سلام دوستان
ایا راهی هست که بتونم مثل انتی ویورس اویرا keyهای رایگان 3 ماهه دریافت کنیم ؟
سلام دوستان
ایا راهی هست که بتونم مثل انتی ویورس اویرا keyهای رایگان 3 ماهه دریافت کنیم ؟
ممنون از جوابتون
من از نسخه 2009 استفاده می کنم و این پیغام بیشتر در مورد برنامه هایی ظاهر میشه کهدر قسمت
Low Restricted هستند.
دوستان من به یه مشکله جدی برخوردم. کسپر 2010 فایل های عاری از ویروس رو ویروس میدونه و پاکشون میکنه!!!!!!
البته نسخه 2009 این کارو نمیکرد ولی امروز که 2010 رو نصب کردم اینطور شد!!!!!!!!!!
راه حلی برای جلوگیری از این کار وجود داره؟؟؟
باید از internet security استفاده کنید.
در مورد اکانت رایگان نه خود کاسپر چنین چیزی رو نداره و فقط امکان استفاده از یک کلید یک ماهه پس از نصب وجود داره. البته به ندرت هم پیش میاد که بعضی سایت ها یا مجلات برای تبیلیغات یا اهدای جایزه به خوانندگانشون کلید های مدت دار کاسپر رو جایزه میدند که در این صورت دوستان در تاپیک کرک و سریال کاسپر اطلاع رسانی میکنند.
از نسخه 8.0.0.506شما از كدام نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟قرار گرفتن يك برنامه در گروه Low Restricted مانعي براي اجراي آن برنامه نيست.شما اگر به برنامه هايي كه استفاده ميكنيد اطمينان 100% داريد ميتونيد آنها را به گروه Trusted منتقل كنيد تا بدون هيچ مانعي هركاري خواستند انجام بدن.در مورد سايتهايي مانند Mediafire من گاهي اوقات بدون كاسپر هم آپلود در آن سايت را تست كرده ام ولي عملا آپلودي صورت نگرفته كه بنظر ميرسه ارتباطي با كاسپر هم نداشته باشه.
من وقتی کاسپر رو می بندم برنامه رپیدآپلودر کار می کنه ولی وقتی باز باشه کار نمیکنه. شاید یه ربطی داشته باشه
من هم یک بار اینطور شد وطبق کشفیات خودم یک ویروسه که به فایلهات میچسبه و انتی ویروس هم تمام فایل هات رو پاک میکنه
من تا به حال دوبار فایل هام رو به خاطر این ویروس از دست دادم!![]()
خیلی ممنون دوست عزیز که اهمیت دادین به موضوع
ولی آنتی ویروس فایل های توی پوشه های rar رو هم پاک میکنه!!!به فایل های Exeاسکاینت گیر میده و اونها رو پاک میکنه.در ضمن من دوباره برنامه ها رو دان کردم ولی بازم پاکشون کرد!!!!!!!
دوست عزیز چون شما کسپرسکی را در حالت خودکار گذاشتید چنین موردی پیش میاد
اگر در حالت دستی باشه ، هر کاری با نظارت خودتون صورت میگیره و در مورد هر فایل مشکوک از شما سوال میشه
(که آیا فایل مخرب هستش یا خیر و یا حذف بشه یا نه)
بهرحال دو راه ساده دیگه دارید
راه اول : برنامه یا فایل مزبور را به Trusted Zone کسپرسکی وارد کنید
راه دوم : فایل را مطابق پست زیر برای آزمایشگاه کسپرسکی ارسال کنید تا هرچه سریعتر این مثبت کاذب برطرف شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
اره ویروس داخل همه ی فایل هات میره(بطور غیر مستقیم این کار رو میکنه یعنی هر گاه نگاه میکنی معلوم نیست و مثلا در هسته ی ویندوز یک جایی مخفی هست و انتی ویروس را تحت فشار قرار میده که همه ی فایل ها ت رو ویروس بناسه!(خیلی پیشرفته است نه)
اره یکی از ویژگی های بد دانلود افلاین اینه که تمام فایل ها یی مثل ویروس اخرین نسخه رو هم می گیره و من احتمال میدم از همین روش ویروسی شده باشه!ویروس به همه ی فایل ها میچسبد حتی Exe و من طبق مشاهداتم فقط به عکس ها نمیچسبه و قبلا که از ورچل سی دی استفاده میکردم داخل اون فایل ها ی ایمیج رو هم نمیتونست بره ولی چند تا ایمیج iso که داشتم هم ویروسی شد!![]()
دوست عزیز برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ چک کنید فایروال ویندوز خاموش باشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)