تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 91 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 909

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

فوتبال نود دقیقه است محض اطلاع
    شما هیچگاه در مطلبت حرفی از بد بازی کردن تیم نزدی یه جا گفتی خوب شروع کرد یه جا هم گفتی بعد گل حمله کردیم.اما ما نهایتاً 23 دقیقه خوب بویدم
    اتفاقاً اگه کمال بود درصد خوردن گل های اول و دوم خیلی میومد پایین
    ضمناً وجدانن اگه مطلب شما رو خونده بودم.اصلاً نخوندم فقط یکی دو جا گفته بودن استقلال اتوبوس پارک کرده بود که من هم جواب دادم.حالا شما ناراحتی و دوست داری خودت در افشانی کنی و بقیه هیچی نگن به مدیر بگو دسترسی ارسال فقط به شما بده!!!!
    اتفاقاً بازی تموم شد ولی نرفت چون اگه همینجوری که امروز بازی کردیم و دفاع دریبل بخوره و سر نزنه و تک به تک رو خراب کنیم،افسوس همین بدبازی کردن رو خواهیم خورد
    این قضیه عزاداری چی بود نمی دونم والا.کی عزاداری کرده؟اگه برخی فقط چندتا دربی دیدن من از 5 سالگی یعنی 31 ساله دارم برد و باخت می بینم
    +
    ویرایش:
    ما ساکت میشیم شما در افشانی کن
    تیم خیلی خوب بود.عالی بودیم.دفاع دریبل نخورد،چپ اتوبان نبود همه یک و دو های بلند رو زدیم تک به تک ها همه گل شد.استقلال باید بعد گل سوم هم حمله می کرد و باز بازی می کرد تا ما گل بزنیم
    اه ببخشد من باید درافشانی نکنم
    Last edited by وین رونی; 15-02-2017 at 10:40.

2. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

کمال بود بازی رو میبردیم؟
    یاد بگیرید از تیم حمایت بکنید این نقدای حاشیه ساز وبی منطقو بزارید کنار حمایت بکنید. فوتبال پایین داره بالا داره این بازی هم شانس با رقیب یار بود بردن تموم شد رفت.

هوادار باید فقط از این تیم حمایت بکنه متاسفانه برخی از شماها همون نسلی هستید که استیلی رو تو اولین نیمه اولین بازی لیگ هو کردید.

هیچ اتفاقی نیوفتاده همین تیم به راحتی قهرمان میشه صبر داشته باشید
    با دلیلهای بی منطق ومن دراوردی هم تیمو زیر سوال نبرید

4. 5 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من کجا گفتم کمال بود می بردیم؟
    چرا فکر می کنید شما منطقی حرف می زنید و بقیه نه؟الحمدالله یک ثانیه هم استادیوم نرفتم که بخوام استیلی رو هو کنم!!!
    شما یاد بگیرید به نظر بقیه احترام بذارید البته از برخی چیزها مشخصه که یاد نگرفتید احترام به نظر مقابل
    به نظر منطقی شما استقلال 3 گل شانسی زد
    و ما هم شانسی دو تا تک رو نزدیم
    شانسی چپمون اتوبان بود
    حمایت خوبه اما چشم پوشی رو نقاط ضعف تیم همه چیز رو به فنا میده البته از نظر برخی حمایت از تیم یعنی نگفتن نقاط ضعف.برانکو یاد بگیر رو نقاط ضعف تیم کار نکن
    ببشخید قرار بود من درافشانی نکنم
    Last edited by وین رونی; 15-02-2017 at 10:41.

6. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

داغ کردی عزیزم به من گیر دادی برو باشگاه برو تمرین این نظرات کارشناسیتو حواله اونا بکن
    نظریتو برای برانکو اعلام بکن که چرا چپ پرسپولیس اتوبان شده بوده یا انصاری دریبل میخوره یا طارمی گل نمیزنه
    قبلا همه خوب بودن به خاطر یک بازی همه رو از دم تیغ بگذرونیم. بگذرونید

خیلی مضحک گفته میشه که پرسپولیس حسرت این سه امتیازو خواهد خورد بله اگه هوادار پشت تیمو با این منطق پوچ خالی بکنه تیم ضعیفو ضعیف تر میشه وکلی امتیاز تا پایان فصل از دست میده . ولی اگه هشتاد یا صد هزار نفر مردونه برای بازی با همین سپاهان برن ورزشگاه نود دقیقه مثل سابق تیمو تشویق بکنن متوجه میشن بعضیا که باخت میتونه پلی باشه برای پیروزی ودر نهایت قهرمانی
    بازم میگم به جای این در افشانی ها فقط حمایت بکنید از این حرفای صد تا یه غاز چیزی در نمیاد

8. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

هر چی بود دیگه گذشت اما مهم اینه که انتقاد کنیم ( انتقادی که هدفش تخریب نباشه ) اشتباهاتمون رو قبول کنیم ، ضعف هامون رو ترمیم کنیم

به نظرم ماهینی همون دفاع چپ بازی میکرد بهتر بود ، محرمی چون جنگنده و سرعتیه میومد جا کمال ، رضائیان جا محرمی ، فرشاد هم میرفت میرفت هافبک راست بازی میکرد

تعویض رضائیان هم اشتباه بود به نظرم

حیف که شهاب کرمی دیر اضافه شد به تیم مگر نه به کارمون میومد ، نگرفتن دفاع چپ تخصصی و جانشین برای کمال ، عدم کارایی دو تا اکراینی ها و نداشتن نیمکت مطمئن از مشکلات فعلی تیمه

با این مشکلات قطعا تو آسیا به مشکل میخوریم

10. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نه اتفاقاً از اینجور نظرات روزانه زیاد سر کلاسم از دانش آموزام می شنوم.دیگه عادت کردم برای کسی که فقط فکر می کنه خودش و نظر خودش خوبه داغ نکنم.اتفاقاً چون جو دوستانه ای تو کلاسم دارم خودمو آماده کردم فردا برای شنیدن اینجور نظرات از دانش آموزان (ابتدائی هستن ولی خوب منطقی دارن)البته قبلش هم که پایه های بالاتر بودم اینجور بی ادبی ها رو شنیده بودم.اما خب اقتضای سنه دیگه ما هم عادت داریم
    احتمالاً یادتون نمیاد که یه تیمی 12 یا 13 امتیاز جلو بود و کری می خوند و پرسپولیس فکر کنم بین 11 تا 13 جدول بود ولی آخر فصل اون تیم آبی رنگ رو گرفتیم.پس 3 امیاز این بازی که اثرات خودش رو دنبال خودش خواهد کشوند خیلی مهم تر از خیلی از 3 امتیاز های دیگه بود
    شما بفرما ادامه بده
    Last edited by وین رونی; 15-02-2017 at 10:42.

12. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

معلم مملکت که اینجوری باشه وای به حال مملکت

معلمی که مطلبو درک نمیکنه چطوری به بقیه مطلب یاد میده ؟
    وای به حال اون نسلی که زیر دست این معلمان پرورش داده میشن. راحت باش عزیزم برو یخواب فردا مدرست دیر نشه اق معلم

ما رو ببین با کی داریم بحث فوتبالی میکنیم. هر چی شما میگی درسته اق معلم

-----------
    نکته بعد برای هوادارای با فهم پرسپولیس
    بدانیم کی انتقاد میکنیم باخت به ذوب اهن با باخت دربی کلی فرق میکنه من هم بعد از باخت ذوب اهن از تیم انتقاد کردم
    ولی بقهمیم این بازی دربی بوده شاید برای منو شمای هوادار همین الان بازی تموم شده باشه ولی اثرات اون باخت توی روح روان بازیکنا هست اگر الان از بازیکنا انتقاد بشه و بازیشون زیر سوال بره ممکنه روی بازیشون اثر بدی بزاره بدانیم کی انتقاد میکنیم ودرست انتقاد بکنیم تا تیم از هم نپاشه وبه مسیر قبلی برگرده.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

معلم مملکت که اینجوری باشه وای به حال مملکت

معلمی که مطلبو درک نمیکنه چطوری به بقیه مطلب یاد میده ؟
    وای به حال اون نسلی که زیر دست این معلمان پرورش داده میشن. راحت باش عزیزم برو یخواب فردا مدرست دیر نشه اق معلم

ما رو ببین با کی داریم بحث فوتبالی میکنیم. هر چی شما میگی درسته اق معلم

-----------
    نکته بعد برای هوادارای با فهم پرسپولیس
    بدانیم کی انتقاد میکنیم باخت به ذوب اهن با باخت دربی کلی فرق میکنه من هم بعد از باخت ذوب اهن از تیم انتقاد کردم
    ولی بقهمیم این بازی دربی بوده شاید برای منو شمای هوادار همین الان بازی تموم شده باشه ولی اثرات اون باخت توی روح روان بازیکنا هست اگر الان از بازیکنا انتقاد بشه و بازیشون زیر سوال بره ممکنه روی بازیشون اثر بدی بزاره بدانیم کی انتقاد میکنیم ودرست انتقاد بکنیم تا تیم از هم نپاشه وبه مسیر قبلی برگرده.
    یعنی مطمئن بودم همچین چیزی پست می کنی
    البته شما درست میگی ایراد از کار ما هست که همچین افراد بی ادبی تو جامعه مثل قارچ رشد کردن.با یکی صحبت می کنن فکر می کنن هرچی میگن فقط به طرف مقابلشون میگن.
    محض اطلاع بگم اولاً چشم باز کردم طرح سوال و سوال صحیح کردن از طرف و پدر و ماردم معلمم دیدم پس حرف دهنتون رو بفهمید.الحمدالله هر سال هم قبولی تو نمونه داشتم و متاسفانه البته دانش آموز نفهم هم بلانسبت بافهم های فروم زیاد داشتم
    بله مشکل از منه معلم که بی ادبی در جامعه زیاد شده.
    می دونی بزرگ،الآن وقت خواب من نیست باید برگه صحیح کنم اما خوب نمیذارن

مشکل از منه که ادامه میدم .شاهد مثال برای شما همون بیت دوم شعر معروف ابن یمین هست
    بی خیال حداقل دانش آموز ابتدائی احترام حالیشه اما یه مشت ...ادب رو خوردن و بی ادبی رو قی می کنن
    مدرسه من دیر بشه بهتر از اینه که یه عده دیر به زمانی رسیدن که داشتن فهم و ادب قسمت می کرد
    ولی سر حرف خودم هستم حمایت بدون گفتن نقاط ضعف سمه
    یاد محرمی بخیر که میگفت از ترس هوادارا می باختیم یه هفته بیرون نمیومدیم حالا میگن به بازیکن میلیاردی نگیم چرا تکو نزدی نکنه یه وقت نا امید بشن
    Last edited by وین رونی; 12-02-2017 at 22:12.

15. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

بازم میگم وای به حال نسلی که امثال یک عده معلمشون باشن بازم نفهمیدی چی گفتم. ای کاش شغلتو نمیگفتی
    من با شما بحث فوتبالی ندارم
    منو بی ادب خطاب کردی باشه شما معلمی لابد بی ادبم من. ولی اینو اویزه گوشت بکن اقای معلم تا وقتی مطلبی رو درک نکردی با کسی وارد بحث نشو. وارد بحثم شدی نگو معلمی چون معلمی شغل انبیاست. به ادم بر میخوره که یک عده این شغل با ارزشو دارن واینجوری رفتار میکنن معلمی که از شیوه بزن در رو استفاده میکنه تو بحث تکلیقش مشخصه. حالا میاد میگه من کی زدم در رفتم؟
    این بحثو تمام میکنیم

17. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بازم میگم وای به حال نسلی که امثال یک عده معلمشون باشن بازم نفهمیدی چی گفتم. ای کاش شغلتو نمیگفتی
    من با شما بحث فوتبالی ندارم
    منو بی ادب خطاب کردی باشه شما معلمی لابد بی ادبم من. ولی اینو اویزه گوشت بکن اقای معلم تا وقتی مطلبی رو درک نکردی با کسی وارد بحث نشو. وارد بحثم شدی نگو معلمی چون معلمی شغل انبیاست. به ادم بر میخوره که یک عده این شغل با ارزشو دارن واینجوری رفتار میکنن معلمی که از شیوه بزن در رو استفاده میکنه تو بحث تکلیقش مشخصه. حالا میاد میگه من کی زدم در رفتم؟
    این بحثو تمام میکنیم
    نه بحث تموم نیست چون به من یاد دادن تا مطلبی رو به کسی تفهیم نکردم دست از تلاش نکشم
    شما بی ادبی کردی جواب شنیدی توهین کردی جواب شنیدی.اصلاً پست اولم به شما ارتباط نداشت گفتم تیم ضعف داشت اما به شما برخورد
    ما بحث زیاد می کنیم هم از نوع دیالکتیکی هم از نوع بزن در رو البته خودمون در نمیریم وای میستیم تا طرف به سنتزش برسه
    و باز هم میگم ایراد از منه که یه همچین نسل بی ادبی رشد قارچ گونه در جامعه داره که تو استادیوم میزنه تو سر بازیکن که بیهوش بشه و بعدش در میره
    من معلم بهترین نیستم اما سعی می کنم بدترین نباشم اما یه عده بدترین نیستن اما طرز برخوردشون با مخاطب یعنی سعی می کنن بدترین بشه که شغل من ایجاب می کنه سعی کنم نذارم
    من معذرت می خوام از همگی تموم میکنم ما تنمون به اینها زیاد خورده

تیم برانکو چندین بار نشون داده در مقابل حریفانی که بسته بازی می کنن به مشکل می خوره.نمونش نیمه دوم این بازی و بازی سال قبل با نفت
    بازی بعد کمال نیست احتمالاً اینجور هم که گفتن سید جلال شاید نباشه کارمون سخت میشه
    Last edited by وین رونی; 12-02-2017 at 22:32.

19. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •