سلام دوست عزیز
من حرف از چیزی زدم که سال هاست دارم می بینم ، مثال میزنم :
بعد از بازی های هفته 29 لیگ ، مجری شبکه ی ورزش خطاب به سرمربی پدیده سوال میکنه :
آیا می شد کاری کنید که به استقلال خوزستان نبازید ؟
فردوسی پور در برنامه ی نود سال گذشته :
میشه قهرمان نشید ؟ تراکتورسازی طرفدار زیاد داره ! شما قبلا چند بار قهرمان شدید !
مثل این هست که به بارسلونا بگیم زیاد قهرمان شدی ، بزار امسال ختافه قهرمان بشه !
من مدرک مربیگری ندارم اما فوتبال را به اندازه خودم و یک طرفدار می فهمم ، از زمانی که یادم هست خبر ورزشی 25 تا تک تومنی بود روزنامه می خریدم ، از زمانی که سپاهان اکثرا عنوان بهترین تیم شهرستانی را میگرفت .
این که من معذرت خواهی میکنم به این خاطر هست که فکر میکنم ممکن هست یک نفر با نصف سن من این مطالب را بخونه و ناراحت بشه ، در حالی که من قصدم ناراحت کردن دیگران نیست ، بنابراین عذرخواهی کردن را برای خودم کسر شان نمیدونم .حرف دلم را میزنم ، و اگر نیاز هم باشه دلجویی میکنم .
اینکه عذرخواهی می کنم چون شما فقط نوشته های من را می بینید ، لحن من را متوجه نمی شوید و برداشت اشتباه می کنید .
وقتی مجری شبکه سه در برنامه ی زنده از سپهر حیدری در مورد وضعیت سپاهان سوال میکنه ، ایشون با پوسخند زدن همه چیز را به مسخره میگه . همین رفتارها هست که به بیننده و هواداران منتقل میشه .
ایشون قبلا یک گل حساس برای پرسپولیس زده ، بسیار هم عالی ! اما چون یگ گل زده باید اخلاق را هم کنار بگذاره ؟
هیچوقت دوست ندارم رقیب را کوچک حساب کنیم ، حالا هر تیمی که میخواد باشه .
تخقیر کردن حریف از نظر من اول از همه کوچک کردن خودمون هست .
من به راه آهن درود میفرستم و به یحیی گل محمدی هم درود میفرستم ، این استنباط شماست که من انتقاد کردم از یحیی . من در جواب دوستان نوشتم یحیی هم که همیشه آرام بود این بازی عصبی بود .
اگر ذوب آهن با تمام وجود بازی نکرده باشه ، بله مصداق کثیف شدن لیگ هست ، که من اعتقاد دارم با وجود بازی کرده چون 90 دقیقه بازی را دیدم .
الان بیشترین اتهام به گل محمدی از طرف خود پرسپولیسی هاست دوست عزیز .
سالی که ایران با گل ایشون ایرلند را برد ولی به جام جهانی نرفت قشنگ خاطرم هست ، تنها کسی بود که گریه میکرد و در جواب خبرنگار گفت : گریه می کنم به خاطر ناراحتی این مردم ، این چیزی نیست که از یادها فراموش بشه .
من پیشگو نیستم ، سال های آتی را هم پیش بینی نکردم . حرف از سال های گذشته می زنم که هر بار مدیران این تیم ها و افرادی که ما هیچوقت اینها را نمی بینیم حرف از کثیفی و باند اصفهانی زدند و این حرف و حدیث ها را بین عموم مردم رواج دادند .
من دکتر نیستم ، تیم شهر من بعد از حماسه ای که دوستان پرسپولیسی هنوز به اون افتخار می کنند سه بار قهرمان لیگ شده ! البته که وقتی بازیکن نداری به جایی هم نمیرسی و این وصف الحال سپاهان بود .
من طرفدار هستم ولی احساسی برخورد نمی کنم ، تیم شهر من در باد قهرمانی سال گذشته خوابید و در فصل یارگیری بسیار ضعیف عمل کرد ، دوبازیکن اصلی خودش را نصف لیگ از دست داد و بهترین مهره ی خودش را ترانسفر کرد .
سرمربی بدی داشت و بازیکنان بی انگیزه ای که کل بازی ها را بیخیال شدند !
اگر تیم شهر من بد بوده تقصیر دیگران که نیست ، تقصیر خودش بوده و هست .
درجه ی مربیگری A را خیلی ها میتونند بگیرند دوست عزیز ، ولی یادت باشه کسی که بمب اتم را ساخت هم دانشمند بود ! سواد خیلی ها دارند ولی اخلاق ندارند ! من مدرک مربیگری ندارم ولی همیشه از روی انصاف فکر می کنم و نظرم را می نویسم و دوست دارم دیگران هم کمی دست از منیت بردارند و برای همه احترام قائل باشند .
سپهر حیدری ، دو هفته قبل درجواب سوال مجری شبکه سه در مورد وضعیت سپاهان پوسخند زد ، و اگر امروز اسمش را میارم برای همین هست . این آقا که خودش اصفهانی هست ، نجف آباد اصفهان هم درس خونده ، نباید به این فکر کنه که مردم یک شهر دیگه دارن نگاه می کنند ؟
هفت هشت سال قبل یک گل زده ، برای همون یک گل این قدر با تکبر رفتار میکنه ؟
محسن خلیلی ، امروز بعد از پایان بازی در جواب سوال مجری میگه :
استقلال خوزستان باید به فکر سال آینده باشه که جایگاهش حفظ بشه !
من هم میگم ایشون اگر دکتر هستند نسخه ای برای تیم محبوب خودشون بنویسند ، با این مدل حرف زدن ها نمیشه قهرمانی دیگران را بی ارزش کرد .
من یادگاری می نویسم روی دیوار مردم جنوب ایران ، چون این مردم را بسیار بسیار دوست دارم .
عکس امضای من ، زنده یاد ناصر عبداللهی گواه این هست که این مردم را خیلی دوست دارم و در زندگی و نوع فکر من نقش داشته اند . من برای مردمی نوشتم که خودشون صدای نوشتن ندارند چون هنوز پی به حقوق خودشون نبردند .
من می نویسم روی دیوار خوزستانی ها ، بندرعباسی ها و آبادانی ها
چون از این مردم بی شیله پیله تر و ساده تر و صادق تر ندیدم ، می نویسم روی دیوارشون چون قلم نوشتن ندارند .
سپاهان پنج دوره قهرمان لیگ برتر شده و اگر امسال نشده چون لیاقتش را نداشته و اگر سال آینده هم نشد حتما لیاقتش را نداشته ! اگر نشد و نشده مقصر خودش بوده و نه دیگران .
ناکامی سپاهان غم نیست دوست من ، غم این هست که سرچهارراه بچه ی 5 ساله دست فروشی کنه !
غم این هست که از روی فقر کلیه ها فروخته بشه ، غم این هست که هموطنم پول خریدن یک کفش برای فرزندش را نداشته باشه ، برای من این ها غم هست نه قهرمان نشدن یک تیم که بازیکنانش میلیاردی پول می گیرند .
اگر از غم ها بگم پستم سیاسی میشه ، پس نمیگم که زبان سرخ سر سبز ندهند بر باد .
من یک بار اخطار گرفتم از مدیران ، چون نوشتم از لحن گزارشگر والیبال بازی ایران و آمریکا که در پی تحقیر رقیب هست خوشم نمیاد ، چون نوشتم از برد والیبال ایران خوشحال نمیشم مادامی که حقوق نیمی از جامعه در رفتن به ورزشگاه پایمال بشه!
در بحث های سه کاندید فدراسیون فوتبال و در برنامه ی زنده به صراحت درین باره صحبت شد ، اما من به خاطر گفتنش اخطار گرفتم !
بچه های این فروم را خیلی دوست دارم ، و اگر فکر میکردم آزادی نسبی ندارم اصلا پست نمیزدم .
جز معدود فروم هایی هست که سر میزنم ، و اگر مدیری فکر میکنه پستم مناسب نیست راحت حذف میکنه .
باز هم میگم به هیچ عنوان خطابم به هواداران پرسپولیس نیست ، خطابم به اونهایی هست که از بلیط احساسات مردم برای خودشون نردبان ترقی میسازند .
حساب مردم از دو نفر بازیکن یا دو نفر مجری جداست ، ناراحتی این مردم برای من نوعی نان و حلوا نیست .
این دید که به دیگران از بالا نگاه کنیم باید منسوخ شود ، چون برابر هستیم ، اگر بگذارند !
بعضی غم ها فراموش شدنی نیست ، مثل غم یک بچه ی روستایی که کیفش از جنس گونی است !
یادمان باشد حرفی نزنیم که به کسی بر بخورد ، نگاهی نکنیم که دل کسی بلرزد
خطی ننویسیم که آزار دهد کسی را ، یادمان باشد که روز و روزگار خوش است و تنها دل ما دل نیست
یادمان باشد از چشمه درس خروش بگیریم و از آسمان درس پاک زیستن .
.gif)