تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 530 از 2376 اولاول ... 3043048052052652752852953053153253353454058063010301530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,291 به 5,300 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

على فتح ا... زاده:
    خودم كه نمى توانم گل بزنم
    على فتح ا... زاده مديرعامل استقلال هر روز مجبور است بابت نتايج استقلال صفحات روزنامه هاى را ورزشى را سياه كند! ديروز باز هم فتح ا... زاده به سؤالاتى در اين زمينه پاسخ داد:« وقتى از موقعيت هاى به دست آمده نمى توانيم استفاده كنيم من به عنوان مديرعامل چه تقصيرى دارم يا اينكه مگر مى توانم خودم وارد زمين مسابقه شوم و بازى كنم در فصل نقل و انتقالات تمام تلاش خود را انجام دادم تا تمامى بازيكنانى كه مورد نظر كادر فنى بود را به تيم اضافه كنم و در اين خصوص هيچ كوتاهى نكرده ام. حالا هم در شروع فصل قرار داريم و در مسابقات آينده مى توانيم چهره قابل قبول ترى از خود به نمايش بگذاريم. تاكنون فقط ۵ مسابقه انجام داده ايم و تا پايان مسابقات ۲۹ مسابقه ديگر باقى مانده است اگر بازيكنان تلاش خود را انجام دهند و در زدن ضربات آخر دقت لازم را داشته باشند به راحتى مى توانيم جزو مدعيان باشيم.
    در تلاش هستيم هرچه سريعتر زمينه حضور يك فوروارد خارجى را در تيم فراهم كنيم كه البته درصدد هستم خودم شخصا در اين خصوص اقدام كنم چرا كه واسطه ها در انتقال بازيكن خارجى قيمت ها را خيلى بالا مى برند. فتح ا... زاده از مذاكراتش با شفيع زاده پرده برمى دارد: «در اين خصوص مكاتباتى را با يكديگر داشته ايم و توافقات خوبى هم صورت گرفته است. با توجه به طرح هاى خوب اقتصادى كه خواهيم داشت هر دو باشگاه استقلال تهران و اهواز امتيازات بسيار خوبى را از اين تعامل دوطرفه كسب خواهندكرد.
    طى روزهاى اخير مذاكرات نهايى را براى جذب اسپانسر انجام داده ايم.با عقد قرارداد با اسپانسر تا حدودى مشكلات برطرف خواهد شد. ضمن اينكه در تلاش هستيم با بهره گيرى از منابع ديگر نيز به نوعى مشكلات مالى باشگاه را برطرف كنيم.

البته این مال قبل از برکناریه!

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام دوستان من بلاخره ازاد شدم.این چند وقت تایپیک رو میدیدم....
    به خونه خودت خوش اومدی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ناصر حجازی در گفت و گو با ایسکانیوز:
    مصاحبه هایی که از قول من چاپ می شود کذب است//فتح ا... زاده باید قلعه نوعی را حمایت کند

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی سابق تیم فوتبال استقلال تهران گفت: در طول یک هفته اخیر مصاحبه های زیادی از قول من به چاپ رسیده است که اکثر آن ها کذب محض است.
    ناصر حجازی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان کرد: در طول هفته اخیر مصاحبه های زیادی از قول من به چاپ رسید که اکثر آن ها کذب محض بوده است.
    وی افزود: در وضعیتی که استقلال در شرایط خوبی قرار ندارد صلاح نمی بینم در خصوص این تیم مصاحبه کنم اما متاسفانه بعضی از افراد بنا به دلایل نامعلومی از قول من مصاحبه های کذبی را به چاپ می رسانند.
    سرمربی سابق تیم فوتبال استقلال تهران در ادامه به ایسکانیوز گفت: تیم استقلال در این شرایط فقط نیاز به حمایت دارد و از مدیران این تیم می خواهم با تمام وجود از کادر فنی فعلی این تیم حمایت کنند.
    وی تصریح کرد: امیدوارم استقلال در هر شرایطی بتواند در لیگ قهرمانی را کسب کند و مجددا دل هواداران را شاد کنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

يدالله اكبري:
    استقلال تهران اين چنين نمي‌ماند
    مقابل استقلال اهواز خود را ثابت مي‌كنم

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در بازي مقابل استقلال اهواز حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارم.

يدالله اكبري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (

ايسنا)، اظهار كرد: در صورتي كه در مقابل استقلال اهواز به ميدان بروم، حرف‌هاي زيادي براي گفتن و اثبات خودم دارم و تمام تلاشم را انجام مي‌دهم تا سبب موفقيت استقلال شوم.

وي افزود: با تمام توان تمرين مي‌كنم و منتظر فرصتي هستم تا به استقلال كمك كنم؛ بي‌ترديد وضعيت استقلال چنين باقي نمي‌ماند و ما به زودي به جمع مدعيان بازمي‌گرديم.

اكبري بازي مقابل استقلال اهواز را حساس و سرنوشت‌ساز خواند و گفت: اهميت اين ديدار بسيار بالا است، ما در يك بازي خانگي دشوار به مصاف حريف خود مي‌رويم و بايد اين تيم را شكست دهيم. البته استقلال اهواز تيم خوب و جنگنده‌اي است با اين حال استقلال توانايي شكست دادن اين حريف را دارد.

وي افزود: اگر بتوانيم گل نخست را به ثمر برسانيم كارمان آسان‌تر مي‌شود البته به همان اندازه بايد مراقب دروازه خودي باشيم، تيم اهوازي بازيكنان باهوشي دارد.

اكبري در ادامه به ايسنا گفت: استقلال تهران در اين فصل بازيكنان خوبي دارد و بي‌ترديد با گذشت زمان و هماهنگي از شرايط فعلي خارج مي‌شويم. تصور مي‌كنم هياهو درباره تيم كمي بيش از اندازه است و با توجه به فاصله نزديك ا متيازات با يك برد يا باخت جاي تيم‌ها در جدول تغيير زيادي مي‌كند، بي‌ترديد استقلال نيز در رده هفدهم باقي نمي‌ماند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح الله زاده در گفتگو با مهر:
    اختلاف با زریبافان دلیل اصلی برکناری ام بود / ناگفته های بسیاری دارم
    مدیرعامل باشگاه استقلال دلیل اصلی برکناری خود از این سمت را اختلاف نظر با مسعود زریبافان رئیس مجمع این باشگاه اعلام کرد.

علی فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تایید خبر برکناری اش از مدیرعاملی باشگاه استقلال گفت: من با آقای زریبافان اختلاف نظر داشتم و در نهایت همین اختلاف نظر باعث برکناری ام از سمت مدیرعاملی باشگاه استقلال شد.

وی با با بیان اینکه هنوزحکم برکناری اش به وی ابلاغ نشده است افزود: امروز باشگاه استقلال را تحویل می دهم و رسما از این باشگاه جدا می شوم.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که آیا به عنوان عضوی از هیئت مدیره در این باشگاه ادامه فعالیت خواهد داد گفت: کلا از باشگاه استقلال می روم و دیگر هیچ سمتی را در این باشگاه نمی پذیرم.

فتح الله زاده در خصوص اینکه چرا از سمتش برکنار شد گفت: در این خصوص ناگفته های بسیاری وجود دارد که در آینده ای نزدیک بیان می کنم. در حال حاضر استقلال بازی حساسی را پیش رو دارد و برای من موفقیت استقلال بیش از مواردی اینچنینی اهمیت دارد.

وی درخاتمه خطاب به هوادران تیم فوتبال استقلال گفت: همیشه استقلالی خواهم بود و از این تیم حمایت می کنم. ما تیم خوبی را بسته ایم و هواداران مطمئن باشند در فصل جاری مقام شایسته ای کسب خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

از اين هفته جمع‌آوري امتياز را آغاز مي‌كنيم
    قلعه‌نويي:
    استقلال ديگر بازي آسان ندارد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: ديگر هيچ بازي آساني در ليگ براي استقلال وجود نخواهد داشت.

امير قلعه‌نويي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: درست است كه ما تاكنون بازي‌هاي دشواري را در خارج از خانه داشته‌ايم اما، واقعيت اين است كه ديگر هيچ بازي براي استقلال در ليگ برتر آسان نخواهد بود، چرا كه تمامي تيم‌ها با بيشترين انگيزه برابر استقلال به ميدان مي‌آيند. تمامي حريفان دشوار هستند و تيمي كه مدعي قهرماني است بايد توانايي شكست هر حريفي را داشته باشد.

وي افزود: استقلال به دنبال قهرماني در ليگ برتر است، بنابراين بايد بنام حريف و اين كه بازي در چه شهري است را فراموش كنيم و تنها به پيروزي فكر كنيم، ما تا همين جا نيز امتيازاتي از دست داده‌ايم كه بايد آنها را جبران كنيم و به همين دليل است كه از اين پس تنها به دنبال سه امتياز بازي‌ها خواهيم بود.

قلعه‌نويي ادامه داد: به عنوان نمونه در قم با آنكه فضاي ورزشگاه و تماشاگران مناسب نبود، با اين حال تيم استقلال نيز احساس غريبي نمي‌كرد، ما در تمامي شهرها هواداراني داريم كه استقلال را تنها نمي‌گذارند و همواره براي حمايت تيم خود حاضر مي‌شوند، بنابراين بهانه‌اي از اين نظر وجود ندارد.

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران درباره‌ بازي مقابل استقلال اهواز نيز گفت: استقلال اهواز نيز تيم خوب و يكي از همان حريفان دشوار است، بي‌ترديد آنها هم مي‌آيند تا با ارائه يك بازي محكم امتياز بگيرند. با اين حال استقلال تهران نيز از همين هفته جمع‌آوري امتياز را آغاز مي‌كند و قصد داريم كه نخستين سه امتياز را از استقلال اهواز بگيريم.

قلعه‌نويي درباره‌ي قول قهرماني به هواداران نيز گفت: هنوز هيچ اتفاق خاصي رخ نداده، ما از تيم اول ليگ تنها هفت امتياز عقب هستيم البته تمامي بازي‌ها دشوار است اما، بازيكنان استقلال اين توانايي را دارند كه با افزايش قدرت بدني و بازي‌هاي محكم بتوانند امتيازهاي از دست رفته را جبران كنند و من هم‌چنان به قول قهرماني پايبندم.

وي درباره‌ي مهاجمان استقلال نيز به ايسنا گفت: مهاجمان استقلال تلاش خود را انجام مي‌دهند و علاقه خود را براي اجراي دستورات تاكتيكي در جريان بازي نشان مي‌دهند، اطمينان دارم كه ساختار تهاجمي و تدافعي استقلال روز به روز بهتر مي‌شود.

قلعه‌نويي در پايان گفت: تمامي بازيكنان براي قهرماني و شكست دادن حريفان هم قسم شده‌اند و اميدواريم كه روز پنج‌شنبه دل هواداران را شاد كنيم، اطمينان دارم كه با كسب يك پيروزي تيم از فشار خارج مي‌شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس از بركناري فتح‌ا...زاده صورت مي‌گيرد

واعظ آشتياني، مديرعامل احتمالي باشگاه استقلال تهران

خبرگزاري فارس: با بركناري فتح‌ا...زاده از مديريت استقلال، به احتمال فراوان رئيس فدراسيون دوچرخه‌سواري اين سمت را عهده‌دار مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، از چندي پيش زمزمه‌هاي تغييراتي در مديريت باشگاه استقلال تهران به گوش‌مي رسيد تا اينكه امروز چنين شد.
    در پي بركناري علي فتح ا...زاده و منصور پورحيدري، دو عضو جديد به هئيت مديره استقلال اضافه شدند. واعظ آشتياني و علي انصاري (رئيس و نايب رئيس فدراسيون دوچرخه سواري) به عنوان نفرات جديد هيئت مديره هستند.
    البته يك منبع آگاه كه نخواست نامش فاش شود هم‌ در گفت و گو با خبرنگار فارس، عنوان كرد: با توجه به عدم موفقيت تيم در ليگ برتر سال گذشته و ليگ فصل جاري، فتح‌ا..زاده از مديريت باشگاه كنار گذاشته شد.
    در همين رابطه گفته مي‌شود كه با كنار گذاشتن فتح ا...زاده، امير واعظ آشتياني به عنوان مديرعامل جديد باشگاه از سوي زريبافان معرفي مي شود. از محمدحسين قريب هم براي اين سمت ياد مي‌شود؛ اما منابع آگاه احتمال مديريت آشتياني را بيشتر و محتمل‌تر مي‌دانند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس از بركناري فتح‌ا...زاده صورت مي‌گيرد

واعظ آشتياني، مديرعامل احتمالي باشگاه استقلال تهران
    سلام
    من دلم برای فتح‌ا...زاده میسوزه .درست اشتباه زیاد داشت ولی برای استقلال زیاد زحمت کشید...
    فتح‌ا...زاده که مثلآ مدیر فوتبالی بود استقلال اینجوریه...حالا این رئیس فدراسیون دوچرخه سواری واعظ آشتياني میخواد چه گلی بسره استقلال بزنه .خدا میدونه
    اون اگه این کاره هستش بره فدراسیون دچرخه سواری رو سر و سامون بده استقلال پیش کش

البته اگر با کمکهای بی دریغ علی ابادی شد مدیر عامل امیدوارم که برای استقلال و هوادارهای بی شماره مفید باشه شما هم بگید امین

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

باوجود برکناري
    فتح الله زاده در جلسه هيئت مديره حضور دارد

عليرغم اينکه علي فتح الله زاده از مديرعاملي باشگاه استقلال برکنار شده است،اما وي هم اکنون در جلسه هيئت مديره حضور دارد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" هم اکنون جلسه هيئت مديره باشگاه استقلال با حضور خسرو دانشجو،اميدوار رضايي،محمد سعيد نفريه،علي اميري و علي فتح الله زاده در دفتر دانشجو(رييس هيئت مديره) واقع در بزرگراه اشرفي اصفهاني در حال برگزاري است.
    * اين جلسه بدون حضور زريبافان(رييس مجمع باشگاه استقلال) و پورحيدري عضو برکنار شده هيئت مديره آغاز شد.
    * حضور فتح الله زاده مديرعامل برکنار شده استقلال از نکات قابل توجه اين نشست است.
    * زريبافان قبل از برگزاري اين جلسه حکم عضويت علي انصاري و احمد واعظ آشتياني در هيئت مديره را امضا کرده بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس

واعظ آشتياني: فقط عضو هيئت مديره استقلال هستم

خبرگزاري فارس: عضو جديد هيئت مديره باشگاه استقلال تهران گفت: درحال حاضر صحبتي درخصوص مديرعاملي من نشده و هيئت مديره در اين مورد تصميم مي‌گيرد.

اميررضا واعظ آشتياني در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: تا اين لحظه فقط من بعنوان عضو هيئت مديره باشگاه استقلال انتخاب شده‌ام و از مسائلي مانند مديرعاملي خود بي‌اطلاع هستم. اعضاي هيئت مديره در اين خصوص تصميم نهايي را خواهند گرفت.
    رئيس فدراسيون دوچرخه‌سواري در خصوص اينكه اگر هيئت مديره او را به عنوان مديرعامل انتخاب كند آيا اين سمت را قبول خواهد كرد، گفت: تصميم با هيئت مديره است اگر آنها اين تصميم را بگيرند و با من وارد مذاكره خواهند شد و در آن صورت يا من مي‌پذيرم يا اين مسئوليت به شخص ديگري واگذار مي‌شود.
    عضو جديد هيئت مديره باشگاه استقلال در خصوص مكان هفدهمي ليگ برتر فوتبال عنون كرد: در حال حاضر راجع به اين مسائل اظهار نظر نمي‌كنم و بعنوان يك طرفدار قديمي تمام تلاش خود را انجام خواهم داد تا اين باشگاه به موفقيت برسد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •