تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 530 از 737 اولاول ... 30430480520526527528529530531532533534540580630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,291 به 5,300 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    اول می خواستم به بچه هایی که در مورد چپ کردن 206 نوشته بودند یک یادآوری کنم:
    من در یک بیمارستان که خیلی آنجا بیماران تصادفی می آورند کار میکنم آمار زخمی شدگان جدی سرنشینان یک وسیله نقلیه به این ترتیب است:1-موتور2 سیکلتها-پراید3- 206!
    هر سه وسیله یک ویژگی مشترک دارند: اجازه می دهند(و شاید بتوانم بگویم تحریکتان می کنند!) با سرعت بالا مانور دهید ولی وقتی در موقعیت تصادف قرار بگیرید نه می توانند جلوی تصادف را بگیرند نه می توانند در صورت تصادف از شما بخوبی محافظت کنند بنابراین صرفنظر از اینکه چقدر در رانندگی ادعا دارید اگر اهل گاز دادن هستید به این سه وسیله کاری نداشته باشید گولتان می زند!راستی منظورم این نیست که این سه وسیله ذاتاً بد ساخته شده اند یا همیشه له می شوند فقط خواستم یادآوری کنم اگر اهل ویراژهای آنچنانی هستید روی این موضوع هم در خریدتان فکر کنید!
    یک سئوال هم داشتم کسی ورنای دستی مدل 89دارد من چند سوال از او بکنم؟
    Last edited by Mitridat; 27-04-2011 at 14:15. دليل: یادآوری دوستان در مورد کلمه چپ کردن

2. این کاربر از Mitridat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من در یک بیمارستان که خیلی آنجا بیماران تصادفی می آورند کار میکنم آمار زخمی شدگان جدی در و بوسیله یک وسیله نقلیه به این ترتیب است:1-موتور2 سیکلتها-پراید3- 206!
    موتوریها جلوی دیگران میپیچند، پرایدیها در شاخ به شاخ له میشوند و 206 به این دلیل که شتاب تند و تیزی دارد و به راننده اجازه سرعت گرفتن سریع و زیاد را می دهد و در عوض موقع تغییر زاویه حرکت پایداری لازم را ندارد و چپ میکنند بنابراین صرفنظر از اینکه چقدر در رانندگی ادعا دارید اگر اهل گاز دادن هستید به این سه وسیله کاری نداشته باشید گولتان می زند!
    یک سئوال هم داشتم کسی ورنای دستی مدل 89دارد من چند سوال از او بکنم؟
    سلام.من فقط قیمت دارم اطلاعاتی در مورد ورنا ندارم.
    هیوندای ورنا مدل 89 قیمت 19200000 تومان

4. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام د وستان
    من 1 هفته است 131 گرفتم ولی پلاک نمیشه !
    دوستان کسی خبر نداره شماره گذاری این ماشین کی شروع میشه ؟ میگن به خاطر ایربگه ولی دیگر مدلهای پراید هم که ایربگ ندارند !

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من در یک بیمارستان که خیلی آنجا بیماران تصادفی می آورند کار میکنم آمار زخمی شدگان جدی در و بوسیله یک وسیله نقلیه به این ترتیب است:1-موتور2 سیکلتها-پراید3- 206!
    موتوریها جلوی دیگران میپیچند، پرایدیها در شاخ به شاخ له میشوند و 206 به این دلیل که شتاب تند و تیزی دارد و به راننده اجازه سرعت گرفتن سریع و زیاد را می دهد و در عوض موقع تغییر زاویه حرکت پایداری لازم را ندارد و چپ میکنند بنابراین صرفنظر از اینکه چقدر در رانندگی ادعا دارید اگر اهل گاز دادن هستید به این سه وسیله کاری نداشته باشید گولتان می زند!
    دوست عزیز شما هیچ سندی ارائه نکردین و همین جور حسی یه چیزی میگی‌ خدا رحمتش کنه یه بنده خدایی بود اونم میگفت ۲۰۶ زیاد چپ می‌کنه از این حرفا میدونی‌ آخرش چی‌ شد با پورشه چپ کرد و مرد
    پس نه به ماشین بلکه به خود فرد بستگی داره من وقتی‌ راجع به چپ کردن حرف میزنم فیلم تست ۲۰۶اتومات دیدم و صحبت کارشناس که توضیح میده بدن ماشین چه جوری در مقابل ورنگی عمل می‌کنه
    می‌خواستم مفصل توضیح بدم ولی‌ می‌دونم دوباره می‌شه داستان جوش دستیو........

7. 2 کاربر از hitman908 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو پرشن هالز کلی در این مورد چپ کردن 206 در بعضی پیچها بحث شده
    ولی در آخر نتیجه گرفته شده که هیچکدوم از صحبت ها مبنای علمی نداره

9. 3 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

سلام
    من این سوالم رو یه چند بار دیگه هم پرسیدم اما جواب قانع کننده ای نگرفتم :

راستش چند وقتیه که خانواده من رو مامور انتخاب یه ماشین مناسب زیر 25 میلیون کردن و گفتن که می خوان ماشین فعلی شون که سمنده ال ایکس هستش رو بفروشند و یه ماشین مناسب بگیرن(البته خانواده که می گم منظور پدر و مادر و گهگاهی فرزندی که من باشم هستش)

من هم تازه کار، با اطلاعاتی که چند وقته از این فروم گرفتم یه چند تا ماشین رو از روی اینترنت انتخاب کردم و از نمایندگی ها قیمت گرفتم و حالا از شما دوستان عزیز می خوام که مشاوره های نهایی رو بهم بدین که بهشون انتقال بدم:

1. 206 صندوقدار اتوماتیک وی9 ----19370000

2. 207 اتوماتیک---------------------19580000

3.لیفان 620 فوری -----------------20000000

4.لیفان 620 سه ماهه ------------17800000

5.ام وی ام 530 ، 45 روزه ---------20000000

6.ورنا اتوماتیک 45 روزه -----------22700000

سه نکته رو هم تو پرانتز می گم :

1. اینکه از نمایندگی مزدا برای مزدا 2 پرسیدم که گفت 29000000 تومان و سه ماهه که همین طور که می بینید از سقف 25 بالا تره ولی اگه ممکنه این رو هم مقایسه کنید که در شرایط خیلی خاص که مزدا 2 بهتر باشه اوون رو هم بررسی کنیم .

2. که از نکته بالا هم مهم تره اینه که فقط خودروی صفر پیشنهاد بدین

3. دوستان اگه لطف کنن فقط نگن این بهتره یا اون و یه مقایسه کلی برای هر 6 مورد بالا داشته باشن خیلی ممنون می شم.

پیشاپیش از کمکتون کمال تشکر رو دارم
    به نظرم 206sd v8 گزینه مناسب تری باشه واستون چون اتوماتش ممکنه قاط بزنه گیربکس و واستون مشکل پیش بیاد.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

به نظرم 206sd v8 گزینه مناسب تری باشه واستون چون اتوماتش ممکنه قاط بزنه گیربکس و واستون مشکل پیش بیاد.
    دوست من هیچ مشکلی برای گیربکس اتوماتیک به وجود نمیاد همه این ها بر میگرده به طرز رانندگی.موفق باشید.
    در ضمن 206 V8 تو لیسته بالا نبود که شما پیشنهاد دادین.ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.من فقط قیمت دارم اطلاعاتی در مورد ورنا ندارم.
    هیوندای ورنا مدل 89 قیمت 19200000 تومان
    محمد جان مرسی
    کاشکی می نوشتی این همان قیمت کمپانی و کسانی است که حواله اشان را می فروشند؟ چون در بازار و آگهی های روزنامه ها و سایتها بیست هست مثل این(که کلا بد نیست بچه هایی که قصد خرید ماشین دارند به آن سر بزنند) یکی:

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

دوستان اگر من بخوام یه ماشین بخرم از اونور ، سوار شم بیام ایران چقد هزینه گمرک داره ؟ اصلا اجاره میدن ؟ می خوام یه VW بیارم یا یه hyundai
    مثلا اگه یه cc vr6 بیارم پلاک میشه؟ نمیشه ؟ چجوریاس
    دوم اینکه اگه داداشمون جانباز 100% باشه ، میشه یه مانورایی رو گمرک داد ؟
    Last edited by SIMON137; 27-04-2011 at 05:05.

داره خودمونی میشه habibi1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض یه کمکی کنید

از بین L90 و 206 SD V8 و پژو پارس که ایربگ و ABS داره کدوم بهتره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •