من آدرس را دقیق دادم. احتمالا مشکل یا از شما یا از گوشیه شماست. دلیل دیگه ای نمیبینم.
من آدرس را دقیق دادم. احتمالا مشکل یا از شما یا از گوشیه شماست. دلیل دیگه ای نمیبینم.
1- طراحیش مطمئنم از ان 73 زیادی دراز بهتره
2- این هم از برتریهاش که هیچ وقت ویروس نگیره و اینکه حتما نباید همه ی گوشیها سیمبین داشته باشند.
3- دیگه خالی نبن. دیگه از 6600 کوچیکتر نیست. محض اطلاع تعداد پیکسلهای کا800 دقیق با ان73 برابره.
4- این که مسلم و مشخصه
5- صداش به اندازه و متناسب با سری کا هست. این سری نقطه قوتش دوربین برای صدا رجوع کنید به سری دبلیو
6- این غیر استاندارد بودن را به چه معیاری سنجیدید. لطفا حرف فنی و کارشناسی را بدون ببرسی نزنید.
دوربینش (جدا از فلش) دقیقا برابر و هم تراز ان73 است.
سلام. ببین عزیزم من خودم k800 دارم و از گوشی های nokia معمولاً خوشم نمیاد .
اما این دلیل نمی شه که نقص های این گوشی رو نبینم.
شما صورت مسئله رو عوض می کنی. من می گم نمی شه sms آرشیو کرد شما می گی تو pc آرشیو کن
من می گم نره تو می گی بدوش
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هنوز آپدیتش نکردم. شاید باید یه بار آپدیت بشه تا این گزینه ای که شما می گی بیاد. درسته؟؟؟
ولی توی myphoneexplorer این ورژن رو نشون می دهR1ED001
آخرین ورژنش چیه؟؟؟
خوب مسلما كساني كه k800 دارن مطمئنا بخاطر دوربينش خريدن
چون هيچي به جز دوربين خوب نداره پس چرا گرونه ؟!؟!؟!!؟!!؟!
اگه يكي از اين سه گوشي هايي كه دوربين 3.2 مگاپيكسلي دارن(n73 d900 k800) رو بگن انتخاب كن اول n73 بعد d900 چون d900 علاوه بر اين كه دوربين 3.2 مگاپيكسلي داره بلكه گوشي بسياز زيبا و باريكه
به نظر من قيمتش بايد بيش از 300 بيرزه چون الان رو قيمت 300 ميچرخه
ولي k800.......
ديگه حرفي نميزنم
خوب مثلا n73 چه امکاناتی داره؟؟؟
از اون اسمت (sasan n73) معلومه که تب n73 داری
n73,k800,d900 همه یه گوشی موبایل هستن کسی انتظار کامپیوتر از موبایل نداره!
خودت با n73 عکس گرفتی؟ حجم عکس هاش عمرا از 600 کیلو بایت بیشتر نیست اصلا در حد 3.2 نیست!
حالا با k800 یه بار عکس بگیر تا ببینی واقعا بهترینه یا الکیه.
سرعت ان73 که اعصاب آدم خورد می کنه اصلا سرعت نداره ومموری اش هم که گازوئیلیه! نسل اول مموری کارت هات![]()
من خودم k800 دارم . ولی آخه کیفیت چه ربطی به حجم عکس داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من کیفیت k800 اونجور هم که می گن خوب نیست. با k750 خیلی هم فرقی نمی کنه. عکس های k800 فقط اندازشون بزرگتره. اما غالباً کیفیتشون تفاوتی با دوربین های 2 مگا پیکسلی نداره. لااقل به اندازه 200 تومن ارزش نداره.
من اگه کسی ازم بخره می فروشمش n73 می گیرم
یه مارک عوام فریبانه cybershot زدن روش. هر کی ندونه فکر می کنه چه خبره. من هم گول همینشو خوردم. آقا پولتون رو دور نریزید. بابا 6670 شرف داره نسبت به این گوشی. لااقل چهار تا software می شه روش نصب کرد.
خوب پس يكي ايمان آورد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)