آقایون این سرویس مکس کلاس چیه کسی میدونه چه فرقی داره؟(اولی)
میخوام بگیرم
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
همارا هم همینو داره اون چطور؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقایون این سرویس مکس کلاس چیه کسی میدونه چه فرقی داره؟(اولی)
میخوام بگیرم
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
همارا هم همینو داره اون چطور؟
سلام به برو بچ تبریزی
اقا من می خواستم adsl از شاتل یا پارس بگیرم ولی نمی دونستم که توی تبریز کدوم این دو تا بهتره؟
من اول نا محدود و اگه نشد 512 با حجم 3 گیگ می خواستم
ممنون میشم راهنمایی کنید
راستی توی تبریز هر کدوم این شرکت ها سرعت دانلودش توی روزانه و شبانه چنده؟
من که همون اولیه {512~128}دارم اشغاله سرعت دانلود شبانم روی 25 قفله و تو روز روشن رو 60 قفله شما برید همون معمولی رو بخرید 256 رو
بعد یه چیزی اینا که از نظر سرعت قیمت هاش فرق نداره فقط اگه حجمش بالا باشه قیمتش هم میره بالا
salam doostan,
man ye moshkeli daram,
noise khattam kheili ziaade,chekar konam?
modemam d-link wirelesse ke splitter ham dare,
(rasti bebakhshid ke farsi type nakardam akhe fontam gati karde!)
منظورت نویز رو گوشی تلفن هست ؟
آخه شما بگید این سرعت سرویس 512 هست؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی نظرتون نسبت به عکس زیر چیه؟
آخه چطور ممکنه وقتی سرعت رو تو شب محدود می کنند بگذارند به حداکثر سرعت از رپیدشیر دانلود کنیم. من میگم شاید اصلا می خوان رپیدشر رو تو روز فعال کنند که آدم گیگی 5000 تومن پول بده. حالا سوای اینها احتمالا می خواند ------ سرور راه بندازند و هر فایلی رو که از رپید دانلود می کنید می تونند راحت ببینند. همون سرعت واقعی رو که قبلا می دادند بدن رپید شر پیشکش.
فکر کنم منظورشون از حداکثر سرعت همون سرور اصلی رپیدرشیر است . امکان نداره سرعت دانلود از رپیدرشیر رو ببرن بالا چون نمیشه .
سلام.
منظور همون لینک مستقیمه.
بذارید کمی بیشتر توضیح بدم.
ببینید دوستان، در سایت رپید شیر نوشته که برای دانلود مجانیف محدودیت سرعت وجود داره.
برای مثال، زمانی که من از اینترنت پر سرعت دانشگاه سهند استفاده میکردم (34 مگابیت بر ثانیه) هرگز سرعت دانلود از رپید شیر، بالاتر از 150 نمیرفت.
به نظر من منظور همارا سیستم اینه که هر کسی با حداکثر سرعت خودش میتونه دانلود کنه. احیانا اگر شما سرعتی بالاتر از یک مگ خریدید، میتونید با حداکثر پهنای باند خودتون دانلود کنید
موفق باشید![]()
تعرفه جدید بخوره تو سره این مکس نت3 روزه سرعت رو کم کردن
حالا فکر میکنن با 4 هزار کاهش قیمت اونهم تو قیمت های 3 یا 6 ماهه چیزی درست میشه
از ساعت 2 تا 10 امروز 2.31 گیگابایت دانلود کردم یعنی 700 مگ کمتر نسبت به قبل
منم از اینترنت ایران نا امید شدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)