من نميدونم يكي به من بگه لنز دوربين 810 با k750 مگه يكي نيست!؟![]()
مگه همين لنز 810 با 800يكي نيست!؟صداي بلندي هم كه نداره!!! يعني 810 نبايد جز سريه k ميشد؟؟؟؟؟؟
من نميدونم يكي به من بگه لنز دوربين 810 با k750 مگه يكي نيست!؟![]()
مگه همين لنز 810 با 800يكي نيست!؟صداي بلندي هم كه نداره!!! يعني 810 نبايد جز سريه k ميشد؟؟؟؟؟؟
منم قبول دارمخب بازم دوربين دبليو 900 از همشون سر تره ! تو همه گزينه هاي عكس گرفتن خوبه خود گوشيشم عاليه !
پس ديگه چي ....!
واقعآ 900 از همه سرتره
ولی الان نیست ( یعنی نوش)![]()
صداش که در برابر 810 خداییش ضایعست (قبول نداری؟)شما میای نقاط قوت 810 رو با نقاط ضعف ان90 مقایسه میکنی
اینطوری اصلا نمیشه
810 نمیتونه فیلم برداری. 3gp میگیره یا Qcif
در حالی که ان90 Mpeg 4 میگیره
شما کیو دیدی که رم 4 گیگ رو 810 بندازه
در ضمن صدای ان90 مگه بده؟؟
حالا 4 گیگ نه 2 گیگ (از ن90 بیشتر ساپورت میکنه 512 بندازی روش جون میکنه)
فیلمبرداری رو قبول دارم
قیمت ن90 330 تومنه ولی 810 240 تومن با اینهمه سرتر بودن از ن90
برای 100000 مین بار نوکیا پول اسمشو میگیرههههههههه![]()
Rjoun جان (اسمت چیه )من نميدونم يكي به من بگه لنز دوربين 810 با k750 مگه يكي نيست!؟
تاحالا صدای 810 رو توی ایرفون شنیدی![]()
من رضا هستم ودربست در خدمتت!
نه ولي ميدونم چطوره چون تا حالا SEرو نديدم توي ايرفون ضعيف باشه حالا اين يكي كه جز خانواده واكمن هستش!
چاکر آقا رضامن رضا هستم ودربست در خدمتت!
نه ولي ميدونم چطوره چون تا حالا SEرو نديدم توي ايرفون ضعيف باشه حالا اين يكي كه جز خانواده واكمن هستش!
راستش صداش فوقالعاده بلند و با کیفیت هست![]()
![]()
![]()
راستش قبل از ک800 دبلیو 810 داشتم![]()
w810 مالزي سريه اول واقعا محشر بودن ولي اين جديداش يكم نافرمن! هرچند نوكيا هم جديداش تعريفي نيستن! بابا اينجا رو كرديم كلوپ 810!!!![]()
حالا نگفتي اسم خودت چيه داداش؟؟؟![]()
آره من اولین سریهاش رو گرفتم (370 تومن بالاش مایه دادم)w810 مالزي سريه اول واقعا محشر بودن ولي اين جديداش يكم نافرمن! هرچند نوكيا هم جديداش تعريفي نيستن! بابا اينجا رو كرديم كلوپ 810!!!
حالا نگفتي اسم خودت چيه داداش؟؟؟
هم دوربین توپی داشت هم صدای توپی
اسم من بهراد![]()
ما مخلصيم آقا بهراد....![]()
ولي ميارزيد...
ميگم اون عكسهايي رو كه درمورد 810 توي تاپيك بهترين 3مگ زدي رو اينجا ميزدي بهتر بود!
توي راي 810 خيلي تاثير داشت.
ما بیشتر (دیگه داره شبیه چت میشه)
این عکسها رو توی صفحات قبلی گذاشتم![]()
جمله اولت رو دیگه خیلی زیاده روی کردی. ضایع نیست. حدااقل صداش در میاد. 810 صداش کمهشاید با کیفیت باشه ولی صداش کمه.ان90 صداش خدایی بد نیست
دیگه باید رم 2گیگ ساپرت کنه گوشی جاوا اگه رم 2 گیگ ساپرت نکنه دیگه هیچ. گوشیهای جاوا نوکیا هم همینطوره
مثل 6233 که 2 گیگ ساپرت میکنه
خوبه 330 تومن میدی به ان90 یه دوربین فیلبرداری و یه دوربین عکسبرداری داری
ولی 810 فقط عکاسییش خوبه ب.
بعد شما میگی با اینهمه سر بودن قیمتشم کمتره
میبینی که در کل اصلا سر نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)