سلام. لطفا سوالات زير را با حوصله پاسخ دهيد.
1- ميخواستم ببينم اين ديزاين هايي كه دل تو سايتش نشون ميده چطوري هستن.
به شكل جدا خريده ميشوند و قابل تعويضند؟
يا اينكه رنگ خود لپ تاپ هستند.
2- در مورد Dell Studio 15 كه با كانفيكتها و قيمتهاي مختلفي در سايت دل موجوده، لطفا توضيح بديد اين لپ تاپ چه جور لپ تاپيه و اين كه ارزش خريد داره يا نه.
تقريبا مهمترين انتظاراتم ايناست:
توانايي بالا در امور گرافيكي و بازي داشته باشه
عمر شارژ باتريش خوب باشه
زود داغ نكنه
خوشگل و شيك باشه (كه بنظرم هست!)
ضمنا اگه عيب خاصي هم اين لپ تاپ داره بگيد.
3- شنيدم باتريهايي هست كه براي لپ تاپ ها ميفروشند تا عمر شارژشون رو بيشتر كنن. اين باتريها به شكل يدك هستند؟ استفاده از اين باتريها چقدر مؤثره؟
4- در مورد مدل پردازنده؛ اينا كه core i7 هستش طبيعتا بهتر از core i5 بايد باشن. ميخواستم بپرسم آيا از نظر ميزان داغ كردن با هم ديگه فرق دارن.
5- جزو محصولات سايت دل محصولي تحت عنوان Targus Defcon KL (Key Lock) وجود داره. گويا دكمه ها رو قفل ميكنه. ميخواستم بدونم چطوري كار ميكنه.
6- در اين رنج قيمت بهترين لپ تاپ ها چيا هستن؟

.gif)
.gif)
SONY VAIO EA1AGG.gif)
.gif)
زنگ زد انبارشون گفتن همه ش تموم شده و تو هیچ مغازه ای تو بازار یه دونه م ندارن و ممکنه 3 هفته دیگه بیارن اونم با قیمت خیلی بیشتر شایدم نتونن بیارن به خاطر تحریم و ...به من ea17fg رو پیشنهاد کرد اما من گفتم فقط همینو میخوام که رییسشون تو دفتر مرکزی گفت ازین مدل یکی مونده تو پایتخت که به مشتری نشون میدادن و...روی لپتاپ یه لکه نیم سانتی بود ولی تا حالا روشن نشده بود اینطور که گفتن!فقط مشتری ظاهرشو میدیده.منم چون نمیتونستم 1 ماه صبر کنم همینو گرفتم.به خاطر لک 30.000 تومن تخفیف داد یعنی شد 1.460.000 با یه کیف و گارانتی 3 ساله ی ایران رهجو.موس هم جدا خریدم 100.000 به نظرتون اشتباه کردم خریدمش بچه ها؟؟؟.gif)
.gif)