تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 530 از 616 اولاول ... 30430480520526527528529530531532533534540580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,291 به 5,300 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    معافیت تحصیلی کاردانی برا ورودی های 89 سه ساله دیگه؟ اگه تو سه سال نتونیم تموم کنیم و سنوات تحصیلی بگیریم فارغ التحصیل بشیم (مثلا تو 3.5 سال )
    اول باید بریم خدمت بعدش بریم کارشناسی بخونیم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    من متولد 1371/3/2 هستم
    الآن ترم 5 دانشگاه پیام نور هستم یعنی ورودی 89 و کلن 45 واحد پاس کردم میخواستم واسه دانشگاه آزاد کارشناسی بدون کنکور ثبت نام کنم
    میخوام بدونم اگه از دانشگاه پیام نور انصراف بدم باید برم سربازی؟؟ یا اینکه میتونم واسه دانشگاه آزاد ثبت نام کنم؟؟؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین

و یه سوال دیگه این متن یعنی چه(( مدت سنوات اوليه تحصيلي)) که تو سایت نظام وظیفه گذاشتن؟؟؟

همچنين ازديگر شرايط اصلي اين است كه دانشجو مي بايست در مدت سنوات اوليه تحصيلي در دانشگاه انصراف دهد يعني وارد سنوات ارفاقي نشدههمچنين ازديگر شرايط اصلي اين است كه دانشجو مي بايست در مدت سنوات اوليه تحصيلي در دانشگاه انصراف دهد يعني وارد سنوات ارفاقي نشده
    Last edited by mohsen_sp; 24-01-2013 at 15:53.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    من متولد 1371/3/2 هستم
    الآن ترم 5 دانشگاه پیام نور هستم یعنی ورودی 89 و کلن 45 واحد پاس کردم میخواستم واسه دانشگاه آزاد کارشناسی بدون کنکور ثبت نام کنم
    میخوام بدونم اگه از دانشگاه پیام نور انصراف بدم باید برم سربازی؟؟ یا اینکه میتونم واسه دانشگاه آزاد ثبت نام کنم؟؟؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین

و یه سوال دیگه این متن یعنی چه(( مدت سنوات اوليه تحصيلي)) که تو سایت نظام وظیفه گذاشتن؟؟؟

همچنين ازديگر شرايط اصلي اين است كه دانشجو مي بايست در مدت سنوات اوليه تحصيلي در دانشگاه انصراف دهد يعني وارد سنوات ارفاقي نشدههمچنين ازديگر شرايط اصلي اين است كه دانشجو مي بايست در مدت سنوات اوليه تحصيلي در دانشگاه انصراف دهد يعني وارد سنوات ارفاقي نشده
    سلام
    اگه کارشناسی پیوسته هستید میتونید انصراف بدید چون سنوات هنوز دارید و وارد سنوات ارفاقی نشدین ( 5 سال )

اگه ناپیوسته هستید وارد سنوات ارفاقی شدید (یعنی سره مرز)

مدت سنوات اولیه یعنی همون 5 سال . اگه بیشتر از 5 سال تحصیل طول بکشه وارد سنوات ارفاقی می شین

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

شرایط ثبت نام مشمولان در دانشگاه آزاد ( نیمسال دوم 91-92 )

محتوای مخفی: شرایط مشمولان 

معاون دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي شرايط ثبت‌نام فارغ‌التحصيلان ديپلم يا پيش دانشگاهي مشمول وظيفه عمومي پذيرفته شده در دوره کارداني و کارشناسي نيمسال دوم سال تحصيلي جاري در دانشگاه آزاد را اعلام کرد.به گزارش سرويس دانشگاهي خبرگزاري دانشجويان ايران محمودرضا اسفنديار، گفت: برابر قانون حداکثر سن مشمولان وظيفه عمومي تا پايان 50 سالگي است، بر اين اساس متولدين تا دي‌ماه سال 1341 در بهمن ماه 91 و به همين ترتيب در نيم سال‌ها و سنوات بعد مشمول محسوب نمي‌شوند و مندرجات شناسنامه اين افراد به شرط عدم تغيير سن آنان براي ثبت نام کفايت مي‌کند.

وي با بيان اينکه دارندگان کارت پايان خدمت يا معافيت دائم مجاز به ثبت نام هستند، اظهار داشت: مشمول در طول تمام تحصيلات دانشگاهي از کارداني تا دکتراي تخصصي مجاز است يکبار از امتياز آزمون مجدد به منظور انتقال-تغيير رشته و در مقاطع کارداني و کارشناسي براي تغيير مقطع نيز استفاده کند.
    اسفنديار افزود: فارغ التحصيلان مشمول مقاطع دانشگاهي که در مقطع ناپيوسته بالاتر پذيرفته شده‌اند مشروط بر اينکه بيش از يک سال از فراغت از تحصيل آنان نگذشته يا غيبت نداشته باشند منعي براي ثبت نام ندارند البته افرادي که بيش از يکسال از فراغت از تحصيلشان گذشته در صورتي که بدون غيبت به خدمت اعزام شده باشند مجاز به ترخيص از خدمت براي تحصيل هستند همچنين افرادي که در دوره کارشناسي و دکتري حرفه‌اي تحصيل مي‌کردند، تحصيلاتشان منجر به دريافت مدرک مقطع پايين‌تر شده است قبل از اتمام خدمت وظيفه عمومي مجاز به ثبت نام و تحصيل نيستند.
    معاون دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي با توجه به محدويت سنوات مجاز تحصيل پذيرفته شدگان، به مشمولان توصيه کرد دقت نمايند تحصيلات خود را به صورت منظم ادامه داده از اخذ مرخصي تحصيلي يا حذف دروس مگر در موارد ضروري اجتناب
    کنند.

وي ادامه داد: ثبت‌نام فارغ‌التحصيلان دوره کارداني در مقطع کارشناسي پيوسته و دکتري حرفه‌اي و همچنين کارشناسي پيوسته در دکتري حرفه‌اي مجاز نيست به همين دليل چنانچه مشغول خدمت وظيفه عمومي هستند نمي‌توانند براي تحصيل در مقاطع پيوسته از خدمت ترخيص شوند.
    اسفنديار تاکيد کرد: تحصيل همزمان با خدمت وظيفه عمومي يا همزمان با تحصيل در ساير دانشگاه‌ها و مقاطع تحصيلي اکيدا ممنوع است، بنابراين افرادي که بصورت امريه يا سرباز معلم مشغول خدمت هستند بايد برابر ضوابط و روند اعلام شده از خدمت ترخيص شوند و افرادي که خدمت آنان قبل از شروع نيمسال بعد به‌طور قطع به اتمام مي‌رسد مي‌توانند با اخذ گواهي اتمام خدمت از وظيفه عمومي محل اعزام به خدمت براي ثبت نام و تحصيل به دانشگاه مراجعه کنند.
    معاون دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي بيان داشت: شاغلين رسمي و پيماني نيروهاي مسلح با ارائه گواهي نحوه همکاري و موافقت با تحصيلشان در دانشگاه از يگان مربوطه مي‌توانند ثبت نام و تحصيل کنند.وي افزود: متعهدين به خدمت دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها موضوع مواد قانوني شامل آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، هواپيمايي کشوري وکشتيراني جمهوري اسلامي در صورت ارائه موافقت دستگاه ذي‌ربط و ذکر اينکه ذينفع، متعهد خدمت آن دستگاه است مي‌توانند ثبت نام و تحصيل کنند.

آفرینش

5. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان من کارشناسی نا پیوسته هستم من ترم دیگه ( تا آخر تیر ) فارغ التحصیل میشم ، 6 ترم کامل تا اون تاریخ میشه زمان تحصیلم
    حالا میخواستم بدونم اگه کارآموزیمو بندازم برای تابستون 92 و فارغ التحصیلیمو شهریور 92 بگیرم از نظر نظام وظیفه مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی بیشتر از 6 نمیسال نمیشه اینجوری ؟
    ( چون شنیدم بعد فارغ التحصیلی 1 سال برای ارشد وقته ، میخوام اگه امسال قبول نشدم سال بعد هنوز وقت داشته باشم ، شهریور 92 فارغ التحصیل بشم که تا شهریور 93 وقت باشه )
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوستان من کارشناسی نا پیوسته هستم من ترم دیگه ( تا آخر تیر ) فارغ التحصیل میشم ، 6 ترم کامل تا اون تاریخ میشه زمان تحصیلم
    حالا میخواستم بدونم اگه کارآموزیمو بندازم برای تابستون 92 و فارغ التحصیلیمو شهریور 92 بگیرم از نظر نظام وظیفه مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی بیشتر از 6 نمیسال نمیشه اینجوری ؟
    ( چون شنیدم بعد فارغ التحصیلی 1 سال برای ارشد وقته ، میخوام اگه امسال قبول نشدم سال بعد هنوز وقت داشته باشم ، شهریور 92 فارغ التحصیل بشم که تا شهریور 93 وقت باشه )
    ممنون
    خیر چون از سنوات مجازتون بیشتر استفاده کردین این یک سال مهلت رو ندارین
    بهتره از بخش نظام وظیفه دانشگاه سوال کنید.

8. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خیر چون از سنوات مجازتون بیشتر استفاده کردین این یک سال مهلت رو ندارین
    بهتره از بخش نظام وظیفه دانشگاه سوال کنید.

خیر چون از سنوات مجازتون بیشتر استفاده کردین
    کجا بیشتر استفاده کردم واسه کارشناسی ناپیوسته مگه 6 ترم نیست ؟ خب منم تا خرداد میشه 6 ترم دیگه !

یعنی بعد اینکه اینکه فارغ التحصیل شدم هیچی وقت ندارم !!!؟ تازه قبلا که شش ماه وقت بود الان 1 سال شده - بازم من هیچی وقت ندارم یعنی !؟ مگه میشه ؟

2 -در مورد اون سوال چی ؟ میتونم بندازمش کارآموزیو واسه تابستون ؟ یا ترم تابستون بیشتر از 6 نیم سال میشه و نمیشه ؟
    Last edited by MOHAMMAD2010; 29-01-2013 at 13:37.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من کاردانیم مرداد 91 تموم شد.الآن هم یک ترم کارشناسی ناپیوسته خوندم.ولی قصد دارم انصراف بدم و برم سربازی.
    می خوام قبل از انتخاب واحد ترم دومم باشه که شهریه ثابت ترم 2 رو نریزم.
    انصراف از دانشگاه آزاد هزینه ای داره؟ مراحلش چطوریه؟
    و اگه دفترچه رو همین ماه پست کنم، حدودا کی اعزام می شم؟
    امکان داره هم آموزشی و هم دوره رو تهران بیفتم؟
    ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

الان کسی متولد 70 باشه دفترچه بفرسته و ترک تحصیل پیش دانشگاهی بوده باشه؛ کی اعزام به خدمتش میاد و کی هم تاریخ اعزامش هست احتمالا ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

الان کسی متولد 70 باشه دفترچه بفرسته و ترک تحصیل پیش دانشگاهی بوده باشه؛ کی اعزام به خدمتش میاد و کی هم تاریخ اعزامش هست احتمالا ؟
    سلام بسته باپه ارگان وظیفه خدمتی و تعداد داوطلبان داره.
    از دفاتر پلیس +10 سوال کنید بهتر پاسخ میدهند بهتون

13. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •