مشكل اينه كه وقتي لينوكس نصب مي كنم ديگه ويندوز ندارم ووقتي كه ويندوز نصب مي كنم بايد تمام هارد رو دوباره پارتيشن بندي كنم وبنابراين لينوكس ندارم
تو درايو c نصبه
مشكل اينه كه وقتي لينوكس نصب مي كنم ديگه ويندوز ندارم ووقتي كه ويندوز نصب مي كنم بايد تمام هارد رو دوباره پارتيشن بندي كنم وبنابراين لينوكس ندارم
تو درايو c نصبه
سلام.
شما یعنی تو نصب لینوکس و ویندوز در کنار هم مشکل دارید؟ و نمیتونید جفتش رو با هم نصب کنید؟
من قبلا كه با فدوراي قديمي (نمي دونم چند)كارمي كردم هردوشو خيلي راحت رو هارد داشتم ولي چون كارت صدامو نمي شناخت فدوراي 7 و9رو تهيه كردم
ولي زماني كه يه پارتيش 17تايي رو براي اين لينوكس deletمي كنم وفضاي ازاد بهش مي دم نصب مي شه وبوت ويندوز ازبين مي ره
وبا ncهم نتونستم بوت ويندوز رو برگردونم شايد اطلاعات من كاف نيست
ولي دقيقا همون مراحلي رو براي نصب فدورا مي رم كه براي قبلي هامي رفتم
وزماني كه ويندوز مي خوام نصب كنم دوباره بايد تمام هارد ازجمله پارتيشن هاي لينوكس delete بشه تا ويندوز نصب بشه
درسته.
شما شاید یه جا اشتباه میکنی چن خیلی راحت این دوتا سیستم عامل کنار هم قرار میگیرن.
حالا چند نکته با این حال که شاید بدونی:
1. اول نصب ویندوز و بعد نصب لینوکس.
2. موقع نصب لینوکس در قسمت بوت لودر اونجا دوتا پارت hda0 یا hda1 برای ویندوز و دیگری hdax (x=number of linux partition) هست که پارتیشن ویندوز با نام other مشخص شده و پارتیشن لینوکس هم برای فدورا نوشته شده feodra9. در این قسمت بالای صفحه نوشته شده Grub boot loader. حتما یادت باشه تیکش زده شد ه باشه. چون شاید در این نسخه فدورای شما به طور پیش فرض تیک زده نشده باشه.
همین. امیدوارم فقط مشکلت همین باشه که یکی از نکاتی که باید رعایت میکردی از قلم انداخته باشی و مشکل دیگه ای نداشته باشی.
بازم مشکل بود بگو من اگر از دستم بر میاد حتما میگم اگه نه که دیگر دوستان
این هم اضافه کنم که این به معنای پاک شدن ویندوز نیست و فقط گزینه ویندوز در منوی بوت وجود نداره که خودتون براحتی می تونید اضافه کنید
دوست عزیز. من حدس میزنم که شما تغییرات پارتیشن رو به خود برنامهی نصب واگذار میکنین. وقت نصب یکم دقتتون رو بالا ببرین و تمام گزینه ها رو با دقت بخونید. به مرحلهی پارتیشن که رسیدین، کافیه manual رو انتخاب کنید و اونجا پارتیشن ها رو ویرایش کنید
منوي انتخاب نوع سيستم عامل وجود داره وگزينه other وجودداره وزماني كه اين گزنه رو مي زنم وارد صفحه ي مشكي مي شه وهيچ رقمه ويندوز دوباره نصب نمي شه مگراين كه كل هارد ازاد واز اول پارتيشن بندي بشه
اول ويندوز نصب مي كنم بعد لينوكس اون قسمتش روهم بعدازظهر دوباره لينوكس نصب مي كنم ودقت بيشتري مي كنم
اگه مي شه نحوه ي اضافه كردن بوت ويندوز رو بنويسيد
شما لازم نیست که به صورت دستی ویندوز رو به بوت لودر اضافه کنی و اوتوماتیک این کار رو خودش انجام میده. اما اگه خواستی اینطور عمل کن:
در مورد اون (hd0,0) دقت کنید که hd0 به معنی هارد دیسک اول و اون ۰ هم به معنی پارتیشن اوله.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Blossom; 27-07-2008 at 10:41. دليل: اضافه کردن دستور exit
توkde بنويس يا gnome؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by P A R M I S; 27-07-2008 at 10:37.
راستش من نمیدونم nc چیه (یاد یه برنامهی پوستهی کنترلی داس میفتم). من فرض رو بر این گذاشتم که شما سیستم عامل ویندوز رو دارین و فدورا رو نصب کردین و هر دوی اون ها وجود دارن ولی ویندوز رو توی بوت لیست ندارین. توی فدورا یک ترمینال باز میکنین و این دستور ها رو مینویسین. یا راحت تر اینه که خط های زیر رو به انتهای فایل /boot/grub/menu.lst اضافه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)