با بلایند رایت گفتی تست کردی؟
آخرین ورژن
بلایند قفل های حجمی رو خوب میشکنه
سی دی رو حتما بزار تو رایتر
تنظیمات بلایند رو بزار رو پیش فرض
رایترت چیه؟
با بلایند رایت گفتی تست کردی؟
آخرین ورژن
بلایند قفل های حجمی رو خوب میشکنه
سی دی رو حتما بزار تو رایتر
تنظیمات بلایند رو بزار رو پیش فرض
رایترت چیه؟
تو بلایند رایت گذاشتم.ولی اونجایی رو که نوشته max و min رو روی 4x گذاشتم .ولی رایت نکرد.
در ضمن رایترم هم مثل رایتر خودت tdk است. ولی قبلا گفته بودم که وقتی برای خوندن توش سی دی می زارم اون رو می شکونه. خیلی قویه. همین چند وقت پیش به خاطر شکستن سی دی کلی خرج گذاشت رو دستم...
خواهشا اگه راه دیگه ای به نظرت می ررسه بگو...
سی دی رو میزاری تو رایتر خود سی دی رو میشکونه؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
خوب خيلي بده كه سي دي هامون را مي شكونه . يه كاري نمي شود كرد كه اون را سالم نگه داره !
دوست عزیز اینکه سی دی رو میشکونه مشکل طراحی داره این که نمیشه بهش گفت قدرت !نوشته شده توسط didar
سلام
اومدم یه توضیحی بدم در مورد برنامه pra gap و رایت ایمیج هاش
یه چند تا از دوستان با رایت سی دی ها با برنامه الکل مشکل داشتن
من امروز یه ایمیج یه سی دی رو که قفل سی دی گاردین داشت با این برنامه گرفتم
بعد با برنامه الکل رایتش کردم و هیچ مشکلی هم نداشت
و اما تنظیمات برنامه
خیلی راحته فقط کافیه بعد از انتخاب ایمیج و زدن NEXT از قسمت data type گزینه general protected cd رو انخاب کنید و سی دی خود را با حداقل سرعت ممکن رایت کنید
8x
موفق باشید
سلام بچه ها. واقعا سی دی ها رو می شکونه. البته فقط موقع خوندن .موقع رایت کردن نمی شکونه.
راستش رو بخواین چند وقت پیش یه دو تا سی دی شکوند که این آخری زد دلو رو دهاشو به هم ریخت. باور کنید برای یه رایتر 40 هزار تومانی 10 تا 15 هزار تومن خرج کردم تا درست شد. البته تعمیر کاره می گفت احتمالا سی دی موقع خوندن به یه لبه ای چیزی گیر می کنه که می شکنه. البته حالا تعمیرش کردم نمی دونم مشکلش حل شده یا نه؟ چون حقیقتش می ترسم توش سی دی بزارم.
ولی خلاصه من هنوز منتظر جواب می مونم. بابا آخه یکی نیست به ما بگه این سی دی لعنتی رو چطوری کپی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
قات زدم....
آقا جمع كنيد اين مسخره بازي رو 53 صفحه چرت يكي از يك جا مقاله كش ميره بدون ذكر رفرنس مي نويسه ( اخلاق كجا رفته ) يكي قول ميده مقاله بزاره ميره به سلامت 4 نفرم هستن كه با يك برنامه ساده Tz نميتونن کار کنن آقا اين حرفا چيه مثلا من 70 تا پست دارم همشم شماره سريال دادم به بچه ها ولي ادعاي هکري ندارم چون نيستم هنر نيست که ادم با يک نرم افزاري که يکي ديگه ساخته يک چيزي رو رايت کنه بعد هر روزم بياد اسمشو بنويسه بشه 53 صفحه اولا اين کارو اين تاپيک جز وقت تلف کردن نيست اگه مي خواين خوب بشه جدا کنيد بحث قفلگذاري رو از قفل شکني و از رايت کردن . مثلا کدومتون با زبانهاي برنامه نويسي و يک ويندوز بدون اين برنامه هاي رايت مي تونه يک سيدي معمولي رو رايت کنه من از مديران سايت مي خوام اين تاپيک رو قفل کنند بعد مجزا کنند مباحث رو تاپيکهاي تکراري رو هم حذف کنند ببينند از اين همه 4 صفحه بيرون مياد که به خدا نمي ياد از ما گفتن از شما نشنيدن
رفرنس مي نويسه ( اخلاق كجا رفته ) يكي قول ميده مقاله بزاره ميره به سلامت 4 نفرم هستن كه با يك برنامه ساده Tz نميتونن کار کنن آقا اين حرفا چيه مثلا من 70 تا پست دارم همشم شماره سريال دادم به بچه ها ولي ادعاي هکري ندارم چون نيستم هنر نيست که ادم با يک نرم افزاري که يکي ديگه ساخته [QUOTE]
خوشم اومد
اولا لحن صحبتت رو یکم عوض کن
دوما اینجا کسی ادعا نکرده
سوما این مدیرا هستن تصمیم میگیرن کدوم تاپیک باز باشه کدوم قفل
چهارما خیلی واردی اطلاعاتت رو به بقیه هم بده استفاده کنن
پنجما ما خودمونم گفتیم که موضوع رو جدا کنند اما موافقت نشد
پس خواهشا بیخودی داد و بیداد راه ننداز اینجا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)