من قبل از اینکه این فایل رو بریزم یک عکس با گوشی گرفتم و بعد از اون هم یک عکس دیگه.از لحاظ حجم و وضوح تصویر فرق داشتند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قبل از اینکه این فایل رو بریزم یک عکس با گوشی گرفتم و بعد از اون هم یک عکس دیگه.از لحاظ حجم و وضوح تصویر فرق داشتند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه مشکل وحست ناک با گوشیم دارم
تقویم بالای صفحه ی دکستاپم نمیاد اگه کسی بلد مشکلمو حل کنه بهم بگه
همونی که کنار ساعت دکستاپمه
یه روز یه هنگ وحشت ناکی کرد مجبور شدم باطریشو درارم وقتی روشنش کردم دیدم اون تقویمه نیست
مشکل زیاد وحشتناکی نیست.مال من هم بعضی اوقات ساعتش مفقود میشه ولی وقتی روش کلیک میکنم درست میشه.اگر درست نشد گوشیتو فرمت کن درست میشه
نه من دو سه بار فرمتش کردم یه بارم آپدیتش کردم ولی درست نشد تازه بی کسی هم زنگ نمیزنه تازه بعضی آهنگامو خراب میکنه مجبورم هر ماه فرمتش کنم تا حالا هم دو بار رم عوض کردم گوشیم داره نابود میشه کمکم کن ولی از اون چینی های عطیقه نیست چین اصله تازه بارکدشم خاندم مینویسه ساخت فنلاند حالا اگه میتونی
please help meeee
کی بلده لوگوی اپراتور رو تغییر بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
با سلام.دوستان من یک n95 8gb دارم میخوام بدم 5800 بگیرم؟به نظرتون میارزه این کارو بکنم؟لطفا منطقی وبدون تعصب بگین.
سلام دوستان
می خواستم بدونم راهی هست که بشه همه ی سایت ها رو با گوشی دید (نکته : همه ی سایت ها رو)
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من بین 5800 و 5230 موندم کدومو بردارم؛به نظرتون 1 مگاپیکسل دوربین و wi-fi ارزش داره 100 تومن بیشتر بدم؟
البته یه چیز دیگه هم شنیدم که اگه درست باشه باید بیخیال جفتشون بشم؛ اینکه می گن گوشی های تاچ خیلی به ضربه حساس اند،یه بار که زمین افتادن دیگه درست کار نمی کنن.اینجوریه؟
تو دفتر تلفن قبلا" مثلا" M رو میزدم هرکی حرف اول اسمش با m بود میاورد الان بعد آپدیت m رو که میزنم هرکی تو اسمش حرف m رو داره (مثلا Fateme ) میاره . جایی هست تنظیم کنم اینو ؟
راستی لطفا یه توضیح هم راجع به اینکه 5230 ساخت کجاس و گارانتی اصلی اش چه جوری مشخص میشه؟همچنین باطری اصلش از کجا مشخص میشه؟
(خیلی طولانی شد؟! ممنون که حوصله می کنی و جواب میدی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)