تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 305 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلام
    امروز رفتم علاالدینn73 بگیرم بدون گارانتی 470 با گارانتی اتصالات رو530 تومن میگفت. میخواستم بدون گارانتی بگیرم اما فروشنده گفت ممکنه اینا قطع بشه و در شهرستانها هم آنتنش میره یا خیلی بد آنتن میده (البته آشنا بود طرف) اینو گفت منو ترسوند خیلی هم به این موضوع تاکید داشت بیرون تهران افتضاح میشه آنتن دهی حالا دوستانی که سریال اصلی اما بدون گارانتی دارند تا حالا با مشکلی مواجه شدند؟ و اینکه ممکنه این بدون گارانتی ها رو قطع کنند؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آره ممكنه و هيچم بعيد نيست.
    حتما گارانتي اصل بگير

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام
    امروز رفتم علاالدینn73 بگیرم بدون گارانتی 470 با گارانتی اتصالات رو530 تومن میگفت. میخواستم بدون گارانتی بگیرم اما فروشنده گفت ممکنه اینا قطع بشه و در شهرستانها هم آنتنش میره یا خیلی بد آنتن میده (البته آشنا بود طرف) اینو گفت منو ترسوند خیلی هم به این موضوع تاکید داشت بیرون تهران افتضاح میشه آنتن دهی حالا دوستانی که سریال اصلی اما بدون گارانتی دارند تا حالا با مشکلی مواجه شدند؟ و اینکه ممکنه این بدون گارانتی ها رو قطع کنند؟
    سلام نه برادر من اصلا اینجوری نیست گوشی من سریال اصلیه اما بدون گارانتی تا حالا هم نشده انتنش بپره چه تو تهران چه تو شهرستان من ایام عید برای سفر شهرهای زیادی رفتم مثل اصفهان و یاسوج و بهبهان و اهواز و بندر دیلم و .... توی هیچکدوم از این شهرها نشد که انتنش بپره بد انتن میداد اونم به خاطر ترافیک بالای 2 3 روز اول عید بود که طبیعی هست. از من مشنوی هیچ موقع پول الکی بابت فقط یه اسم ( اتصالات ) نده چون همش الکیه اخه 60 تومن بیشتر واسه چی؟؟؟؟ من الان 3 تا از دوستام هم N73 بدون گارانتی گرفتن اما تا حالا این مشکلات براشون پیش نیومده.
    نترس دوست من

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام نه برادر من اصلا اینجوری نیست گوشی من سریال اصلیه اما بدون گارانتی تا حالا هم نشده انتنش بپره چه تو تهران چه تو شهرستان من ایام عید برای سفر شهرهای زیادی رفتم مثل اصفهان و یاسوج و بهبهان و اهواز و بندر دیلم و .... توی هیچکدوم از این شهرها نشد که انتنش بپره بد انتن میداد اونم به خاطر ترافیک بالای 2 3 روز اول عید بود که طبیعی هست. از من مشنوی هیچ موقع پول الکی بابت فقط یه اسم ( اتصالات ) نده چون همش الکیه اخه 60 تومن بیشتر واسه چی؟؟؟؟ من الان 3 تا از دوستام هم N73 بدون گارانتی گرفتن اما تا حالا این مشکلات براشون پیش نیومده.
    نترس دوست من
    عزيز من كسي هم نگفته كه ان73 بدون گارانتي خريدي همين امروز از تهران رفتي آنتنش پريده
    بابا مي گم امكانش هست شايد در آينده بشه.
    درثاني كسي هم نگفته حتما براي اتصالات بخري اگه اتصالات گرونه خوب آدم حسابي گارانتي تعوض مي ده. مي توني بري از ساير گارانتي هاي معتبر نوكيا بخري مثل ايراتل، نيا و موبايل پلاس كه آخري ارزون ترم هست
    ولي يكدفعه خيالت راحت مي شه كه ديگه گوشي از لحاظ شرعي و قانوني مشكلي نداره

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

13

آخه ان73 موزيك با گارانتياصلي موبايل پلاس تو ايران نيومده منم به نا به علتي فقط بايد موبايل پلاس بخرم چون پولم دستشونه. حالا نمي دون مكي مياد اگه زود مياد نرم ان73 معمولي بگيرم
    گارانتي فرعي هم پردردسره
    بابا جان !!
    تو كه ميگي برام گارانتي مهمه
    بعد ميگي كه نرم افزار موزيك اديشن ميگيرم روش نصب ميكنم
    آخه اينا كه با هم جور در نميان
    تو ميدوني اگه اين نرم افزار رو روي گوشيت نصب كني گارانتي گوشيت با كله باطل ميشه !!!!!!

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    اگه ميخواي بدون گارانتي بايد خيلي خيلي مواظب باشي
    ولي اگه با گارانتي بخري بهتره
    برو گارانتي نيا بگير (اگه دوست داشتي)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بابا جان !!
    تو كه ميگي برام گارانتي مهمه
    بعد ميگي كه نرم افزار موزيك اديشن ميگيرم روش نصب ميكنم
    آخه اينا كه با هم جور در نميان
    تو ميدوني اگه اين نرم افزار رو روي گوشيت نصب كني گارانتي گوشيت با كله باطل ميشه !!!!!!
    بنده غلط بكنم بخواي ان73 معموليشو بخرم بعد آپ ديتش كنم به موزيك من كي همچي حرفي زدم چرا از خودت حرف در مياري
    من كاري به اين حرفا و حديثها ندارم . برو گارانتي اصلي بخر فقط همين نياز نيست بري از گارانتي هاي اصلي گرونشو انتخاب كني . درضمن گارانتي اصل فقط براي ريجستر بودن قانوني گوشيه نه برا تعمير گوشي و خدمات پس از فروش چون تو مملكت ما كشكه. درثاني بنده خودم با آپ ديت گوشي شديدا مخالفم اونم با اين شرايط اينترنتي ما.
    خودداني

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

یه سوال دارم از شما .... یعنی اگه ده تا ورژن جدیدتر از فریمور گوشیتون هم بیاد بازم شما آپدیت نمیکنید ؟ با همون قدیمی درب و داغون می سازید... وقتی خود سایت نوکیا این امکان رو در اختیارتون قرار داده... پس چرا ازش استفاده نکنید ؟

من که گوشیم معمولی بود ورژن 2.0.6 الان به ورژن 3.0.7 میوزیک ادیشن آپدیت کردم و بزودی هم قراره به اینترنت ادیشن تبدیلش کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezasafa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا تو سایت gsmarina از n73 me صحبتی نکرده ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

حالا کسی ما رو راهنمایی نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •