سلام
دوستان کسی اطلاع داره led که قابلیت pvr داشته باشه هست یا نه؟
نمیدونم چرا حالا که pvr روی ریسیور ها و گیرنده های دیجیتال یه قابلیت عادیه چرا روی led و lcd ها وجود نداره!!
سلام
دوستان کسی اطلاع داره led که قابلیت pvr داشته باشه هست یا نه؟
نمیدونم چرا حالا که pvr روی ریسیور ها و گیرنده های دیجیتال یه قابلیت عادیه چرا روی led و lcd ها وجود نداره!!
یعنی هیشکی نمیتونه کمک کنه
سلام به همگی دوستان
یه چند تا سوال خدمتتون داشتم
اول اینکه یه ال سی دی یا ای ای دی میخوام تا حداکثر600 تومن<led یا lcd بودنش فرقی نداره فقط کیفیتش خوب باشه>
سایزش هم 32 باشه یا حداکثر 37 اینچ .گارانتی هم نمیخوام داشته باشه چون فکر کنم با گارانتی حداقل 100 تا 200تومن گرون تر باشه.
فول اچ دی هم حتما حتما باشه
راستی واسه اتصال به کامپیوتر میخوام این tv رو.کارهم هم اینترنت + بازی + فیلم دیدن هست
شما دوستان چی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و سوال بعد اینکه اگه یه lcd tv رو بخوام فقط بهش کامپیوتر وصل کنم واسه lcdمشکل پیش نمیاره؟؟؟ تو استفاده طولانی چطور.مثلا 8 9 ساعت استفاده در روز ؟؟عمرش کم نمیشه یا زود خراب بشه؟؟؟به نسبت مانیتور معمولی که واسه کامپیوتر استفاده میکنیم منظورم هست
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
Last edited by amin n & i series; 27-05-2011 at 20:42.
میخواستم نظر اساتید رو اینبار درمورد SONY42" x400 بدونم علیرغم میل باطنی باید قید هرچی پلاسما هست رو بزنم تو این کشور پیشرفته!!! همه دشمن تکنولوژی پلاسما هستند
این دفعه تکنولوژی نفتی هم باشه باید بخرم خسته شدم دیگه بیماری وس واسم گرفتم
میخوام بدونم x400 با ex400 فرقی داره؟ کلا چجور جنسیه صلاح میدونید واسه خرید؟
تا اساتید نظرشون رو بگن برم قسمت قیمت هم سری بزنم![]()
از من میشنوی قید LG رو بزن.
حالا چرا؟
منم مثل شما چشمم خیلی مدلهای 2011 ال جی رو گرفته بود.
اما وقتی چند تا رویو تو سایتهای Avsforum و Trustedreviews دیدم نظرم برگشت.
مقایسه LG LW650 که معادل LW6500 ما است و SAMSUNG D7000
هر دو مدل 3D هستند که ال جی Passive 3D است و سامسونگ Active 3D
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by poonel; 28-05-2011 at 05:35.
نگرد، نیست.
چه ضرورتی داره TV ضبط کنه، وقتی تیونرهای دیجیتال PVR هستند؟
Last edited by poonel; 28-05-2011 at 05:46.
با درود به شما
اینکه گفتین یعنی چی؟میشه بیشتر در موردش توضیح بدین
هر دو مدل 3D هستند که ال جی Passive 3D است و سامسونگ Active 3D
درضمن چقدر میشه به این ریویو ها اعتماد کرد؟![]()
Last edited by compi; 28-05-2011 at 11:16.
البته خیلی عجیبه نمره ی کلی 42LW550T از 55LW650T خیلی بهتره !!! نمیدونم چرا به 6500 برای 3D نمره نداده.
42LW550T
55LW650T
اینجاس که معنای صحبت تنهایم عزیز معلوم میشه که نمیشه به این اعداد و ارقام اکتفا کرد. باید از نزدیک دید... ولی یه حسی بهم میگه همون سامی رو بگیرم. قاب نازک دورش منو شیفته ی خودش کرده!طراحیش بینظیره... چه قابش چه پایه اش.
Last edited by siamak_mu; 28-05-2011 at 11:37.
Passive 3D یعی برای تماشای 3D عینکهایی لازمه که قیمتشون حدود 10 تومنه، خیلی سبکند و نیاز به شارژ ندارند و ال جی کلی داره روشون مانور میده.
Active 3D هم عینکهاش یرعکس مورد قبل گران قیمت، سنگین تر و شارژی اند.
Trusted Reviews از سایتهای معتبر رویو است.
سلام !
منم میخام تو این روزا یه پنل خوب بخرم ! اول بودجم 1400 بود ! بعد از کلی گشت و گذار رسیدم به EX500 با گارانتی !
بعدش دیدم ای دل غافل DLNA نداره !
بعدش EX710 که داییم هم داره که با گارانتی 1700 در میاد ! گفتم عیب نداره ! اون 200 300 که میخاستم باهاش پلیر بخرم رو میذارم پلیر رو چند وقت دیگه میگیرم !
دوباره با V20 پاناسونیک آشنا شدمهمه میگن کیفیتش غوغا میکنه ! ولی من دلم پیش سونی هست ! ضمن اینکه مصرف و دیزاین سونی خیلی قشنگتره !
داشتم میرفتم واسه خرید که EX520 رو دیدممدلی که XREALITY داره و شایدم ارزونتر باشه تا بتونم پلیر هم بخرم !
کسی قیمت این پنل 40 اینچی رو با گارانتی و بی گارانتی (بانه) نداره ؟
البته با گارانتیش رو پس فردا میپرم سره کوچه میپرسمولی بانه رو چیکار کنم ؟
اگه واقعاً زیاد باشه تفاوت قیمتشون بیخیل گارانتی میشم !
راستی این motion flow رو چیکار کنیم ؟ اونقدر موثر هست بودن یا نبودنش واسه تصاویر 2D ??
چون من نمیخام 3دی ببینم فعلناتفقط 2D
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)