تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 104 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

خوبه خطابتون به طرفادرا پرسپولیس نیست که هر چی دلتون میخاید میگید ... شانس اوردیم
    حال و حوصله طومار نوشتن و جواب دادن به تک تک جمله هاتون ندارم ... کسی هم براش جذاب نیست .... تناقض از اول تا اخر حرف ها و نوشته هاتون مشخصه

خدا رحم کرد که قهرمان به تهرانی ها نرسید والا شما همه میخواستید متهم کنید

توهم تهران و شهرستان و ظلم و جفا در حق مردم استان های دیگه هم هیچ ربطی به زمین فوتبال نداره
    جای دیگه دنبالش بگردید ... نمیتونید احقاق حق کنید ... دلیلی نداره این حرفا و بحثا وارد فوتبال کنید

از کنار بعضی پست ها باید با خنده گذشت

2. 14 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نظر من اینه که کارمون برای فصل بعد سخت تره اولاً که باید در یک جام اضافه تر و سنگین تر بجنگیم که همین خستگی و مصدومیت میاره و در ثانی تیمها تقریباً روش بازی پرسپولیس رو فهمیدن نمونش راه آهن و نفت
    متاسفانه وقتی تیمی مقابل ما دفاعی بازی می کنه برنامه خاصی برای گل زنی نداریم.مسلمان هم که بسته بشه دیگه بدتر
    فصل بعد مطمئناً حریف اصلیمون در لیگ تراکتور هست چون سپاهان که بعید می دونم با این وضعیتش به زودی روپا بشه.نفت که مربیش رفتنیه و وضعیت مالی خوبی ندارن استقلال که قطعاً ریزش و جذب زیادی در همه نقاط داره که همین باعث میشه یه فصل یا یه نیم فصل خوب هماهنگ نباشن.اس خوزستان هم بسیار بعیده که بتونه فشار حفظ قهرمانی و شرکت در یک لیگ جدید را تحمل کنه
    فقط امیدوارم یه دروازبان خوب حداقل دو تا دفاع خوب و هافبک توپ پخش کن بگیریم

4. 12 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

خوبه خطابتون به طرفادرا پرسپولیس نیست که هر چی دلتون میخاید میگید ... شانس اوردیم
    حال و حوصله طومار نوشتن و جواب دادن به تک تک جمله هاتون ندارم ... کسی هم براش جذاب نیست .... تناقض از اول تا اخر حرف ها و نوشته هاتون مشخصه

خدا رحم کرد که قهرمان به تهرانی ها نرسید والا شما همه میخواستید متهم کنید

توهم تهران و شهرستان و ظلم و جفا در حق مردم استان های دیگه هم هیچ ربطی به زمین فوتبال نداره
    جای دیگه دنبالش بگردید ... نمیتونید احقاق حق کنید ... دلیلی نداره این حرفا و بحثا وارد فوتبال کنید

از کنار بعضی پست ها باید با خنده گذشت
    از بحث فوتبال میگذرم ، نظراتم را نوشتم !
    اینکه بین دعوای دو تیم تهرانی ، یک تیم بی ادعا قهرمان لیگ شده خیلی حرف هست .
    فوتبال فارغ از مسائل اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی نیست ، اگر هنوز متوجه نشدید در آینده خواهید شد !
    کافی هست سری به استان های محروم این مملکت بزنید تا بفهمید توهم هست یا واقعیت !
    برای عده ای دغدغه قهرمان نشدن تیم محبوبشون هست ، برای من این نیست عزیزم .
    فوتبال را دیگرانی بازی میکنند که ملیاردی دستمزد می گیرند ، پس تعصب افراطی داشتن از نظر من مردود هست .
    فوتبال را دوست دارم برای خود فوتبال ، ولی وقتی فوتبال را به چیزهای دیگر گره میزنند نتیجه همین میشه !
    اتفاقا به فوتبال هم ربط پیدا میکنه ! چند تا مثال باید بزنم ؟
    وقتی یک تیم نظامی تمام مهره های کلیدی دیگران را به اجبار به اختیار میگیره باید بفهمیم فوتبال ما چیزی بیشتر از فوتبال دیگران هست ! وقتی دیگر تیم نظامی ( ملوان ) به خاطر اینکه بازیکن بهش نمیدن سر از لیگ پائین تر در میاره باید بفهمیم !
    الان به حق مردم انزلی جفا نشده ؟!
    پس توهم نیست عزیزم ، واقعیت هست .
    میشه توضیح بدید چرا یحیی گل محمدی اینستاگرامش را بسته ؟!
    مگر نمیگید فوتبال فقط برای مستطیل سبز هست ؟ پس چرا بازیکنان محبوب خودتون ایتستاگرامشون را بستند ؟
    شمای نوعی تونستید احقاق حق کنید ؟ سالی که به مسئله ای معترض بودید چی شد ؟ به حقتون رسیدید ؟
    میشه بگید چرا طبقه ی دوم ورزشگاه یک صد هزار پسری آزادی صندلی نداره ؟
    ما در مملکتی هستیم که بزرگترین منابع فسیلی جهان را در اختیار داره ، چرا هنوز بهترین ورزشگاه مملکت امکانات اولیه نداره ؟ ما تانزانیا زندگی نمی کنیم !
    چرا قطر از میدان مشترک گازی برداشت میکنه و با پول هاش میزبان جام جهانی میشه اما ما هنوز چهار تا استادیوم استاندارد نداریم ؟!
    پس فوتبال فارغ از این مسائل نیست ، شما دوست دارید در هیاهوی یک قهرمانی همه چیز را فراموش کنید ؟
    فرق ما با اروپایی ها میدونید چی هست ؟
    ما ملتی هستیم که اگر بگن فردا مرغ گرون میشه ، همه از ترس گرانی صف میبندیم !
    اما اروپایی تحریم میکنه ، نمیخره تا فاسد بشه بریزن دور !
    ما مردمی هستیم که فقط در لحظه فکر می کنیم و برای همین هم هست که به حق خودمون نمیرسیم ، چون اساسا حق خودمون را نمیدونیم !
    حالا فکر میکنید شما به حق خودتون رسیدید ؟!
    شما دقیقا مدلی فکر میکنید که برای مردم نسخه پیچ کردند ، مردم را با 90 دقیقه فوتبال سرگرم نگه داشتن !
    از قهرمان نشدن پرسپولیس کسانی باید ناراحت باشند که چشم به پست های بزرگتر مدیریتی داشتند و دارند .
    فوتبال برای کشورهای پیشرفته صنعت هست ولی برای ما ابزاری جهت سرگرم نگه داشتن مردم !
    از کنار همه چیز با خنده گذشتیم که وضعیت مملکتمون این شد !
    تاریخ ثابت کرده مردمی هستیم که خیلی خوب همه چیز از یادمون میره !
    آخرین پستم بود ، ممنون از شما و دوستان . موفق باشید .
    Last edited by mehr1362; 14-05-2016 at 15:25.

6. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من حرف از چیزی زدم که سال هاست دارم می بینم ، مثال میزنم :
    بعد از بازی های هفته 29 لیگ ، مجری شبکه ی ورزش خطاب به سرمربی پدیده سوال میکنه :
    آیا می شد کاری کنید که به استقلال خوزستان نبازید ؟
    فردوسی پور در برنامه ی نود سال گذشته :
    میشه قهرمان نشید ؟ تراکتورسازی طرفدار زیاد داره ! شما قبلا چند بار قهرمان شدید !
    مثل این هست که به بارسلونا بگیم زیاد قهرمان شدی ، بزار امسال ختافه قهرمان بشه !
    من مدرک مربیگری ندارم اما فوتبال را به اندازه خودم و یک طرفدار می فهمم ، از زمانی که یادم هست خبر ورزشی 25 تا تک تومنی بود روزنامه می خریدم ، از زمانی که سپاهان اکثرا عنوان بهترین تیم شهرستانی را میگرفت .
    این که من معذرت خواهی میکنم به این خاطر هست که فکر میکنم ممکن هست یک نفر با نصف سن من این مطالب را بخونه و ناراحت بشه ، در حالی که من قصدم ناراحت کردن دیگران نیست ، بنابراین عذرخواهی کردن را برای خودم کسر شان نمیدونم .حرف دلم را میزنم ، و اگر نیاز هم باشه دلجویی میکنم .
    اینکه عذرخواهی می کنم چون شما فقط نوشته های من را می بینید ، لحن من را متوجه نمی شوید و برداشت اشتباه می کنید .
    وقتی مجری شبکه سه در برنامه ی زنده از سپهر حیدری در مورد وضعیت سپاهان سوال میکنه ، ایشون با پوسخند زدن همه چیز را به مسخره میگه . همین رفتارها هست که به بیننده و هواداران منتقل میشه .
    ایشون قبلا یک گل حساس برای پرسپولیس زده ، بسیار هم عالی ! اما چون یگ گل زده باید اخلاق را هم کنار بگذاره ؟
    هیچوقت دوست ندارم رقیب را کوچک حساب کنیم ، حالا هر تیمی که میخواد باشه .
    تخقیر کردن حریف از نظر من اول از همه کوچک کردن خودمون هست .
    من به راه آهن درود میفرستم و به یحیی گل محمدی هم درود میفرستم ، این استنباط شماست که من انتقاد کردم از یحیی . من در جواب دوستان نوشتم یحیی هم که همیشه آرام بود این بازی عصبی بود .
    اگر ذوب آهن با تمام وجود بازی نکرده باشه ، بله مصداق کثیف شدن لیگ هست ، که من اعتقاد دارم با وجود بازی کرده چون 90 دقیقه بازی را دیدم .
    الان بیشترین اتهام به گل محمدی از طرف خود پرسپولیسی هاست دوست عزیز .
    سالی که ایران با گل ایشون ایرلند را برد ولی به جام جهانی نرفت قشنگ خاطرم هست ، تنها کسی بود که گریه میکرد و در جواب خبرنگار گفت : گریه می کنم به خاطر ناراحتی این مردم ، این چیزی نیست که از یادها فراموش بشه .
    من پیشگو نیستم ، سال های آتی را هم پیش بینی نکردم . حرف از سال های گذشته می زنم که هر بار مدیران این تیم ها و افرادی که ما هیچوقت اینها را نمی بینیم حرف از کثیفی و باند اصفهانی زدند و این حرف و حدیث ها را بین عموم مردم رواج دادند .
    من دکتر نیستم ، تیم شهر من بعد از حماسه ای که دوستان پرسپولیسی هنوز به اون افتخار می کنند سه بار قهرمان لیگ شده ! البته که وقتی بازیکن نداری به جایی هم نمیرسی و این وصف الحال سپاهان بود .
    من طرفدار هستم ولی احساسی برخورد نمی کنم ، تیم شهر من در باد قهرمانی سال گذشته خوابید و در فصل یارگیری بسیار ضعیف عمل کرد ، دوبازیکن اصلی خودش را نصف لیگ از دست داد و بهترین مهره ی خودش را ترانسفر کرد .
    سرمربی بدی داشت و بازیکنان بی انگیزه ای که کل بازی ها را بیخیال شدند !
    اگر تیم شهر من بد بوده تقصیر دیگران که نیست ، تقصیر خودش بوده و هست .
    درجه ی مربیگری A را خیلی ها میتونند بگیرند دوست عزیز ، ولی یادت باشه کسی که بمب اتم را ساخت هم دانشمند بود ! سواد خیلی ها دارند ولی اخلاق ندارند ! من مدرک مربیگری ندارم ولی همیشه از روی انصاف فکر می کنم و نظرم را می نویسم و دوست دارم دیگران هم کمی دست از منیت بردارند و برای همه احترام قائل باشند .
    سپهر حیدری ، دو هفته قبل درجواب سوال مجری شبکه سه در مورد وضعیت سپاهان پوسخند زد ، و اگر امروز اسمش را میارم برای همین هست . این آقا که خودش اصفهانی هست ، نجف آباد اصفهان هم درس خونده ، نباید به این فکر کنه که مردم یک شهر دیگه دارن نگاه می کنند ؟
    هفت هشت سال قبل یک گل زده ، برای همون یک گل این قدر با تکبر رفتار میکنه ؟
    محسن خلیلی ، امروز بعد از پایان بازی در جواب سوال مجری میگه :
    استقلال خوزستان باید به فکر سال آینده باشه که جایگاهش حفظ بشه !
    من هم میگم ایشون اگر دکتر هستند نسخه ای برای تیم محبوب خودشون بنویسند ، با این مدل حرف زدن ها نمیشه قهرمانی دیگران را بی ارزش کرد .
    من یادگاری می نویسم روی دیوار مردم جنوب ایران ، چون این مردم را بسیار بسیار دوست دارم .
    عکس امضای من ، زنده یاد ناصر عبداللهی گواه این هست که این مردم را خیلی دوست دارم و در زندگی و نوع فکر من نقش داشته اند . من برای مردمی نوشتم که خودشون صدای نوشتن ندارند چون هنوز پی به حقوق خودشون نبردند .
    من می نویسم روی دیوار خوزستانی ها ، بندرعباسی ها و آبادانی ها
    چون از این مردم بی شیله پیله تر و ساده تر و صادق تر ندیدم ، می نویسم روی دیوارشون چون قلم نوشتن ندارند .
    سپاهان پنج دوره قهرمان لیگ برتر شده و اگر امسال نشده چون لیاقتش را نداشته و اگر سال آینده هم نشد حتما لیاقتش را نداشته ! اگر نشد و نشده مقصر خودش بوده و نه دیگران .
    ناکامی سپاهان غم نیست دوست من ، غم این هست که سرچهارراه بچه ی 5 ساله دست فروشی کنه !
    غم این هست که از روی فقر کلیه ها فروخته بشه ، غم این هست که هموطنم پول خریدن یک کفش برای فرزندش را نداشته باشه ، برای من این ها غم هست نه قهرمان نشدن یک تیم که بازیکنانش میلیاردی پول می گیرند .
    اگر از غم ها بگم پستم سیاسی میشه ، پس نمیگم که زبان سرخ سر سبز ندهند بر باد .
    من یک بار اخطار گرفتم از مدیران ، چون نوشتم از لحن گزارشگر والیبال بازی ایران و آمریکا که در پی تحقیر رقیب هست خوشم نمیاد ، چون نوشتم از برد والیبال ایران خوشحال نمیشم مادامی که حقوق نیمی از جامعه در رفتن به ورزشگاه پایمال بشه!
    در بحث های سه کاندید فدراسیون فوتبال و در برنامه ی زنده به صراحت درین باره صحبت شد ، اما من به خاطر گفتنش اخطار گرفتم !
    بچه های این فروم را خیلی دوست دارم ، و اگر فکر میکردم آزادی نسبی ندارم اصلا پست نمیزدم .
    جز معدود فروم هایی هست که سر میزنم ، و اگر مدیری فکر میکنه پستم مناسب نیست راحت حذف میکنه .
    باز هم میگم به هیچ عنوان خطابم به هواداران پرسپولیس نیست ، خطابم به اونهایی هست که از بلیط احساسات مردم برای خودشون نردبان ترقی میسازند .
    حساب مردم از دو نفر بازیکن یا دو نفر مجری جداست ، ناراحتی این مردم برای من نوعی نان و حلوا نیست .
    این دید که به دیگران از بالا نگاه کنیم باید منسوخ شود ، چون برابر هستیم ، اگر بگذارند !
    بعضی غم ها فراموش شدنی نیست ، مثل غم یک بچه ی روستایی که کیفش از جنس گونی است !
    یادمان باشد حرفی نزنیم که به کسی بر بخورد ، نگاهی نکنیم که دل کسی بلرزد
    خطی ننویسیم که آزار دهد کسی را ، یادمان باشد که روز و روزگار خوش است و تنها دل ما دل نیست
    یادمان باشد از چشمه درس خروش بگیریم و از آسمان درس پاک زیستن .
    کم گوی و گزیده گوی چون دٌر + هر حرف جایی و هر نکته مکانی دارد

8. 10 کاربر از R£ɀД بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. 8 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این سال فوتبالی ما هم تموم شد.
    جا داره که به تیم فوتبال استقلال خوزستان تبریک بگم. بنظرم امسال دو تیم لیاقت قهرمانی را داشتن یکی پرسپولیس و یکی استقلال خوزستان. ولی در هر صورت تیمی که بهتر دفاع میکرد تونست قهرمانی را بدست بیاره(بنظرم برعکسش خیلی جذاب تر بود).
    امسال تیم ما خیلی سختی کشید از فوت نوروزی تا حاشیه های سوشا. از ناداوری های اول فصل و رسیدن به ته جدول. شاید هر تیم دیگه ای جای پرسپولیس بود و هوادارها غیر از این رفتار میکردن در خوشبینانه ترین وضعیت تبدیل میشیدم یه یک تیم در وسطهای جدول. سهمیه و قهرمانی که بماند.
    ولی با حمایت خوب طرفدارها، بازیکنهای با غیرت و مربی کاربلد درسته قهرمان نشدیم ولی تیمی ساخته شد که به هواداریش افتخار میکنیم
    من به فصل آینده زیاد خوشبین نیستم. یعنی به توانایی طاهری در جذب بازیکن شک دارم.
    اختمال رفتن چند تا از بازیکنهای خوب مثل طارمی و عالشاه زیاده. پیدا کردن بازیکنهای در این سطح در لیگ ایران کمه
    ولی تنها نکته مثبت فصل اینده اینه که از الان تکلیف مربیمون مشخصه. و حتما به نقاط ضعف تیم آگاهی کامل داره. همه دوستان نقطه ضعف رو خط دفاع و دروازه میدونن. بنظر من علاوه بر این، ما مشکل در خلق موقعیت در مواقعی که تیم مقابل دفاع اتوبوسی میکنه داریم. نیاز به یک بازیکن بازیساز و لیدر خوب و یک مهاجم سر زن برای مواقعی که بازی گره میخوره ضروریه
    همه میگن ما پنالتی خیلی خراب کردیم ولی از اون مهمتر اینه ما روی ضربات ایستگاهی هم خوب نبودیم. من هر چی فکر میکنم بغیر از بازی با گسترش، اصلا ما نتونستیم از کرنرها استفاده کنیم. شاید به این علته که مدافعین میانی ما این قابلیت رو نداشتن
    در هر صورت امیدوارم خیلی زود طاهری و برانکو دست به کار بشن. سال دیگه دلایلی مثل اینکه دیر به تیم اضافه شدن رو ندارن و باید از همون هفته های اول قدرتشون رو به همه نشون بدن
    Last edited by aluminum; 14-05-2016 at 21:16.

12. 12 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام.

ابتدا قهرمانی استقلال خوزستان رو تبریک میگم .

این فصل با همه خوبی ها و بدی هاش، شیرینی و تلخی هاش،هیجان ها و استرس هاش،خنده ها و گریه هاش تموم شد،اتفاقات زیادی طی این فصل افتاد،اول فصل و قضیه جذب بازیکن ها،بعدش قضیه سید جلال و ....

چند بازی اول لیگ و نگرفتن نتیجه،باعث اومدن به رتبه های آخر جدول شد که مایه طنز و سرگرمی برخی ها شد،

این فصل خیلی به خودمون ضربه زدیم،محرومیت سوشا، سوتی های ایمان صادقی تو سه تا بازی اول، سوتی هایی که دفاعمون داد،اشتباهات فردی ( نمونش کمال که با ضربه سر پاس رو به عقب تو بازی سپاهان داد و....)
    پنالتی های که از دست دادیم،موقعیت سوزی هایی که کردیم،اشتباهات داوری که به ضررمون بود و .... باعث شد زیاد خوب نتیجه نگیریم

مهمتر از همه فوت هادی عزیزکه واقعا ناراخت کننده بود.

ولی خب با حمایت پیشکسوتان و طرفداران عزیز از تیم و کادر فنی ، باعث شد اونها به خودشون بیان و اون قالب و روح تیمی، روحیه تلاش و جنگندگی شکل بگیره و به نوعی فعل خواستن رو صرف کردیم و کم کم خودمونو بالا کشیدیم تو جدول.

این فصل،فصل نسبتا خوبی بود،همگی واقعا لذت بردیم از شکل بازی سراسر هجومی و چشم نواز این تیم ( من یکی افتخار میکنم به تیمم) و حتی دوستانی که خیلی وقت بود بازی های پرسپولیسو دنبال نمیکردن پیگیر نتایج این تیم شدن و حضور فعالی پیدا کردن تو این تاپیک .

قهرمانی هم تو دست خودمون بود که قسمت نبود و نشد که قهرمان بشیم ولی این تیم و بازیکنان و کادر فنیش نزد هوادارانش قهرمانان واقعی هستن.

مثل همیشه به آینده امیدواریم و دوست داریم این شور و هیجانی و فضایی که ایجاد شده داخل ای تاپیک ادامه دار باشه و تاپیک فصل بعد با همین روند دنبال بشه، فصل 94 - 95گذشت و همه اتفاقات تموم شدن، از این به بعد باید پیگیر نقل و انتقالات تیم باشیم و طوری عمل کنن مدیران باشگاه که سرنوشتمون به روزای آخر نکشه و با قدرت بازیکنان مد نظر برانکو جذب بشن و با توجه به این که پیکره اصلی این تیم حفظ میشه و رو نیمکت ثبات داریم و سرمربی آگاه به نقاط ضعف و قوت این تیم هست ،فصل آینده مدعی حداقل دو جام باشیم.

هر زمان موقعش رسید، بنده حقیر یا دوستان عزیز تاپیک فصل جدید رو ایجاد میکنیم و امیدوارم از همون صفحه اول خبرای خوبی در مورد نقل و انتقالات و اخبار باشگاه گذاشته بشه و از همون اول صحبت از قهرمانی تیم محبوبمون، پرسپولیس باشه .
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 14-05-2016 at 22:48.

14. 10 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با پایان یافتن فصل پانزدهم لیگ برتر، این پرسش مطرح شد که برانکو ایوانکوویچ برای فصل آینده چه بازیکنانی را می خواهد و چه بازیکنانی را در فهرست فروش قرار خواهد داد.

هرچند برانکو تاکید کرده هنوز فهرستی از ورودی ها و خروجی ها مشخص نیست، اما براساس قراردادهایی که بازیکنان با باشگاه دارند قرارداد یازده بازیکن با پرسپولیس تمام شده است اما پانزده بازیکن کماکان تحت قرارداد این باشگاه هستند.
    برای فصل آینده احمد نوراللهی، وحیدحیدریه، محمد انصاری، محسن مسلمان، رامین رضائیان، رضا خالقی فر، علی علیپور، علی محسن زاده، فرشاد احمدزاده، کمال کامیابی‌نیا، شهاب زاهدی، الکساندر لوبانف، امیر عباس آینه چی، محمد رحمتی و مرتضی قدیمی پور با باشگاه پرسپولیس قرارداد دارند.
    اما قرارداد بازیکنانی که جزو مهره های تاثیرگذار سرخپوشان نیز به شمار می رفتند به پایان رسیده است. جری بنگستون، لوکاماریچ، مایکل اومانیا، میلاد کمندانی، مهرداد کفشگری، مهدی طارمی، بابک حاتمی، امید عالیشاه، سوشا مکانی، رضا نورمحمدی و محسن بنگر بازیکنانی هستند که قراردادشان با پرسپولیس تمام شده است و می توانند به هر تیمی که می خواهند بروند.

از سویی دیگر پرسپولیس بازیکنانی از فصل های گذشته دارد که به خاطر سرباز شدن به تیم های نظامی رفته اند و طبق قراردادی که دارند باید به پرسپولیس برگردند. حسین کنعانی زادگان، حسین ماهینی و سیدعلی فاطمی بازیکنانی هستند که به جمع سرخپوشان بازخواهند گشت و سه بازیکن جدید این تیم خواهند بود.
    با اظهاراتی که برانکو پس از پایان لیگ پانزدهم داشت به نظر می رسد پرسپولیس نیاز به تقویت در برخی پست ها خواهد شد و طبیعتا برخی از این بازیکنان جدا خواهند شد. ضمن اینکه چند بازیکن جدید هم به پرسپولیس اضافه می شوند که قرار است برانکو پس از آنالیزهای مورد نیازش، اسامی این بازیکنان را در اختیار باشگاه قرار دهد.

------

شایعه روز/ رونمایی از خرید دوم پرسپولیس پس از فینال جام‌حذفی؛ "کــاوه" با قرمزها تمام کرد؟

این، یک خبر جذاب برای پرسپولیسی‌هاست. اینکه یکی از بهترین مهاجمان لیگ پس از فینال جام حذفی به جمع شاگردان برانکو اضافه می‌شود. می‌گویند او بعد از بیرانوند، دومین خرید پرسپولیسِ لیگ شانزدهم خواهد بود.
    به گزارش سایت نود، کاوه رضایی که در سال‌های اخیر عملکرد درخشانی با پیراهن سایپا و ذوب‌آهن داشته، یکی از گزینه‌های اصلی برانکو ایوانکوویچ برای تقویت خط حمله پرسپولیس در لیگ شانزدهم محسوب می‌شود. پرسپولیس فصل آینده در سه جام مختلف حضور خواهد داشت و جذب یک مهاجم ششدانگ برای کمک به طارمی، علیپور و بنگستون یکی از اولویت‌های این باشگاه در نقل و انتقالات پیش رو محسوب می‌شود. حالا برخی منابع آگاه خبر داده‌اند که علی‌اکبر طاهری، مدیرعامل پرسپولیس با کاوه برای حضور در این تیم به توافق نهایی رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، مهاجم گلزن و شماره ۹ ذوب‌آهن فصل آینده در کنار مهدی طارمی و علیپور جوان برای پرسپولیس بازی خواهد کرد.
    زوج طارمی- رضایی می‌تواند فصل آینده یکی از جذاب‌ترین و خطرناک‌ترین زوج‌های هجومی فوتبال ایران باشد. اتفاقی که با توجه به علاقه قلبی مهاجم ذوب‌آهن به پرسپولیس، رخ دادنش کاملا محتمل به نظر می‌رسد.

16. 8 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم خیلی متاسفم که این فصل خوب رو یه قهرمانی تمومش نکردیم. واقعا حیف شد
    اما فقط نظر شما رو به یه نکته جلب میکنم
    پرسپولیس همیشه تو خط دفاع و دروازه ش مشکل داشته
    این مشکل فقط توی یه برهه ای میشه گفت وجود نداشت که نیلسون دروازه بان بود، دفاع هم توی اون مدت خداییش خوب بود
    جهت یادآوری به دوستان عرض میکنم
    این خط دفاع و دروازه رو فقط یه نفر نابود کرد، اونم استاد اعظم حمید درخشان بود!
    هرچند اعتقاد دارم که با توجه به سن بالای نیلسون، حتی اگر درخشان هم اون کارو نکرده بود، الان دیگه بازدهی نداشت
    اما به هر صورت، مستقیم و غیرمستقیم، ما الان 2 فصله داریم چوب وجود همچین مایه ننگی رو روی نیمکتمون میخوریم
    خیلی دوست دارم بدونم اون کسایی که ازش حمایت میکردن و میگفتن مربی پرسپولیسیه و غیرت داره و ما رو قهرمان میکنه و فلان الان چی دارن بگن!!!

18. 9 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

این مردک باب اسفنجی رو هرچه سریعتر باید بندازن بیرون

20. 3 کاربر از kenzu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •