تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 530 از 892 اولاول ... 30430480520526527528529530531532533534540580630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,291 به 5,300 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض سوال

سلام. لطفا سوالات زير را با حوصله پاسخ دهيد.

1- ميخواستم ببينم اين ديزاين هايي كه دل تو سايتش نشون ميده چطوري هستن.
    به شكل جدا خريده ميشوند و قابل تعويضند؟
    يا اينكه رنگ خود لپ تاپ هستند.

2- در مورد Dell Studio 15 كه با كانفيكتها و قيمتهاي مختلفي در سايت دل موجوده، لطفا توضيح بديد اين لپ تاپ چه جور لپ تاپيه و اين كه ارزش خريد داره يا نه.
    تقريبا مهمترين انتظاراتم ايناست:

توانايي بالا در امور گرافيكي و بازي داشته باشه
    عمر شارژ باتريش خوب باشه
    زود داغ نكنه
    خوشگل و شيك باشه (كه بنظرم هست!)

ضمنا اگه عيب خاصي هم اين لپ تاپ داره بگيد.

3- شنيدم باتريهايي هست كه براي لپ تاپ ها ميفروشند تا عمر شارژشون رو بيشتر كنن. اين باتريها به شكل يدك هستند؟ استفاده از اين باتريها چقدر مؤثره؟

4- در مورد مدل پردازنده؛ اينا كه core i7 هستش طبيعتا بهتر از core i5 بايد باشن. ميخواستم بپرسم آيا از نظر ميزان داغ كردن با هم ديگه فرق دارن.

5- جزو محصولات سايت دل محصولي تحت عنوان Targus Defcon KL (Key Lock) وجود داره. گويا دكمه ها رو قفل ميكنه. ميخواستم بدونم چطوري كار ميكنه.

6- در اين رنج قيمت بهترين لپ تاپ ها چيا هستن؟
    Last edited by Nocturne; 26-09-2010 at 02:20.

داره خودمونی میشه amir_rahbaran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

سبک می خوای باید بری سراغ 13 ادینچی ها... صفحه نمایش های ایسوس خوب هستند.

بهترین کیفیت رو صفحه نمایش های سری SR داره که کم گیر میاد اما از همشون بهتره.

سری های jt و vt و....................تفاوت مشخصاتی و قیمتی دارند ، اما از نظر کیفی یکی هستند.

باید با توجه به نیاز ها تون انتخاب کنید. مدلی که گفتم رو امرتات حدود 1100 میداد که فکر کنم نسبت به قیمتش خوب بود.
    جناب bioster با توجه به توضیحات شما بهتره که برم سراغ ایسوز. چون همین سری sr خب قدیمیه و کانفیگش جدید نیست.
    صفحه نمایش ایسوزو پس تایید می کنین. موقع مطالعه از چشم آدم آب نمیاد؟

حالا با توجه به اون چیزایی که مد نظرم بود (سبکی، صفحه نمایش، خرکاری) و کانفیگایی که مدلای دیگه ایسوز دارن شما میگی u30jc رو بگیرم با وزن 2.1 یا ul30vt با وزن 1.5 (البته دی وی دی رام نداره.خوبه؟) یا ul80vt که 14 اینچه با وزن 1.9 با دی وی دی رام؟ یعنی u30jc وزن بالاتری داره ولی cpu i5 ولی اونا وزن کمتر با cpu core 2 due .

در ضمن ایسوزها مودم داخلی دارن؟ چون خیلی لازممه.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام.
    دوستان یه لپ تاپ 17 اینچ میخوام خیلی فوری! بودجه اش هم هرچی کمتر بهتر! یعنی اولین فاکتور اینه قیمتش پایین باشه.
    اما مشخصه هاش، تا جاییکه امکان داره امکانات جانبیش مثل مودم و بلوتوث و وایرلس و ... کامل باشه.
    LCD حتما با کیفیت باشه یعنی از روی دانسته های تئوری نباشه حتما رویت شده باشه و کیفیتش تایید شده باشه.(دیگه منظورم رو فکر میکنم دوستان خبره متوجه میشن! که کیفیت خوب یعنی اینکه با تغییر زاویه دید تغییر چندانی تو تصویر مشاهده نشه! در شرایط متفاوت مکانی مثل روز و شب و نور آفتاب و غیره تصویر به خوبی قابل رویت باشه و ...)
    اما سایر مشخصه ها اهمیت چندانی نداره که سی پی یوش چی باشه یا هاردش و رمش چند باشه یا ... چون لپتاپها معمولا یه حداقلهایی درشون لحاظ میشه اما این مهمه که اون چیزی که داره کیفیت خوبی داشته باشه مثلا رمش 4 گیگ نبود مهم نیست اما اگه 2 گیگ بود کانفیگش جوری باشه که کارایی مناسبی داشته باشه یا با قطعات دیگه سازگار باشه!
    ببخشید که پرحرفی کردم.
    با تشکر.
    آقا من رو هم دریابید!

داره خودمونی میشه mrmbmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جناب bioster با توجه به توضیحات شما بهتره که برم سراغ ایسوز. چون همین سری sr خب قدیمیه و کانفیگش جدید نیست.

حالا با توجه به اون چیزایی که مد نظرم بود (سبکی، صفحه نمایش، خرکاری) و کانفیگایی که مدلای دیگه ایسوز دارن شما میگی u30jc رو بگیرم با وزن 2.1 یا ul30vt با وزن 1.5 (البته دی وی دی رام نداره.خوبه؟) یا ul80vt که 14 اینچه با وزن 1.9 با دی وی دی رام؟ یعنی u30jc وزن بالاتری داره ولی cpu i5 ولی اونا وزن کمتر با cpu core 2 due .

ممنون
    شما اگه وزن خیلی خیلی برات مهمه میتونی به R30-11L از توشیبا فکر کنی که هم DVD Multi داره و هم اینکه تنها 1.4 کیلو هست
    البته قیمتش حدود 1400 هست... کانفیگای ضعیف تری هم ازش هست اما نمیدونم بدر وارد کرده یا نه!

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ممنون

اگه تا به حال با لپتاپ کار نکردی ، شاید هفته اول چشم اذیت بشه.

کلا PDF ها چون رنگی نیستن و سیاه سفید هستند ، نوع صفحه نمایش لپتاپ آنقدر مهم نیست.

ASUS مبارک شما باشه.

وزن های دقیق در همون سایت رسمی ایسوس و نوت بوک چک ببین و کاری با اعداد سایت های ایرانی نداشته باش

نبود DVDRW یعنی باید یکی اکسترنال بخری و اون را هم حمل کنی ....!!!!

6. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ever after's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

6 و بالاخره...

دوستان بالاخره من لپتاپمو خریدم:SONY VAIO EA1AGG
    این مدل اصلا دیگه تو بازار نیست.منم رفتم پایتخت امروز گفت نداریم بعد دید من الانه که اشکم دربیاد زنگ زد انبارشون گفتن همه ش تموم شده و تو هیچ مغازه ای تو بازار یه دونه م ندارن و ممکنه 3 هفته دیگه بیارن اونم با قیمت خیلی بیشتر شایدم نتونن بیارن به خاطر تحریم و ...به من ea17fg رو پیشنهاد کرد اما من گفتم فقط همینو میخوام که رییسشون تو دفتر مرکزی گفت ازین مدل یکی مونده تو پایتخت که به مشتری نشون میدادن و...روی لپتاپ یه لکه نیم سانتی بود ولی تا حالا روشن نشده بود اینطور که گفتن!فقط مشتری ظاهرشو میدیده.منم چون نمیتونستم 1 ماه صبر کنم همینو گرفتم.به خاطر لک 30.000 تومن تخفیف داد یعنی شد 1.460.000 با یه کیف و گارانتی 3 ساله ی ایران رهجو.موس هم جدا خریدم 100.000 به نظرتون اشتباه کردم خریدمش بچه ها؟؟؟
    راستی چون من اصلا اصلا به لپتاپ وارد نیستم ممنون میشم لینک استفاده ی اولیه از لپتاپ رو تو فروم بگید کجاست؟در رابطه با ریکاوری و هر چیز دیگه ای...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من تا 2روز دیگه می خوام برم eb2ufx رو بخرم

1.230 با گارانتی ثامن
    دوستان خوبه اینو میگیرم ؟
    كسي ميدونه گارانتي ثامن جحوريه ؟

واسه گارانتي بايد فراردادي چيزي بنويسيم ؟

من كسيو اينجا ندارم كه كمكم كنه
    وقتي مي خوام بخرم بايد حواسم به چه چيزايي باشه ؟
    از كجا بفهمم نو يا كاركردست؟

تو رو خدا كمك كنيد !!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوستان بالاخره من لپتاپمو خریدم:SONY VAIO EA1AGG
    این مدل اصلا دیگه تو بازار نیست.منم رفتم پایتخت امروز گفت نداریم بعد دید من الانه که اشکم دربیاد زنگ زد انبارشون گفتن همه ش تموم شده و تو هیچ مغازه ای تو بازار یه دونه م ندارن و ممکنه 3 هفته دیگه بیارن اونم با قیمت خیلی بیشتر شایدم نتونن بیارن به خاطر تحریم و ...به من ea17fg رو پیشنهاد کرد اما من گفتم فقط همینو میخوام که رییسشون تو دفتر مرکزی گفت ازین مدل یکی مونده تو پایتخت که به مشتری نشون میدادن و...روی لپتاپ یه لکه نیم سانتی بود ولی تا حالا روشن نشده بود اینطور که گفتن!فقط مشتری ظاهرشو میدیده.منم چون نمیتونستم 1 ماه صبر کنم همینو گرفتم.به خاطر لک 30.000 تومن تخفیف داد یعنی شد 1.460.000 با یه کیف و گارانتی 3 ساله ی ایران رهجو.موس هم جدا خریدم 100.000 به نظرتون اشتباه کردم خریدمش بچه ها؟؟؟
    راستی چون من اصلا اصلا به لپتاپ وارد نیستم ممنون میشم لینک استفاده ی اولیه از لپتاپ رو تو فروم بگید کجاست؟در رابطه با ریکاوری و هر چیز دیگه ای...
    مبارک باشه

موس خریدی 100 تومان ؟ یعنی از موس 10 تومانی من بهتره ؟

تو این بازار چه موبایل و چه لپتاپ چاره ای جز اطمینان کردن نیست !!!! ( از برکات زندگی در ایرانه! )
    وقتی نوت بوک رو روشن کردی مستقیم رفت تو ویندوز یا تنظیمات اولیه ویندوز اومد؟

بخش آموزش رو کامل بخون

10. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    با عرض معضرت می خواستم بدونم که الان قیمت لب تاب eb2ufx سری وایو سونی چه قیمتیه
    با تشکر پیشاپیش

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

من تا 2روز دیگه می خوام برم eb2ufx رو بخرم

1.230 با گارانتی ثامن
    دوستان خوبه اینو میگیرم ؟
    كسي ميدونه گارانتي ثامن جحوريه ؟

واسه گارانتي بايد فراردادي چيزي بنويسيم ؟

من كسيو اينجا ندارم كه كمكم كنه
    وقتي مي خوام بخرم بايد حواسم به چه چيزايي باشه ؟
    از كجا بفهمم نو يا كاركردست؟

تو رو خدا كمك كنيد !!!!!

سلام.

در مورد این گارانتی چیزی نشنیدم ، پس بی دلیل پول زیادی برای گارانتی نده و اگر جایی رو سراغ داری که ارزون تر میدن ، از همون جا بخر.
    اما اگر قیمتش خوبه ، خوب بخر!

گارانتی یک برگه که نوشه گارانتی این دستگاه و میدن بهت تا خراب شد دستگاه ببری وسشون!
    قرارداد هم وسه ماشین نمیبندن ، چه برسه نوت بوک ( مثل خرید موبایله! )
    البته پای برگه گارانتی رو امضا میکنی!

برای نو بودن هم باید حواست باشه که جعبه دستگاه آک باشه و وقتی نوت بوک رو در میارند ، روش خاکی و جای انگشت نباشه ( مخصوصا صفحه نمایش)
    بعدش هم نوت بوک رو که روشن می کنی میره تو تنضیمات اولیه دستگاه.

کلا استراتژی خرید در بازار ایران این هست : توکل برخدا

نوت بوک را هموجا چک کن ، صفحه نمایش + کیبورد + اسپیکر ها ( یه آهنگ از خود ویندوز پخش کن)

یه صفحه سفید باز کن مثلا paint و کامل به صفحه خیره شو که ببینی پیکسل سوخته داره یا نه!

13. 6 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •