تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 530 از 670 اولاول ... 30430480520526527528529530531532533534540580630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,291 به 5,300 از 6694

نام تاپيک: >> درخواست معرفي بازيها فقط اينجا <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZEDEHAL DEGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

دوستان یه بازی معرفی کنین تو مایه های هروست مون سونی 1 یادش بخیر دوران طفولیت بازی میکردیم و لذت میبردیم راستی سیمز در اون حد جذاب هست؟ اصلا تو مایه های اون هست یا نه؟
    منم خیلی دنبال این سبک بازی گذشتم ولی چیزی پیدا نکردم اون اصا یه چیز دیگه بودولی من که عاشق هاروست مون بودم و سیدیشو هنوز نگه داشتم از سیمز 2 هم خیلی خوشم اومد نمیشه گفت مثل اون هست اون بازیش بیشتر تو کشاورزی و رسیدگی به دیگران بود ولی سیمز بیشتر رو زندگی شخصی فرد تمرکز داره. سیمز سه رو هنوز نگرفتم وایسادم پکهای بیشتری براش بیاد و اشکالاش رفع بشه بعد بگیرم

2. این کاربر از ZEDEHAL DEGE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه امکان داره بازی های سبک اکشن ، شوتر ، تخیلی و... که از 4_5 ماه پیش به اینور معرفی شدن و ارزش بازی کردن دارن رو معرفی کنید

(اگر بازی غیر این سبک هایی که گفتم هم وجود داره که واقعا ارزش بازی کردن داره معرفی کنی البته بجز role playing)
    آخرین بازی که بازی کردم کرایسیس 2 و AC Brotherhood

4. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه امکان داره بازی های سبک اکشن ، شوتر ، تخیلی و... که از 4_5 ماه پیش به اینور معرفی شدن و ارزش بازی کردن دارن رو معرفی کنید

(اگر بازی غیر این سبک هایی که گفتم هم وجود داره که واقعا ارزش بازی کردن داره معرفی کنی البته بجز role playing)
    آخرین بازی که بازی کردم کرایسیس 2 و AC Brotherhood
    شما Deus ex رو یه نگه بنداز فکر کنم بپسندی باحاله!
    اگه لیمبو رو بازی نکردی بازی کن البته نه اکشنه نه شوتر(اصلا هیچکدوم از این شرایطی رو که گفتی نداره!) ولی تخیلیه و فکریه که معماهای فوق العاده ای داره ارزش بازی هم داره حتما امتحانش کن البته اگه حال فکر کردن داری!

6. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

منم خیلی دنبال این سبک بازی گذشتم ولی چیزی پیدا نکردم اون اصا یه چیز دیگه بودولی من که عاشق هاروست مون بودم و سیدیشو هنوز نگه داشتم از سیمز 2 هم خیلی خوشم اومد نمیشه گفت مثل اون هست اون بازیش بیشتر تو کشاورزی و رسیدگی به دیگران بود ولی سیمز بیشتر رو زندگی شخصی فرد تمرکز داره. سیمز سه رو هنوز نگرفتم وایسادم پکهای بیشتری براش بیاد و اشکالاش رفع بشه بعد بگیرم
    بابا هاروست یه چیز دیگه ای بود! من نسخه ی پسرشو تموم کردم یادمه در طول سال اول خودمو تیکه پاره کردم که دختره قلبش قرمز بشه بعد رفتم خاستگاری با هزار مکافات تشکیل خانواده دادیم اما وقتی نسخه دخترشو گرفتم روز دوم بازی اون نجاره که دیونه بود با اون یارو زنبوریه اومد خاستگاریم دیگه ما هم گفتیم زرشک و بیخیال شدیم
    راستی الان نسخه سیمز3 کامل نیست؟!؟! یعنی نمیشه بازی کرد؟!؟!

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

سلام به همگي
    فيفا 07 پي سي بهتره يا XBox؟
    فرقشون چيه؟
    كلا فوتبالاي پي سي بهتره يا XBox؟
    راستش پي سي دارم خوراكمم تو بازي ها فقط فوتباله .به نظر شما مي ارزه به جاي ارتقا يه XBox بگيرم؟
    من زیاد فوتبال بازی نمی کنم تخصصم رو بازی های FPS هست ولی گرفتن 360 Xbox بهتره هم با دسته حال میده هم از لحاظ امکانات بهتره بعد تازیه Xbox به دردتم می خوره واسه بازی های انحصاری مثل Gears of War3 - Forza Motorsport 4 مثلا اینا ولی آخه واسه فوتبال که Pc ارتقا نمی دن گرافیک خاصی نداره . دیگه خودت تصمیم بگیراگه می خوای مثلا هم فوتبال بازی کنی هم مثلا Battlefiled3 یا هر بازی دیگ ای که گرافیک بالایی می خواد خوب PC ارتقا دادن بهتره
    Last edited by Mool Tee; 05-10-2011 at 01:54.

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

بابا هاروست یه چیز دیگه ای بود! من نسخه ی پسرشو تموم کردم یادمه در طول سال اول خودمو تیکه پاره کردم که دختره قلبش قرمز بشه بعد رفتم خاستگاری با هزار مکافات تشکیل خانواده دادیم اما وقتی نسخه دخترشو گرفتم روز دوم بازی اون نجاره که دیونه بود با اون یارو زنبوریه اومد خاستگاریم دیگه ما هم گفتیم زرشک و بیخیال شدیم
    راستی الان نسخه سیمز3 کامل نیست؟!؟! یعنی نمیشه بازی کرد؟!؟!
    شما ها هم خوشینا این هاروست مون دیگه قدیمی شد.من شخصا از سیمز خیلی خوشم نمیاد خسته کنندس ولی سیمز 3 اومده و میشه بازی کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ava-net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران - ورامین

پيش فرض سلام

سلام به همگي
    فيفا 07 پي سي بهتره يا XBox؟
    فرقشون چيه؟
    كلا فوتبالاي پي سي بهتره يا XBox؟
    راستش پي سي دارم خوراكمم تو بازي ها فقط فوتباله .به نظر شما مي ارزه به جاي ارتقا يه XBox بگيرم؟

اگه فقط و فقط فوتبال بازی می کنی همون XBOX بهتره اما اگه یه نیم نگاهی به بازی های دیگه هم داری تو فکر ارتقاء باش . ( البته این نظر شخصی من هستش )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashk1377's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یه بازی مثه ac brotherhood معرفی میکنین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان کسی میتونه یه توضیح کوچیک از آخرین ورژن بازی گیتار هیرو بذاره؟؟؟ از کجا میشه گیرش آورد؟نیییییییسسسسستتتتت

اگه نباشه جاش خالی می مونه ava-net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران - ورامین

پيش فرض سلام

یه بازی مثه ac brotherhood معرفی میکنین؟

سری پرنس رو بازی کردی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •