تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 530 از 1081 اولاول ... 304304805205265275285295305315325335345405806301030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,291 به 5,300 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    ایا راهی هست که بتونم مثل انتی ویورس اویرا keyهای رایگان 3 ماهه دریافت کنیم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما از كدام محصول و نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟اين پنجره زرد رنگ در مورد برنامه خاصي از شما سوال ميكنه يا در مورد همه برنامه ها؟اگر در مورد همه برنامه ها سوال ميكنه شما ميتونيد وارد بخش Settings كاسپر بشيد و در قسمت protection در قسمت Interactive Protection تيك مقابل عبارت Select action Automatically را بزنيد تا خود كاسپر در مورد برنامه تصميم گيري كنه و سوالي از شما نپرسه.
    ممنون از جوابتون
    من از نسخه 2009 استفاده می کنم و این پیغام بیشتر در مورد برنامه هایی ظاهر میشه کهدر قسمت
    Low Restricted هستند.

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوستان من به یه مشکله جدی برخوردم. کسپر 2010 فایل های عاری از ویروس رو ویروس میدونه و پاکشون میکنه!!!!!!
    البته نسخه 2009 این کارو نمیکرد ولی امروز که 2010 رو نصب کردم اینطور شد!!!!!!!!!!
    راه حلی برای جلوگیری از این کار وجود داره؟؟؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان سیستم من
    cpu :q6600
    ram : 2 gb platinum edition OCZ
    ایا نسخه 2010 روی سیستم من بدون هنگ اجرا میشه ؟
    من هم فایروال میخوام وهم انتی ویروس
    باید از کدوم نسخه استفاده کنم ؟
    ایا کسپر مثل اویرا اکانت رایگان نمیده ؟
    سلام دوستان
    ایا راهی هست که بتونم مثل انتی ویورس اویرا keyهای رایگان 3 ماهه دریافت کنیم ؟
    باید از internet security استفاده کنید.

در مورد اکانت رایگان نه خود کاسپر چنین چیزی رو نداره و فقط امکان استفاده از یک کلید یک ماهه پس از نصب وجود داره. البته به ندرت هم پیش میاد که بعضی سایت ها یا مجلات برای تبیلیغات یا اهدای جایزه به خوانندگانشون کلید های مدت دار کاسپر رو جایزه میدند که در این صورت دوستان در تاپیک کرک و سریال کاسپر اطلاع رسانی میکنند.

5. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما از كدام نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟قرار گرفتن يك برنامه در گروه Low Restricted مانعي براي اجراي آن برنامه نيست.شما اگر به برنامه هايي كه استفاده ميكنيد اطمينان 100% داريد ميتونيد آنها را به گروه Trusted منتقل كنيد تا بدون هيچ مانعي هركاري خواستند انجام بدن.در مورد سايتهايي مانند Mediafire من گاهي اوقات بدون كاسپر هم آپلود در آن سايت را تست كرده ام ولي عملا آپلودي صورت نگرفته كه بنظر ميرسه ارتباطي با كاسپر هم نداشته باشه.
    از نسخه 8.0.0.506
    من وقتی کاسپر رو می بندم برنامه رپیدآپلودر کار می کنه ولی وقتی باز باشه کار نمیکنه. شاید یه ربطی داشته باشه

آخر فروم باز Hitman-Group's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Shiraz

13 سلام!

دوستان من به یه مشکله جدی برخوردم. کسپر 2010 فایل های عاری از ویروس رو ویروس میدونه و پاکشون میکنه!!!!!!
    البته نسخه 2009 این کارو نمیکرد ولی امروز که 2010 رو نصب کردم اینطور شد!!!!!!!!!!
    راه حلی برای جلوگیری از این کار وجود داره؟؟؟
    من هم یک بار اینطور شد وطبق کشفیات خودم یک ویروسه که به فایلهات میچسبه و انتی ویروس هم تمام فایل هات رو پاک میکنه
    من تا به حال دوبار فایل هام رو به خاطر این ویروس از دست دادم!

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

11

من هم یک بار اینطور شد وطبق کشفیات خودم یک ویروسه که به فایلهات میچسبه و انتی ویروس هم تمام فایل هات رو پاک میکنه
    من تا به حال دوبار فایل هام رو به خاطر این ویروس از دست دادم!
    خیلی ممنون دوست عزیز که اهمیت دادین به موضوع
    ولی آنتی ویروس فایل های توی پوشه های rar رو هم پاک میکنه!!!به فایل های Exeاسکاینت گیر میده و اونها رو پاک میکنه.در ضمن من دوباره برنامه ها رو دان کردم ولی بازم پاکشون کرد!!!!!!!

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ولی آنتی ویروس فایل های توی پوشه های rar رو هم پاک میکنه!!!به فایل های Exeاسکاینت گیر میده و اونها رو پاک میکنه.در ضمن من دوباره برنامه ها رو دان کردم ولی بازم پاکشون کرد!!!!!!!
    دوست عزیز چون شما کسپرسکی را در حالت خودکار گذاشتید چنین موردی پیش میاد
    اگر در حالت دستی باشه ، هر کاری با نظارت خودتون صورت میگیره و در مورد هر فایل مشکوک از شما سوال میشه
    (که آیا فایل مخرب هستش یا خیر و یا حذف بشه یا نه)
    بهرحال دو راه ساده دیگه دارید
    راه اول : برنامه یا فایل مزبور را به Trusted Zone کسپرسکی وارد کنید
    راه دوم : فایل را مطابق پست زیر برای آزمایشگاه کسپرسکی ارسال کنید تا هرچه سریعتر این مثبت کاذب برطرف شود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hitman-Group's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Shiraz

10 باز هم سلام!

سلام دوست عزیز
    اره ویروس داخل همه ی فایل هات میره(بطور غیر مستقیم این کار رو میکنه یعنی هر گاه نگاه میکنی معلوم نیست و مثلا در هسته ی ویندوز یک جایی مخفی هست و انتی ویروس را تحت فشار قرار میده که همه ی فایل ها ت رو ویروس بناسه!(خیلی پیشرفته است نه)
    اره یکی از ویژگی های بد دانلود افلاین اینه که تمام فایل ها یی مثل ویروس اخرین نسخه رو هم می گیره و من احتمال میدم از همین روش ویروسی شده باشه!ویروس به همه ی فایل ها میچسبد حتی Exe و من طبق مشاهداتم فقط به عکس ها نمیچسبه و قبلا که از ورچل سی دی استفاده میکردم داخل اون فایل ها ی ایمیج رو هم نمیتونست بره ولی چند تا ایمیج iso که داشتم هم ویروسی شد!

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از نسخه 8.0.0.506
    من وقتی کاسپر رو می بندم برنامه رپیدآپلودر کار می کنه ولی وقتی باز باشه کار نمیکنه. شاید یه ربطی داشته باشه
    دوست عزیز برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ چک کنید فایروال ویندوز خاموش باشد

13. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •