6670مدل DDR5 توصیه میشه و قیمتی حدود 140-165 داره بسته به برند ها و گارانتی ها
موفق باشید
6670مدل DDR5 توصیه میشه و قیمتی حدود 140-165 داره بسته به برند ها و گارانتی ها
موفق باشید
بله این مدلمانیتور Asus VG278H سه بعدی هست ولی قیمت 800 برای مانیتور خیلی زیاده ، چند روز پیش یه مدل3D دیدم مارکش LG بود 23 اینچ LED و پنلش پسیو بود و قیمتش هم 500 به نظرم هم خوب بود.
اقا سلام ببخشید اگه سوال زیاد به موضوع این تاپیک ربطی نداه - نتونستم بخش مناسب با سوالم رو پیداکنم - از طرفی هم چندان سوال بی ربطی نیست
من یه مانیتور lG E2260V گرفتم - همین دیروز - همه چیزش عالیه و مشکلی هم نداره ولی یه سوال چطوری میشه وقتی که کامپیوتر خاموش هست از ما نیتور استفاده کرد- من الان یه ستاپ باکس رو بهش وصل کردم و هر 18 شبکه رو راحت میگیره - اما این تازمانی هست که کامپیوتر روشن هست - البته وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنی و اگه ستاپ باکس روشن باشه بعد از خاموش شدن کامپیوتر خودش اتومات میره رو ست تاپ باکس اما اگه ست تاپ باکس رو هم خاموش کنی و دوباره رو شن کنی دیگه نمیره رو ست تاپ باکس و چون کامپیوتر هم خاموش هست - مانیتور هم میره رو حالت اماده به کار -
حالا با این توضیحات سوال اینه - چطوری میشه بدونه روشن کردن کامپیوتر از طریق HDMI از مانیتور تصویر گرفت -؟
Last edited by sajjad1973; 12-08-2012 at 20:54.
خودم جوابش رو فهمیدم
برا دوستانی مینویسم که با مشکل مشابه مشکل من ممکنه مواجه بشن
مانیتور رو روشن میکنی و قبل از اینکه مانیتور خودش خاموش کنه و بره رو حالت stand by دو بار متوالی دکمه input رو میزنی - اونوقت میره رو HDMI که setup box بهش وصله و میتونی بدونه روشن کردن کامپیوتر به عنوان تلوزیون ازش استفاده کنی - صدا رو هم میتونید از خروجی صدای پشت خود مانیتور بگیرید - تنظیم کم و زیاد کردن صدا هم که تو خود Menu مانیتور هست -
570 gtx zotac ?
هر مدلی از GTX 550 TI و ارزان ترین مدل GTX 560
موجود در بازار ?
باتشکر
Last edited by vipeer; 16-08-2012 at 12:57.
یه کارت گرافیک خوب تا قیمت 200 معرفی کنید بی زحمت
ممنون
؟؟؟؟؟ کمک
سلام بنده یه مانیتور asus ml239h خریداری کردم به قیمت 425 تومان می خواستم بدونم قیمتش خوب گرفتم یا نه؟ با گارانتی ویستا ضمناً در سایت خود ویستا اصلا این مدل نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)