على فتح ا... زاده:
خودم كه نمى توانم گل بزنم
على فتح ا... زاده مديرعامل استقلال هر روز مجبور است بابت نتايج استقلال صفحات روزنامه هاى را ورزشى را سياه كند! ديروز باز هم فتح ا... زاده به سؤالاتى در اين زمينه پاسخ داد:« وقتى از موقعيت هاى به دست آمده نمى توانيم استفاده كنيم من به عنوان مديرعامل چه تقصيرى دارم يا اينكه مگر مى توانم خودم وارد زمين مسابقه شوم و بازى كنم در فصل نقل و انتقالات تمام تلاش خود را انجام دادم تا تمامى بازيكنانى كه مورد نظر كادر فنى بود را به تيم اضافه كنم و در اين خصوص هيچ كوتاهى نكرده ام. حالا هم در شروع فصل قرار داريم و در مسابقات آينده مى توانيم چهره قابل قبول ترى از خود به نمايش بگذاريم. تاكنون فقط ۵ مسابقه انجام داده ايم و تا پايان مسابقات ۲۹ مسابقه ديگر باقى مانده است اگر بازيكنان تلاش خود را انجام دهند و در زدن ضربات آخر دقت لازم را داشته باشند به راحتى مى توانيم جزو مدعيان باشيم.
در تلاش هستيم هرچه سريعتر زمينه حضور يك فوروارد خارجى را در تيم فراهم كنيم كه البته درصدد هستم خودم شخصا در اين خصوص اقدام كنم چرا كه واسطه ها در انتقال بازيكن خارجى قيمت ها را خيلى بالا مى برند. فتح ا... زاده از مذاكراتش با شفيع زاده پرده برمى دارد: «در اين خصوص مكاتباتى را با يكديگر داشته ايم و توافقات خوبى هم صورت گرفته است. با توجه به طرح هاى خوب اقتصادى كه خواهيم داشت هر دو باشگاه استقلال تهران و اهواز امتيازات بسيار خوبى را از اين تعامل دوطرفه كسب خواهندكرد.
طى روزهاى اخير مذاكرات نهايى را براى جذب اسپانسر انجام داده ايم.با عقد قرارداد با اسپانسر تا حدودى مشكلات برطرف خواهد شد. ضمن اينكه در تلاش هستيم با بهره گيرى از منابع ديگر نيز به نوعى مشكلات مالى باشگاه را برطرف كنيم.
البته این مال قبل از برکناریه!