تقريبا ميشه از اخراي فروردين....وسط ترم.دوستان کسی میدونه این نیمه 2 ای که برای درس آزمایشگاه فیزیک 1 (تو برگه انتخاب واحدم) زده، چیه؟
ممنون.خدا كنه تشريحام باز شن دوباره..دقيقا همين ميانترم ها قراره باز شه تشريحيا رو نميدونم
تقريبا ميشه از اخراي فروردين....وسط ترم.دوستان کسی میدونه این نیمه 2 ای که برای درس آزمایشگاه فیزیک 1 (تو برگه انتخاب واحدم) زده، چیه؟
ممنون.خدا كنه تشريحام باز شن دوباره..دقيقا همين ميانترم ها قراره باز شه تشريحيا رو نميدونم
چرا که نشه حتی کمتر از دوسال هم میشه بستگی به خودتون و رشته ای که انتخاب میکنید داره.![]()
سلام
باید از پیام نور خداحافظی کنم تکمیل ظرفیت دولتی روزانه قبول شدم ...
تاپیک جامع دانشگاه پیام نور خداحافظ
یاعلی
من فیزیک 10.5 شده بودم جزو قبول شده ها حسابم می کرد الان تو حذف و اضافه می گه قبول نشدی!
آقا کسی نگفت بالاخره کتابهای pdf پیام نور هست ؟

تو ایران کسی از این کار ها نمی کنه یکی باید اسکن کتاب ها رو بذازه تو اینترنت.هر نفر یک کتاب رو اسکن کنه درست میشه
لینک زیر موجود هست ولی کامل نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
غصه نخور چون سایت برای استاد باز شده که نمره میانترم اگه خواستن عوض کنن همه درسا تایید نشده شدن درست میشه تا فردا پس فردا واحدی که بر داشتی دست نزن
من فکر کردم دوباره تصحیح کردن افتادم ,حذفش کردم
فردا درست میشه که دوباره بردارم؟
یه بار که تایید شده کم عوض نمیشه فقط ممکنه سیستم اشتباه کنه من خودم یک درس تایید شده بود 10روز بعد یک نمره کم کردن عصابم خرد شدسه روز بعد دوباره نمرام همون قبلی شد.
سیستم پیام نورم که افتضاح
الان که درس تایید نشده شدن بیشتر کسای که کم گرفتن فقط یک درسشون تایید شده زده مشروط
.فرداش که نمیدونم ولی اون انتخاب واحدی که کردی دست نزن حذفشون نکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)