سلام
معافیت تحصیلی کاردانی برا ورودی های 89 سه ساله دیگه؟ اگه تو سه سال نتونیم تموم کنیم و سنوات تحصیلی بگیریم فارغ التحصیل بشیم (مثلا تو 3.5 سال )
اول باید بریم خدمت بعدش بریم کارشناسی بخونیم؟
سلام
معافیت تحصیلی کاردانی برا ورودی های 89 سه ساله دیگه؟ اگه تو سه سال نتونیم تموم کنیم و سنوات تحصیلی بگیریم فارغ التحصیل بشیم (مثلا تو 3.5 سال )
اول باید بریم خدمت بعدش بریم کارشناسی بخونیم؟
سلام
من متولد 1371/3/2 هستم
الآن ترم 5 دانشگاه پیام نور هستم یعنی ورودی 89 و کلن 45 واحد پاس کردم میخواستم واسه دانشگاه آزاد کارشناسی بدون کنکور ثبت نام کنم
میخوام بدونم اگه از دانشگاه پیام نور انصراف بدم باید برم سربازی؟؟ یا اینکه میتونم واسه دانشگاه آزاد ثبت نام کنم؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
و یه سوال دیگه این متن یعنی چه(( مدت سنوات اوليه تحصيلي)) که تو سایت نظام وظیفه گذاشتن؟؟؟
همچنين ازديگر شرايط اصلي اين است كه دانشجو مي بايست در مدت سنوات اوليه تحصيلي در دانشگاه انصراف دهد يعني وارد سنوات ارفاقي نشدههمچنين ازديگر شرايط اصلي اين است كه دانشجو مي بايست در مدت سنوات اوليه تحصيلي در دانشگاه انصراف دهد يعني وارد سنوات ارفاقي نشده
Last edited by mohsen_sp; 24-01-2013 at 15:53.
سلام
اگه کارشناسی پیوسته هستید میتونید انصراف بدید چون سنوات هنوز دارید و وارد سنوات ارفاقی نشدین ( 5 سال )
اگه ناپیوسته هستید وارد سنوات ارفاقی شدید (یعنی سره مرز)
مدت سنوات اولیه یعنی همون 5 سال . اگه بیشتر از 5 سال تحصیل طول بکشه وارد سنوات ارفاقی می شین
شرایط ثبت نام مشمولان در دانشگاه آزاد ( نیمسال دوم 91-92 )
محتوای مخفی: شرایط مشمولان
دوستان من کارشناسی نا پیوسته هستم من ترم دیگه ( تا آخر تیر ) فارغ التحصیل میشم ، 6 ترم کامل تا اون تاریخ میشه زمان تحصیلم
حالا میخواستم بدونم اگه کارآموزیمو بندازم برای تابستون 92 و فارغ التحصیلیمو شهریور 92 بگیرم از نظر نظام وظیفه مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی بیشتر از 6 نمیسال نمیشه اینجوری ؟
( چون شنیدم بعد فارغ التحصیلی 1 سال برای ارشد وقته ، میخوام اگه امسال قبول نشدم سال بعد هنوز وقت داشته باشم ، شهریور 92 فارغ التحصیل بشم که تا شهریور 93 وقت باشه )
ممنون
خیر چون از سنوات مجازتون بیشتر استفاده کردین این یک سال مهلت رو ندارین
بهتره از بخش نظام وظیفه دانشگاه سوال کنید.
کجا بیشتر استفاده کردم واسه کارشناسی ناپیوسته مگه 6 ترم نیست ؟ خب منم تا خرداد میشه 6 ترم دیگه !خیر چون از سنوات مجازتون بیشتر استفاده کردین
یعنی بعد اینکه اینکه فارغ التحصیل شدم هیچی وقت ندارم !!!؟ تازه قبلا که شش ماه وقت بود الان 1 سال شده - بازم من هیچی وقت ندارم یعنی !؟ مگه میشه ؟
2 -در مورد اون سوال چی ؟ میتونم بندازمش کارآموزیو واسه تابستون ؟ یا ترم تابستون بیشتر از 6 نیم سال میشه و نمیشه ؟
Last edited by MOHAMMAD2010; 29-01-2013 at 13:37.
سلام
من کاردانیم مرداد 91 تموم شد.الآن هم یک ترم کارشناسی ناپیوسته خوندم.ولی قصد دارم انصراف بدم و برم سربازی.
می خوام قبل از انتخاب واحد ترم دومم باشه که شهریه ثابت ترم 2 رو نریزم.
انصراف از دانشگاه آزاد هزینه ای داره؟ مراحلش چطوریه؟
و اگه دفترچه رو همین ماه پست کنم، حدودا کی اعزام می شم؟
امکان داره هم آموزشی و هم دوره رو تهران بیفتم؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
الان کسی متولد 70 باشه دفترچه بفرسته و ترک تحصیل پیش دانشگاهی بوده باشه؛ کی اعزام به خدمتش میاد و کی هم تاریخ اعزامش هست احتمالا ؟
سلام بسته باپه ارگان وظیفه خدمتی و تعداد داوطلبان داره.
از دفاتر پلیس +10 سوال کنید بهتر پاسخ میدهند بهتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)