ممنون داداش.روز شمار بازی مورد علاقه با عکس فوتبالیست مورد علاقم منو بی نهایت خوشحال کرده.دوستان من نظر نمیدم اما بحث های شمارو دنبال میکنم.فقط یه سوال ایشالا بازی رو شنبه میشه گرفت؟!
ممنون داداش.روز شمار بازی مورد علاقه با عکس فوتبالیست مورد علاقم منو بی نهایت خوشحال کرده.دوستان من نظر نمیدم اما بحث های شمارو دنبال میکنم.فقط یه سوال ایشالا بازی رو شنبه میشه گرفت؟!
اره رفیق اگه تو تهران هستی میتونی حتی 5 شنبه گیر بیاری.خوش بحال هرکی تو تهرانه.
اقا تو سر توپ چطور زدی ؟
من که نتونستم .
در ضمن کسی از حجم تقریبی بازی خبر داره ؟
Last edited by Google Spider; 19-10-2009 at 12:29.
حالا با این سیستم میشه رو high و بدون افت فریم و مشکل بازی کرد؟
vga:1gig 9500
ram:2gig
cpu:dual core 2.5 5200
فقط 3 روز ديگه
واي خداي من ديگه دارم ميميرم![]()
سایت PESGaming امروز تو یکی از پست هاش به چند تا از سؤالات درباره ی بازی جواب داده:
1- تغییرات جوی؟ چه حالت هایی در بازی وجود داره و چه جوری به نظر میرسه؟
شما میتونید (در بازی های دوستانه) یکی از زمان های روز، عصر و شب و یکی از فصول تابستان و زمستان و همچنین یکی از حالت های بارانی و معمولی را در بازی انتخاب کنید.
در هوای بارانی، توپ با سرعت کمتری به هوا میره؛ ولی در هوای معمولی همه چیز بسیار طبیعیه.
من نمیتونم بگم که هوای برفی در بازی وجود نداره، اما قطعاً هیچ گزینه ای در بازی برای اون نیست. (این قسمتش را من نفهمیدم چرا اینجوری گفت!!!!!!!)
2- میشه در لیگ ها و کاپ های بازی، در حین بازی، تیم مقابل را انتخاب کنیم (مثلاً در بازی منوی استارت را باز کنیم و کنترل یوزر را به کامپیوتر یا یوزر دیگه سوییچ کنیم)؟
متأسفانه نه، وقتی خود من در Uefa Champions League و مستر لیگ بازی کردم، گزینه ی انتخاب طرف مقابل غیر فعال بود.
3- ورزشگاه Old Trafford در بازی هست؟
بله.
4- آیا درجه ی top player سخت ترین حالت بازیه؟
بله. متأسفانه به نظر میرسه که کونامی امسال درجه ی سختی "Superstar" را فقط در Winning Eleven قرار داده.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عاليه اميدوارم كيم بلي بهتر شده باشه
3 روز
حالا روز جمعه میاد تو ایران یا باز باید تو خماری بمونیم؟
آفا من 1 سوال دارم در مورد خود بازی
آیا دکمه ای وجود داره که کنترل دروازه بان کلا بیاد دست خود آدم؟؟
منظورم دکمه پاس تو عمق نیست که فقط می دود طرف توپ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)