تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 376 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

14

سلام
    از چه برنامه ای استفاده میکنید ؟
    خب برین تو تنظیمات ببینید کجا داره سیو میکنه
    -----------------------------------------------------
    بله
    تورنت اینجوریه که حجم مورد نیاز برای فایل رو همون اول اشغال میکنه
    ----------------------------------------------------
    بستگی داره چطوری دانلود شده باشه

با عرض سلام دوباره.

این که کجا دانلود می کنه رو پیدا کردم.
    از برنامه MTorrent (مو.....Torrent)
    هنوز جواب این سوال رو نگرفتم که آیا میشه مثلا 40 - 50 درصد فیلم رو که دانلود کرده رو دید یا نه؟؟؟(به چی بستگی داره!!!)))

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با عرض سلام دوباره.

هنوز جواب این سوال رو نگرفتم که آیا میشه مثلا 40 - 50 درصد فیلم رو که دانلود کرده رو دید یا نه؟؟؟(به چی بستگی داره!!!)))
    با نرم افزار gom player میتونید این کار رو انجام بدید که به صورت آزمایشیه..برید تو download.com بعد سرچ کنید ..این نرم افزار رایگان هستش.

پروفشنال SK8ER BOi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با عرض سلام دوباره.

سلام
    بستگي به اين داره كه پارتهاي فايل فيلم رو به چه ترتيبي دانلود كنه.
    اگه پشت سر هم و نزديك هم دانلود كرده باشه ميشه ديد ولي اگه قر و قاتي دانلود كرده باشه ممكنه نشه ديد
    از vlc media player استفاده كن معمولآ جواب ميده

اگه نباشه جاش خالی می مونه 0o1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    یه جای گرم

پيش فرض

آقا ما قيد هر چي تورنت زديم. 3 روز دارم اين تاپيكو مي خونم . آخرش هيچي. سرعت دانلود كه افتضاحه . بعدش وسط دانلود سيد خالي مي كنه. وقتي هم بازش مي كنم نمي شه ديگه page باز كرد. حتي وقتي دانلود ليميت رو مي زارم رو پايينترين حد. واقعا دردسره. بابا صد رحمت به bearshare راحت بدون هيچ دنگ و فنگ 20 تا 25 كيلو مي ده. ولي حيف فيلماش كوتاهن و 10 تا 20 دقيقه اي هستن.

حالا مي خوام برم سر وقت كازا يا limwire ببينم چي مي شه؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

آقا ما قيد هر چي تورنت زديم. 3 روز دارم اين تاپيكو مي خونم . آخرش هيچي. سرعت دانلود كه افتضاحه . بعدش وسط دانلود سيد خالي مي كنه. وقتي هم بازش مي كنم نمي شه ديگه page باز كرد. حتي وقتي دانلود ليميت رو مي زارم رو پايينترين حد. واقعا دردسره. بابا صد رحمت به bearshare راحت بدون هيچ دنگ و فنگ 20 تا 25 كيلو مي ده. ولي حيف فيلماش كوتاهن و 10 تا 20 دقيقه اي هستن.
    شما نمی دونی تورنت چی هست و چه جوری ازش استفاده مکنی
    من و خیلی های دیګه هیج مشکلی نداریم من خودم روزی حد اقل یک ګیګ از تورنت دانلود میکنم حتی از دانلود http هم استفاده نمیکنم ازګه تورنتش رو پيدا کنم

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

قبول حرف شما جناب j0l6 ..ولی باید قبول کرد با همه سیستمها و سرویسهای اینترنت سازگار نیست.چون تعداد افرادی که این مشکل رو داردند زیاده وگرنه این همه راهنما برای تورنت و مشکل سرعت در نت وجود نداشت ..من تمام راه حلها رو طی کردم .1 هفتست دارم رو تورنت وقت میذارم ..در دانلود فایلهای با حجم زیر 50 مگ مشکلی نیست ولی متاسفانه در دانلود فیلمها سرعت مشکل داره...فکر نکنم فقط به اینکه بلد باشیم یا نباشیم ربط داشته باشه ... همه جوری باهاش ور رفتم و به نظرم با همه سیستمها سازگار نیست اینکه با شما سازگار هستش از شانستون هستش برای مثال من یه توزنت رو از دیشب گذاشتم برای دانلود درحالی که سید بسیار خوبی داره ولی امکان نداره سرعتش بالاتر از 8 بره تمام تنظیمات رو دستکاری کردم ولی باز مسمر ثمر واقع نشده..منم مثل این دوستمون خسته شدم دیگه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 0o1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    یه جای گرم

پيش فرض

آقا شما بگو من چکار کنم. یو تورنت رو نصب کردم. اینقد ور رفتم باش این اون ور. . اخرش دانلودم با 17 سید شده 7 . خودمو کشتم با تنظیمات ور رفتم برا چند ثاینه می شه 14 بعد دوباره می شه 4 یا 3 - حتی به 800 بیت هم رسید. درست گفتم بیت نه کیلو بایت. تازه در این حالت نمی تونم پیج باز کنم.
    از آزورس هم استفاده کردم باز فایده نداشت. البته کمی بهتر بود ها ولی بازم خوب نبود . ما که تو هیچی شانس نیوردیم تورنت هم روش .ولی به هر حال همیشه راه های دیگه ای هم هست.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

آقا شما بگو من چکار کنم. یو تورنت رو نصب کردم. اینقد ور رفتم باش این اون ور. . اخرش دانلودم با 17 سید شده 7 . خودمو کشتم با تنظیمات ور رفتم برا چند ثاینه می شه 14 بعد دوباره می شه 4 یا 3 - حتی به 800 بیت هم رسید. درست گفتم بیت نه کیلو بایت. تازه در این حالت نمی تونم پیج باز کنم.
    از آزورس هم استفاده کردم باز فایده نداشت. البته کمی بهتر بود ها ولی بازم خوب نبود . ما که تو هیچی شانس نیوردیم تورنت هم روش .ولی به هر حال همیشه راه های دیگه ای هم هست.
    تورنتی که دارین دانلود میکنین رو ایجا بزارین تا ما هم تست کنیم
    بګین کانکشنتون چی هست و حد اکثر دانلود و اپلودتون در حالت معمولی ( http) چقدر هست؟

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

14 مشکل

نقل قول

با نرم افزار gom player میتونید این کار رو انجام بدید که به صورت آزمایشیه..برید تو download.com بعد سرچ کنید این نرم افزار رایگان هستش.

سلام
    بستگي به اين داره كه پارتهاي فايل فيلم رو به چه ترتيبي دانلود كنه.
    اگه پشت سر هم و نزديك هم دانلود كرده باشه ميشه ديد ولي اگه قر و قاتي دانلود كرده باشه ممكنه نشه ديد
    از vlc media player استفاده كن معمولآ جواب ميده

با عرض سلام.
    من هر دو برنامه رو دانلود کردم ولی بازهم جواب نداد. این برنامه فقط فیلم هایی که دارم رو تونست باز کنه.

در ضمن اگه شما با این نرم افزارها کار کرده اید به ما هم یه توضیحی بدید.

اگه یه سری برنامه دیگه می شناسید معرفی کنید. تا اونارو هم دانلود کنیم تا شاید جواب داد.

با تشکر........

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

با عرض سلام.
    من هر دو برنامه رو دانلود کردم ولی بازهم جواب نداد. این برنامه فقط فیلم هایی که دارم رو تونست باز کنه.

در ضمن اگه شما با این نرم افزارها کار کرده اید به ما هم یه توضیحی بدید.

اگه یه سری برنامه دیگه می شناسید معرفی کنید. تا اونارو هم دانلود کنیم تا شاید جواب داد.
    سلام
    دوست عزیز شما با هیچ نرم افزار دیګه ای هم نمیتونین فیلم ها رو باز کنین مګه اینګه قسمت اول فیلم رو دانلود کرده باشین
    اګه چند ثانیه از ابتدای فیلم رو دانلود کرده باشین vlc بازش میکنه و اګه نتونست مطمعن باشین هیچ نرم افزار دیګه ای هم نمی تونه بازش کنه
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •