هیچکس نیستکه به من کمک کنه؟![]()
هیچکس نیستکه به من کمک کنه؟![]()
نه نيست چه طور مگه؟
چند بار كمك ميخواي ... بخون ديگه
من Advance گرفتم كه قيمتش 24000 تومن و 2 سال هم گارانتي تعويض داره ... و الان هم 900 MB پر كردم .. سرعتش عالي .. اصلا فرق نكرده .. انگار نه انگار .. حتي يكي از دوستاي من كه ان70 داره رم 512 گينگستون گرفته و 300 MB رو پر كرده بود سرعت گوشي افتضاح شده بود
سرعت read و write رم هاي Advance از همه مدل هاي ديگه بيشتره و بهترين رم براي ان70
من كه خيلي دارم باهاش حال ميكنم ....
اگه 6 ، 7 تومن واست مسوله اي نيست Advance بگير برو حال كن ....
سلام دوستان دو تا سوال داشتم ..
1: من دنبال يه برنامه ميگردم كه فولدرها و گالري رو قفل كنم و هر وقت كه كسي خواست بازشون بكنه يه كد بخواد و همين جوري باز نشه ... اگه لطف كنين ممنون ميشم
2: من گوشيم بعضي وقت ها وقتي كسي بهم زنگ ميزنه زنگ پيش فرض خود نوكيا رو پخش ميكنه و بعضي وقتها هموني رو كه خودم انتخاب كردم .... مي خواستم ببينم چه جوري مي تونم اين مشكل رو حل كنم .... از هر 10 تا زنگ 5 تاشو زنگ خود نوكيا رو پخش ميكنه ....
![]()
این اروری هست که گوشیم چند روزه واسه بلو توث کردن می ده چرا؟
تا حالا خوب بوده. و همون فالهایی رو که تا حالا بلوتوث کردم می خواستم دوباره بلو توث کنم ولی این ارور رو میده.
تو رو خدا راهنمایی کنید منو![]()
nable to insert object format not suported
دوستان سلام
من احتیاج دارم که موبایلم (n70) هر روز صبح سر یک ساعت بخصوص زنگ بزنه و نیازی نباشه که هر شب قسمت زنگو تنظیم کنم. چکار باید بکنم ؟
تنها راهش اینه که قسمت الارم گوشیتو فعال کنی چرا؟ چون هر برنامه ای هم که در این زمینه باشه درسته راس یه ساعت در یه تاریخ مشخص زنگ میزنه ولی تاریخ اون رو هم باید تنظیم کنی که دقیقا میشه مثل خود الارم گوشی.
اون برنامه رو خودم هنوز دنبالشم ولی میتونی قفل lock code گوشی رو فعال کنی بعد از زمان پیشنهادی قفل کنه در این حالت فقط میشه به تماس ها بدون اسپیکر جواب داد
مشکل دوم شاید مربوط به عوض کردن مموری باشه چون وقتی مموری رو در می اری همه چی پیش فرض میشه
دوست عزیز
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
خوب عزيز آلارم گوشيتو تنظيم كن به راحتي هر روز سر موعد مقرر زنگ مي زنه برات مامان اينكه مشكل خاصي نيست خودتو عذاب مي دي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)