تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 115 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این نسخه دقیقا حس رفتن از پیس12 به 13 رو برا من تداعی کرد...هسته بازی همونه و عوضش کلی نقاط ضعف بازی برطرف شده و کلی انیمیشن و امکانات دیگه به بازی گنجونده شده...
    آهنگهای بازی واقعا محشر هستن..این یه مورد واقعا فوق العاده از بازی رقیب بهتره و من تک به تک افتادم دنبال دانلود اهنگهای این بازی...گزارشگر بازی بر خلاف بعضی از دوستان که ازش راضی نبودن ولی من به شدت راضی بودم و به بازی کلی هیجان داده...صدای پیتر واقعا خوفناک تر و باکلاس تر از حتی گزارشگر بازی رقیب هست...جوی که تو محوطه جریمه میده واقعا عالیه...
    گرافیک همون نسخه 15 هستش ولی فیسها به شدت بهتر شدن..دید بازیکنا از دور بهتر شده...انیمیشن های بازی به شدت زیاد شده و با انیمیشن های زیبایی که گلر ها و بازیکنا دارن گل زدن و حتی گل خوردن خیلی لذت بخشه...
    تنها ایرادی که میتونم به بازی بگیرم کیفیت نه چندان خوب چمن هستش که اونم دقیقا مث نسخه 15 هست.... نقطه ضعف بازی سانترها هست که به جذابیت سانترهای بازی رقیب که تو نسخه16 هم بهتر شده نیست ولی در کل پاسکاری بسیار بهتر شده...
    خیلیا از اسون بودن بازی گلایه میکردن ولی من تو نسخه pcاصلا چنین چیزی ندیدم...تمام راههای نفوذی که تو نسخه15 بود بسته شده و گل زدن خیلی سخت و دشواره...من از 5 تا بازی 4 بازی رو باختم در حالی که تو پیس15 و حتی بازی رقیب به راحتی برنده میشدم...گیم پلن بازی هم دستخوش تغییراتی شده و کلی امکانات ریز و درشت بهش اضافه شده....
    بازی واقعا حس زنده بودن داره به طوری که وقتی مقابل رئال بازی میکنی و رئال 3 گل از تیمت جلو هست اواخر بازی بازیکنان رئال شروع میکنن به نمایشی بازی کردن و پاسهای تکنیکی دادن....
    اگه از نسخه 15 خوشتون اومده بود از این نسخه هم به شدت خوشتون میاد ولی در حد انقلاب نیست و یک سال دیگه هم میتونه مارو مشغول کنه
    این روند بازی بود تازه مسترلیگش رو با کلی امکانات تازه تست نکردم
    Last edited by Zlatan_ibra; 17-09-2015 at 19:20.

2. 15 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

این نسخه دقیقا حس رفتن از پیس12 به 13 رو برا من تداعی کرد...هسته بازی همونه و عوضش کلی نقاط ضعف بازی برطرف شده و کلی انیمیشن و امکانات دیگه به بازی گنجونده شده...
    آهنگهای بازی واقعا محشر هستن..این یه مورد واقعا فوق العاده از بازی رقیب بهتره و من تک به تک افتادم دنبال دانلود اهنگهای این بازی...گزارشگر بازی بر خلاف بعضی از دوستان که ازش راضی نبودن ولی من به شدت راضی بودم و به بازی کلی هیجان داده...صدای پیتر واقعا خوفناک تر و باکلاس تر از حتی گزارشگر بازی رقیب هست...جوی که تو محوطه جریمه میده واقعا عالیه...
    گرافیک همون نسخه 15 هستش ولی فیسها به شدت بهتر شدن..دید بازیکنا از دور بهتر شده...انیمیشن های بازی به شدت زیاد شده و با انیمیشن های زیبایی که گلر ها و بازیکنا دارن گل زدن و حتی گل خوردن خیلی لذت بخشه...
    تنها ایرادی که میتونم به بازی بگیرم کیفیت نه چندان خوب چمن هستش که اونم دقیقا مث نسخه 15 هست.... نقطه ضعف بازی سانترها هست که به جذابیت سانترهای بازی رقیب که تو نسخه16 هم بهتر شده نیست ولی در کل پاسکاری بسیار بهتر شده...
    خیلیا از اسون بودن بازی گلایه میکردن ولی من تو نسخه pcاصلا چنین چیزی ندیدم...تمام راههای نفوذی که تو نسخه15 بود بسته شده و گل زدن خیلی سخت و دشواره...من از 5 تا بازی 4 بازی رو باختم در حالی که تو پیس15 و حتی بازی رقیب به راحتی برنده میشدم...گیم پلن بازی هم دستخوش تغییراتی شده و کلی امکانات ریز و درشت بهش اضافه شده....
    بازی واقعا حس زنده بودن داره به طوری که وقتی مقابل رئال بازی میکنی و رئال 3 گل از تیمت جلو هست اواخر بازی بازیکنان رئال شروع میکنن به نمایشی بازی کردن و پاسهای تکنیکی دادن....
    اگه از نسخه 15 خوشتون اومده بود از این نسخه هم به شدت خوشتون میاد ولی در حد انقلاب نیست و یک سال دیگه هم میتونه مارو مشغول کنه
    این روند بازی بود تازه مسترلیگش رو با کلی امکانات تازه تست نکردم
    سلام

دو سه تا مورد مهم بود خواستم ازت بپرسم .

یکی اینکه وقتی Super Star بازی میکنی تیم های ضعیف هم میشن بارسا و تیکی تاکا بازی میکنن ؟ خودت بهتر میدونی تو 15 با هر تیمی که بازی میکردی رو سوپرستار یه بارسایی بود واسه خودش . امیدوارم اینو درست کرده باشن .

دو اینکه گفتی پاسا بهتر شده . پاس عمقی زمینی چی ؟ درصد رسیدن به مقصدشون بالا رفته یا باز 95 درصد گیر میکنه به دفاع طرف !؟!

لابی انلاین رو چک کردی ؟

از اینکه گفتی صدای گزارشگر خوفناک شده ، بازی زندس و هوش مصنوعی بهتر شده خیلی خوشحال شدم . اما از اینکه چمن همونه خیلی دلسرد شدم . خودت بهتر میدونی اصولا بکگروندی که همش چشت روشه همین چمنه . خیلی تاثیر زیادی رو مخاطب داره اگه واقعا چمن طبیعی باشه (ونوعی موکت نباشه) . من چون ویدئو های ps4 رو دیدم فکر میکنم همه این نقد های مثبتی که دادن به 16 صدقه سر همین چمنه ! حیف که pc محرومه . به نظرت امکان داره توسعه دهنده ها بتونن عین همین چمن رو با پچ های غیر رسمی بیارن تو pc ؟

4. 2 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

دوستان من خودم پارسال هم نسخه PC رو بازی کردم هم PS4 در کنسول حقیقتا چمن FULL HD هست کیفیت چمن الان در 2016 بهتر شده و حتی شما صحنه اهسته رو بزنی چمن تک تکش دیده میشه
    در خصوص صحبت دوستمون در مورد تیم های ضعیف که همه بارسا میشن این نسخه اینطوری نیست یعنی من با تیم قوی بازی کردم خب فشار و پاسکاری بهتر ولی درمقابل تیم ضعیف تر شما ازش سر تر هستی و کنترل بازی بیشتر دست شماست
    پاس های توی عمق خیلی خوب شده هم زمینی هم هوایی دفاع ها همه من تو من هستن ولی فرار بازیکن در عمق توپ بهش 90 درصد میرسه یا بعضی مواقع با حرکات زیبای دفاع توپ قطع میشه
    نوع دفاع ها و اکشن بازیکنان هم در دفاع پیشرفت کرده و صحنه های جالبی اضافه شده من خودم چند بار از روی خط توپ رو دور کردم با برگردون یا تکل
    درکل این نسخه نسخه ای هست که میشه یکسال سرگرم بود و لذت برد

6. 3 کاربر از Ali_pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

سلام

یکی اینکه وقتی Super Star بازی میکنی تیم های ضعیف هم میشن بارسا و تیکی تاکا بازی میکنن ؟ خودت بهتر میدونی تو 15 با هر تیمی که بازی میکردی رو سوپرستار یه بارسایی بود واسه خودش . امیدوارم اینو درست کرده باشن .

دو اینکه گفتی پاسا بهتر شده . پاس عمقی زمینی چی ؟ درصد رسیدن به مقصدشون بالا رفته یا باز 95 درصد گیر میکنه به دفاع طرف !؟!

لابی انلاین رو چک کردی ؟

از اینکه گفتی صدای گزارشگر خوفناک شده ، بازی زندس و هوش مصنوعی بهتر شده خیلی خوشحال شدم . اما از اینکه چمن همونه خیلی دلسرد شدم . خودت بهتر میدونی اصولا بکگروندی که همش چشت روشه همین چمنه . خیلی تاثیر زیادی رو مخاطب داره اگه واقعا چمن طبیعی باشه (ونوعی موکت نباشه) . من چون ویدئو های ps4 رو دیدم فکر میکنم همه این نقد های مثبتی که دادن به 16 صدقه سر همین چمنه ! حیف که pc محرومه . به نظرت امکان داره توسعه دهنده ها بتونن عین همین چمن رو با پچ های غیر رسمی بیارن تو pc ؟
    عاملی که باعث شد پی اس 2015 رو فقط آنلاین بازی کنم و بعد خراب شدن کرکش دیگه بازی نکنم.
    هر تیمی به اندازه بارسا تیکی تاکا میزد.

8. 2 کاربر از محرمانه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

روی ویندوز 10 نصب کردم اما صدا نداره ( دارم دایرکتس 12 رو دان میکنم ) , وقتی میخوام نصب کنم این ارور میاد

An internal system error occured

Please refer to DXE.Error.lof and Diretxlog

مشکل اصلی هم اینجاست وقتی وارد بازی میشم بعد از چند ثانیه کرش میشه و میپره بیرون بازی ؟

مشکل چیه ؟

مرسی پیشاپیش از پاسختون
    Last edited by don-corleone; 17-09-2015 at 21:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

سلام

روی ویندوز 10 نصب کردم اما صدا نداره ( دارم دایرکتس 12 رو دان میکنم ) , وقتی میخوام نصب کنم این ارور میاد

An internal system error occured

Please refer to DXE.Error.lof and Diretxlog

مشکل اصلی هم اینجاست وقتی وارد بازی میشم بعد از چند ثانیه کرش میشه و میپره بیرون بازی ؟

مشکل چیه ؟

مرسی پیشاپیش از پاسختون
    شما کارت گرافیک رو چک کنید و اگر ابدیت براش اومده ابدیت کنید به اخرین نسخه احتمالا مشکل برطرف بشه

11. این کاربر از Ali_pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

چه گزارشگر مسخره ای ، چطور میتونم گزارشگر عربی رو فعال کنم

یکی از دوستان همچین از گزارشگر تعریف کردن که فکر کردم در حد فیفا خوب شده ، اما الان بعد از چند بازی حالت تهوع گرفتم انقدر که عقب موندست

اینکه صدا تیکه تیکه گزارش میشه تقصیر گزارشگر نیست
    اما سبک گزارشگری اون یارو خیلی مزخرفه که تفصیر گزارشگر ضعیف بازیه

من کار ندارم توی واقعیت گزارشگر کدوم شبکه است
    اما جان چمپیون خیلی از این بهتر بود حتی سبک سرهنگ علیفر از این احمق بهتره
    من که گفته بودم. بعضیا همچین جبهه گرفتن که انگار چه تحفه ایه! صد رحمت به جان چمپین...

13. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

محض اینکه میخوام وارد بازی بشم ( قسمتی که استادیوم سن سیرو رو نشون میده ) بازی میپره بیرون
    Last edited by don-corleone; 17-09-2015 at 22:27.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان من خودم پارسال هم نسخه PC رو بازی کردم هم PS4 در کنسول حقیقتا چمن FULL HD هست کیفیت چمن الان در 2016 بهتر شده و حتی شما صحنه اهسته رو بزنی چمن تک تکش دیده میشه
    در خصوص صحبت دوستمون در مورد تیم های ضعیف که همه بارسا میشن این نسخه اینطوری نیست یعنی من با تیم قوی بازی کردم خب فشار و پاسکاری بهتر ولی درمقابل تیم ضعیف تر شما ازش سر تر هستی و کنترل بازی بیشتر دست شماست
    پاس های توی عمق خیلی خوب شده هم زمینی هم هوایی دفاع ها همه من تو من هستن ولی فرار بازیکن در عمق توپ بهش 90 درصد میرسه یا بعضی مواقع با حرکات زیبای دفاع توپ قطع میشه
    نوع دفاع ها و اکشن بازیکنان هم در دفاع پیشرفت کرده و صحنه های جالبی اضافه شده من خودم چند بار از روی خط توپ رو دور کردم با برگردون یا تکل
    درکل این نسخه نسخه ای هست که میشه یکسال سرگرم بود و لذت برد
    تکنیک برگردون رو با چه دکمه هایی از دسته میشه زد؟

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

لابی انلاین رو چک کردی ؟

تا اون حد با تیم ضعیف بازی نکردم ولی چک میکنم و میگم...پاسای عمقی هم بخاطر اینکه هوش مصنوعی مدافعان بهتر شده کمی سخت تر شده زدنش...در عوض باگی به اسم شوت کاددار هست که راحت گل میشه اگه دقت کنی....
    یه نکته مهم هم میخواستم بگم که دستگیرم شد..بازی رو روی های و اخرین گرافیک گذاشتم...بازی نسبت به نسخه قبل نورپردازیش بهتر شده و aaبازی خیلی پیشرفت کرده و به شخصه از چمن ها هم راضی بودم...تو نسخه قبل مدیوم و های تفاوت چندانی نداشت ولی تو این نسخه وقتی میزاری رو های واقعا بازی نورپردازی و چمنش بهتر میشه و در عوض سیستم خوبی هم میخواد...کلا روی های بازی سنگین تر میشه...
    با پچ های غیررسمی هم میشه چمن رو اضافه کرد پارسال پچ پیس گالکسی چمن های خیلی زیبایی داشت یا مثلا با فایل های کم حجم کیلوبایی کمی میشه اشباع رنگ به بافت داد و گرافیک هم بهتر میشه...ولی در کل روی های فک نکنم نیازی به چیزی باشه

17. 3 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •