دلاری صدا بهت میده... برای آمپلیفایر هم انتخاب زیادی نداری تو ایران... یه سری برند هست مثل کمبریج اودیو، کواد، آیون، مرنتز، پایونیر، ... قیمت ها هم بالاست... جنس قدیمی هم دنبال چیز خوب نباش که سخت پیدا میشه... ولی پیدا میشه... برای کابل هم میتونی خودت بسازی.. من کابل اینترکانکت RCA با نقره درست کردم... فوق العاده میشه... قیمتش هم خیلی ارزون میشه... نیم متر سیم نقره (هرچی کوتاهتر بهتر) روش Shrink میکنم... بعد کنار هم دوباره شرینک میکنم... روش یه روکش Expandable sleeving میکنم... صداش در حد یه جفت اینترکانکت 1000 دلار یا شایدم بیشتر میشه... برای کابل اسپیکر هم از کابل مس بدون اکسیژن (oxygen free cooper) استفاده میکنم که معروفه به مس 6n یعنی خلوص بالا 99/999999 ... نتیجه کار در حد کابلهای 5-6 هزار دلاری میشه... البته کانکتورهاش هم مهمه که من از WBT استفاده میکنم
    سلام.اقا ایول.واقعا میشه ازاونور دستگاه گرفت.از راه مطمعن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام به شما
    گیرنده دیجیتال کار اصلی اش پخش شبکه های محلی یک کشور با کیفیت بالاست و بس . بقیه ی امکاناتی هم که روی گیرنده های دیجیتال می بینید برای جلب مشتری هست و هیچ تاثیری روی کیفیت دریافت و.. نداره. در پاسخ به سوال اول تون که فرق اون با HD مالتی پلیر چی هست میشه گفت دستگاه مورد نظر شما تخصصا کار اجرا فایل های مالتی مدیا رو انجام میده و ست تاپ باکس بخشی از امکانات اش پخش مالتی مدیاست . به عبارت ساده تر : یکی متخصص شبکه و دیگری متخصص مالتی مدیا . تفاوت قیمت شون هم سر قدرت اجرا , کیفیت قطعات و دوام اونهاست. حتی طراحی های ظاهری شون هم خیلی فرق داره. من خودم به شخصه طبق تحقیقاتی که کردم و چیزهایی که دیدم و دوستان هم کمابیش بهش اشاره داشتن به این نتیجه رسیدم , اگر می خوای تلویزیون دیجیتال و با کیفیت ببینی بری ست تاپ باکس بخری خوبه ولی اگر به نیت فیلم دیدن و وصل کردن فلش و فیلم باز زیرنویس فارسی دیدن میری , سخت در اشتباهی که بری ست تاپ باکس بخری . همون مالتی پلیر HD بخری خیلی بهتر هست . هم قطعات مرغوب تر هستن و هم نتیجه نهایی . در مورد اینکه ست باکس قابلیت خواندن هارد های اکسترنال رو داره باید بگیم بله . داره و حتی بعضی دوستان هم تست کردن و راضی بودن ( تو چند سایت دیدم ) ولی باز هم میگم نمیشه از یک سخت افزار نهایتا" 100 هزار تومنی انتظار معجزه کردن واندازه 300 هزار تومنی کار کردن رو داشت . اما سوال تون در مورد گرفتن بعضی کانال های دیجیتال بر روی ماااهوااره باید بگم به گفته یکی از نزدیکان ما که کارمند سازمان صدا و سیماست , قراره تدابیری اندیشیده بشه که بعضی کانال های دیجیتال از روی فرکانس های ماااهوااره ایی قابل دریافت نباشن یا پولی باشن که بعضی از افراد با خریدماااهوااره نتونن این کانال ها رو دریافت کنن. بویژه اینکه تا آخر سال قرار هست شبکه ورزش و کودک افتتاح بشه که اون موقع بازار خرید ست تاپ باکس داغ تر میشه . حالا کسی کانال های ماااهوااره ایی رو دوست داره بره بخره ولی فکر نکنه که با خرید ماااهوااره هر دو رو داره . کیفیت پخش تصویر کانال های تلویزیون ایران در ماااهوااره با ست تاپ باکس فرقی نداره , من خودم به چشم دیدم و چند بار تست هم کردم و کیفیت شون یکی بود . واسه ----T هم مارکی بگیرید که پشتیبانی قوی داشته باشه . نظر ها متفاوت هست . به سلیقه خودت یکی رو انتخاب کن . بازم میگم به پشتیبانی دقت کن که کار صدا و سیما سر و ته نداره و یهو دیدی همه سیستم رو عوض کردن و ... حالا کسانی خوش بحالشون میشه که کالایی که خریدن تو ایران پشتیبانی قوی داره . امیدوارم توضیحاتی که دادم کامل بوده باشه .

ممنون دوست عزیز
    از نظر پشتیبانی Xvision چطوره؟چون تلویزیون هم شارپ گرفتم از مادیران.
    سایت مادیران که میرم آپدیت های ----t ایکس ویژن میذارن.
    البته راجعبه دنای و بلوسنس و لومکسی و پروویژن هم شنیدم.اما اطلاع درستی ندارم و پشتیبانی نمی دونم چه جوریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •