تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 530 از 1024 اولاول ... 30430480520526527528529530531532533534540580630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,291 به 5,300 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

7

برای همه مخصوصا تو این موقع سال پیش میاد تنها راهش اجبار و زوره
    یکم به هدفت فکر کن و از اولیات بخواه که به زور بر درست نظارت کنن و اگه کم خوندی بزور و اجبار ببرنت پا درس
    خلاصه تو به پدر مادرت بگی اونا خودشون بلدن
    راهی به جز اجبار و زور فایده نداره از ما گفتن بود

نمیخوام بگم حرف شما درست نیست ولی فکر نکنم نتیجه ای داشته باشه .
    من صد در صد مطمئن هستم که حواس و تمرکز این دوست عزیز مون یعنی آقای rambo _1386 یه جا دیگه هست . تو تخیلات خودش داره سیر میکنه مثل اینکه . مگه با اجبار و زور هم میشه درس خوند . ادم باید از روی تصمیم و علاقه درس بخونه .
    هر جا که هوش و حواس و دل رفته جهت گیری ها و سمت سوی حرکت هم به همون جا میره
    به هر حال باید مبارزه کرد .
    به نظرم اگه چیزی باعث بر هم زدن تمرکز میشه باید طبق اصل لوشاتلیه با عامل مزاحم مقابله کرد تا جایی که اثرش به کلی از بین بره . بهش بگید در مورد تو فکر میکنم ولی الان که موقع درسه نه . بعدا

امیدوارم مفید واقع شده باشه آقای rambo ببخشید که اسمتون رو نمیدونم

2. 3 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

تشکر محمد امین دقیقا همینجوری شدم همش تو خیالات دارم بدجوری پرواز میکنم برای بار هزارم من امیرم
    clickestan
    اتفاقا این روش جواب میده ولی میترسم دیگه 24 ساعته بشینم درس بخونم دیگه بیخیالم نشن(شرمنده اسمتون نمیدونم)

4. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام بكس ، منو كه ميشناسين ؟
    چي فكر ميكرديم چي شد ! بگذريم
    من كانونيم
    آزمون اول : 5000
    " دوم : 5300
    " سوم : 4700
    .
    .
    .
    آخرين آزموني كه دادم : 4200
    خوب با توجه به ترازم شما منو يه دانش آموزي در نظر بگيرين كه تا حالا هيچي نخونده ، ok ؟
    بايد بگم كه چون آزمون سوم سرماخوردم به بعدش پشت سر هم آزمونارو خراب كردم !
    حالا سوالم اينه : اگه ترم دومو توپ بخونم ميتونم رتبه اي بين 2 يا 3 هزار بيارم ( كشوري ) ؟
    خواهشا الكي نگيد خواستن توانسته يا جواب سربالا بديد ، كاري كه پشتبانم كرد !
    روراست بگين : آره يا نه !
    البته اضافه كنم اين برام تجربه شد كه هيچوقت ديگه آزموني رو ( ترم دوم ) خراب كنم چون ميدونم بعدش باز بقيه رو پشت سرش خراب ميكنم !
    يه عادت بدي هم دارم چون ادم كم طاقتي هستم هميشه كارها رو دقيقه ي 90 انجام ميدم
    اگه مثالي هم دارين كه طرف مثلا از بهمن شروع كرده با رتبه اش تو كنكور يا كارنامه اي چيزي لطفا دريغ نكنين
    اين حرفارو اينجا زدم چون براي آيندم احساس خطر كردم ( بالاخره !)
    هميشه پست هايي كه از دوستان ميخوندم ( توي همين تاپيك ) كه ميشه از بهمن شروع كرد و اين حرفا ...
    ولي هيچوقت فكرشم نميكردم كه كار خودم به اينجا كشيده بشه كه همچين پستي بدم! واقعا شرم آوره ( براي خودم )
    داداش امير ( amirdb , rambo 1386 ) و آرش عزيز ( arash banikarim ) و پيمان عزيز ( كه چند روزيه پيداش نيست ) ( timsar jackson )
    داش مهيار ( mahyar_bt ) و رويا خانم ( new life ) و مهدي عزيز (mehdi_7070) و جناب محمد امين ( nits ) ( شما منو نميشناسي ولي من شمارو ميشناسم از تاپيك معرفي كتاب ) و هر كي كه اين پستو ميخونه ، از اين پست رد نشين . يه جواب به من بدين
    دوستان اينجا اسم بردم چون شخصا به راهنمايياتون نياز دارم
    مرسي
    سعيد
    Last edited by skhammari; 18-01-2010 at 22:47.

6. 4 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

حالا سوالم اينه : اگه ترم دومو توپ بخونم ميتونم رتبه اي بين 2 يا 3 هزار بيارم ( كشوري ) ؟
    سلام داش سعید چطوری ؟ خوشحالم که بالاخره احساس خطر کردی منم تقریبا مثل تو هستم پس اسم منو هم از لیست پاسخ دهنگان خط بزن بزار تو پرسش کنندگان منم دقیقا سوال تورو دارم دادا
    ویرایش: راستی الان که به امضا توجه کردم دقیقا به موقعیت الان ما میخوره

8. 3 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من كانونيم
    .
    .
    .
    خوب با توجه به ترازم شما منو يه دانش آموزي در نظر بگيرين كه تا حالا هيچي نخونده ، ok ؟
    البته اضافه كنم اين برام تجربه شد كه هيچوقت ديگه آزموني رو ( ترم دوم ) خراب كنم چون ميدونم بعدش باز بقيه رو پشت سرش خراب ميكنم !
    منم دقيقا همين عادتو دارم !!!

ولي اينكه ترازت پايينه دليل نميشه بگي هيچي نخوندم كافيه به خودت اعتماد داشته باشي و خودتو دست كم نگيري ! البته منم دست كمي از اين مشكل ها رو ندارم !

10. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

می دونی این مشکل از کجا آب می خوره؟
    از اونجایی که شما هم مثل خیلی های دیگه (از جمله خودم) شب امتحانی درس می خوندید.
    اون ضرب المثل هست که میگه....:جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت.... (خلاصه یه همچین چیزایی!!! )
    این مشکل که شما می گید فقط مخصوص شما نیست.خود من هم همین مشکلو دارم.(فکر کنم اکثر کنکوریهای دیگه هم همین مشکل رو داشته باشن)
    ولی خوب چه میشه کرد....بچگی کردیم...آینده نگر نبودیم...(و یه سری ملامت های دیگه)
    اگه کسی یه راه حل توپ داره ارائه کنه که ما از این سر در گمی خارج بشیم ...دریغ نکنه لطفا.
    Last edited by masud-000000; 19-01-2010 at 11:34.

12. 2 کاربر از masud-000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من كانونيم
    .
    .
    .
    اگه مثالي هم دارين كه طرف مثلا از بهمن شروع كرده با رتبه اش تو كنكور يا كارنامه اي چيزي لطفا دريغ نكنين
    هميشه پست هايي كه از دوستان ميخوندم ( توي همين تاپيك ) كه ميشه از بهمن شروع كرد و اين حرفا ...
    ولي هيچوقت فكرشم نميكردم كه كار خودم به اينجا كشيده بشه كه همچين پستي بدم! واقعا شرم آوره ( براي خودم )
    داداش امير ( amirdb , rambo 1386 ) و آرش عزيز ( arash banikarim ) و پيمان عزيز ( كه چند روزيه پيداش نيست ) ( timsar jackson )
    داش مهيار ( mahyar_bt ) و رويا خانم ( new life ) و مهدي عزيز (mehdi_7070) و جناب محمد امين ( nits ) ( شما منو نميشناسي ولي من شمارو ميشناسم از تاپيك معرفي كتاب ) و هر كي كه اين پستو ميخونه ، از اين پست رد نشين . يه جواب به من بدين
    مرسي
    سعيد
    بنظرم شما نباید دنبال نمونه باشی. خیلی ها هستن که از عید شروع میکنن و رتبه زیر هزار میشن خیلی ها هم از تیرماه سال قبل شروع میکنن و رتبشون به زور به 20هزار میرسه . تو باید ببینی خودت چه کاره ای حتی اگه تا الان چندان سوابق تحصیلی عالی نداری باید بشینی ببینی این کار از پست بر میاد یانه؟
    من رشتم تجربیه زیاد اطلاعی ازتاثیر دروس توی رشته ریاضی ندارم ولی اگه تجربی بودی بهت میگفتم که فیزیک و ریاضی رو از این به بعد فقط بخشایی که دوست داری رو بخون و تست بزن بقیش رو که فکر میکنی سخته بیخیال شو. مسخرست اگه بگم بشین روزی 10 ساعت بخون . 5ساعت در روز کافیه به شرطی که آروم آروم زیادش کنی.
    خلاصه اگه فکر میکنی توانایی ذهنی و روحیش رو داری و اراده درس خوندن (مفید نه سریع) رو داری مطمئن باش 3000 که هیچی زیر هزار میشی
    ضمنا یه چیزیو فراموش نکن: اگه 80 درصد مطالب رو 100 درصد و عمقی یاد بگیری نتیجه بهتری میگیری تا وقتی که کل مطالب رو بخونی ولی تسلط روشون فقط 80 درصد باشه .
    از امروز شروع کن. ننداز واسه شنبه دیگه . ضمنا هرچیزی که میخونی تست بزن .(همون حکایت تسلط روی 100 درصد مطالبه)
    Last edited by shabeashegha; 19-01-2010 at 13:59.

14. 7 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بنظرم شما نباید دنبال نمونه باشی. خیلی ها هستن که از عید شروع میکنن و رتبه زیر هزار میشن خیلی ها هم از تیرماه سال قبل شروع میکنن و رتبشون به زور به 20هزار میرسه . تو باید ببینی خودت چه کاره ای حتی اگه تا الان چندان سوابق تحصیلی عالی نداری باید بشینی ببینی این کار از پست بر میاد یانه؟
    من رشتم تجربیه زیاد اطلاعی ازتاثیر دروس توی رشته ریاضی ندارم ولی اگه تجربی بودی بهت میگفتم که فیزیک و ریاضی رو از این به بعد فقط بخشایی که دوست داری رو بخون و تست بزن بقیش رو که فکر میکنی سخ که آروم آروم زیادش کنی.
    خلاصه اگه فکر میکنی توانایی ذهنی و روحیش رو داری و اراده درس خوندن (مفید نه سریع) رو داری مطمئن باش 3000 که هیچی زیر هزار میشی
    ضمنا یه چیزیو فراموش نکن: اگه 80 درصد مطالب رو 100 درصد و عمقی یاد بگیری نتیجه بهتری میگیری تا وقتی که کل مطالب رو بخونی ولی تسلط روشون فقط 80 درصد باشه .
    از امروز شروع کن. ننداز واسه شنبه دیگه . ضمنا هرچیزی که میخونی تست بزن .(همون حکایت تسلط روی 100 درصد مطالبه)
    تایید
    من بک چیزی رو اضافه کنم یک سری هستند که نیم سال اولو خیلی خوب میخونن مثلا 9 ساعت یا بیشتر ولی اون ما ه های اخر خسته میشن بازده یشون میاد پایین ! نمی تونن مثل سابق درس بخونن اینه که کنکورشونو خراب میکنن اما یک سری که حالا نیم سال اول زیاد به خودشون فشار نیوردن اخرا خوب میخونن رتبشونم خیلی عالی میشه من خودم دیدم همچین چیزی رو حالا به نظرم شما اقا سعید اگر از الان خوب بخونی تا ماه اخرهم کم نیاری موفق میشی
    Last edited by new life; 19-01-2010 at 17:27.

16. 7 کاربر از new life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من كانونيم
    .
    .
    .
    مرسي
    سعيد
    یه نمونه برات بگم
    رستگار رحمانی( نفر اول تجربی و ریاضی) همین حدودا بود که تازه خدمتشو تموم کرد اومد خونه که بشینه برای کنکور بخونه در ضمن رشته ریاضی هم خونده بود دبیرستان نه تجربی!!
    اینه.....
    برای هر آزمون بشین درس هایی که باید بخونی رو بخش بخش کن و روی کاغذ جداگانه بنویس
    مثلا به جای اینکه کل فیزیک 3 رو بخونی و علامت بزنی به 5 فصل تقسیم کن و بعد از خوندن هر فصل علامت بزن که خوندی اینجوری میشه گفت که ذهنت برای درس خوندن جایزه های بیشتری(تمام کردن درس برای آزمون) میگیره و علاقمند میشه که بازهم این روند جایزه گرفتنو تکرار کنه و........
    دیگه به زور باید از پای درس و مشق بلندت کنن

18. 5 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من كانونيم
    .
    .
    .
    مرسي
    سعيد
    سعید جان جو بهت نمیدم ولی مطمئن باش حتما میتونی
    ببین دادا من پارسال کنکور دادم دیگه بهت بگم تقریبا از مرداد درس خوندن شروع کردم دقیقا میتونم بگم تا همین امتحانات ترم اول خوب خوندم ولی بعدش ول کردم و نتیجه کار شد... یعنی میخوام بهت بگم از همین ماه ها به بعد هست که سرنوشت ساز من خیلی از دوستام بودن که بعد از عید شروع کردن (درس خوندن جدی نه این که از اول ) و نتیجه های خوبی در حد خودشون گرفتن
    یه چیزی هم که اگه دقت کرده باشی تو پست های قبلیم گفتم اینه که سعی خودتون بکنید تا اخر فروردین درس ها رو تموم کنید انجام شدنی به خدا اصلا کار عجیبی نیست به جرات میتونم بگم با روزی 5 6 ساعت هم شدنی تست هم میتونی بزنی دوره هم میتونی بکنی..... یه برنامه ریزی ساده میخواد دیگه البته شما ها با برنامه قلمچی پیش میرید نمیدونم چی بگم فکر کنم با اونم پیش بری خودت واسه هر ازمون مثلا از هر درس یه بخش جلوتر یا عقب تر (درس هایی که مونده ) اضافه کنی به نتیجه میرسی
    به هر حال شدنی هست وسواس تو درس برنامه ریزی رو هم بزار کنار شروع کن ایشالا موفق میشی
    خوب موعظه میکنم نه؟ حالا یکی بیاد واسه خود من بره بالا منبر

20. 6 کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •