سلام
کتاب ریاضیات پایه استاد عباس مرادی اومده.
بچه ها برین بگیرین حال کنین ریاضیات پایه + آمار
هر مبحث رو با 7، 8 نا تمرین + 7، 8 تا تست آموزش داده بعد آخر هر فصل حدود 120 تست از اون مبحث آورده
کتاب خیلی خوبیه(مثل بقیه کتاب های استاد مرادی)
سلام
کتاب ریاضیات پایه استاد عباس مرادی اومده.
بچه ها برین بگیرین حال کنین ریاضیات پایه + آمار
هر مبحث رو با 7، 8 نا تمرین + 7، 8 تا تست آموزش داده بعد آخر هر فصل حدود 120 تست از اون مبحث آورده
کتاب خیلی خوبیه(مثل بقیه کتاب های استاد مرادی)
کتاب برای قرابت معنائی
کلک معلم ساجدی دارم [ نارنجی رنگ]
کافیه ؟
ممنون از همه دوستان كه بنده حقير رو مورد لطف خودشون قرار دادن و به صورت جامع راهنماييم كردن...وقتي به پستهاي دوستاني كه در جواب بنده زده شده نگاه ميكنم عرق شرم به پيشونيم ميشينه....واقعا دستتون درد نكنه و اميدوارم بهترين نتيجه رو در آزمون بگيريد....(اين هم يه دعاي بابا بزرگي)
راستي چند جا راجع به كتاب برنامه درسي خوندم...اين چيه؟لازمه؟چي بگيرم؟و اين كه در آزمون قلمچي شركت كنم؟اونجا ميگفتن بايد امروز ثبت نام كني و پس فردا اولين آزمونه و من گفتم چون 10 سال دور بود چيزي بلد نيستم پس بي نتيجه است و او هم قبول كرد...حالا برم ثبت نام كنم؟يا بزارم چند ماه ديگه كه كمي خوندم؟
بازم ممنون
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
اين براي رياضيه؟يا براي تجربي هم هست؟
براي هندسه 1 پيشنهادي نداريد؟
Last edited by vafa1353; 13-09-2010 at 22:03.
روش که نوشته "رشته ریاضی"
ولی نمیدونم واسه گروه تجربی هم منتشر شده یا نه
اگر بتونید برای دکتر سبطی رو بگیرید چون اول سال هم هست و وقت برای خوندنش هست خیلی عالیه.
به نام خدا
سلام بچه ها من تازه عضو شدم میخوام کتاب های زیر رو بخرم خواهش می کنم راهنماییم کنید
ادبیات: قرابت معنایی و زبا ن فارسی هامون سبطی
عربی ایاد فیلی یا فوت وفن
ترجمه :گاج یا انرژی اتمی یااندیشه ی فایق {ایاد فیلی}
دینی:خبلی سبز یا انرژی اتمی یا همگامان
آیات:گاج یا انرژی اتمی
زبانم بدک نیست یک کتاب خوب بهم معرفی کنید که بتونم بالای 50بزنم
دیفرانسیل:خودم کلاس رفتم بهم اندیشه یفایق معرفی کردند رمزینه چطوره
فیزیک:باز کلاس رفتم فیزیکم خوبه از مبتکران مصلایی با سه نفر دیگه {مولف}چون خیلی توضیح داده خوشم نمی یاد چاپ85 انرژی اتمی خوبه
گسسته:میخوام فقط گراف و احتمال بزنم چی بگیرم
هندسه:از گاج سبز خوشم مییاد تست چی بگیرم
شیمی مبتکران
خواهش میکنم یکی جواب بده من فارغ التحصیل هستم می تونم راهنمایی تون کنم تو هر زمینه ای که بخواهید
Last edited by reza0382; 14-09-2010 at 20:29.
آرایه چطور ؟
و
دیفرانسیل پیش 2 ؟
راستی برای لغات عربی چه کتابی خوبه ؟ من هیچ کتابی ندارم که مربوط به ترجمه و لغت باشه .
برای لغات عربی، لغات آخر کتاب ها کم که نیست، زیاد هم هست!
می دونم ولی من صفحاتی که مربوط به لغات بود رو کَندم و خواستم همه شون رو با هم داشته باشم که هرجا بودم همراهم باشه و بخونم ولی متاسفانه گمشون کردم !!!!!
نمی دونم گفتم حتما کتابی هست که مجموعه لغات و ترجمه عربی رو داشته باشه .
کسی نیست پاسخ سوال ما رو بده. من واسه خودم نمیخوام .واسه دوستم میخوام
ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)