این نسخه دقیقا حس رفتن از پیس12 به 13 رو برا من تداعی کرد...هسته بازی همونه و عوضش کلی نقاط ضعف بازی برطرف شده و کلی انیمیشن و امکانات دیگه به بازی گنجونده شده...
آهنگهای بازی واقعا محشر هستن..این یه مورد واقعا فوق العاده از بازی رقیب بهتره و من تک به تک افتادم دنبال دانلود اهنگهای این بازی...گزارشگر بازی بر خلاف بعضی از دوستان که ازش راضی نبودن ولی من به شدت راضی بودم و به بازی کلی هیجان داده...صدای پیتر واقعا خوفناک تر و باکلاس تر از حتی گزارشگر بازی رقیب هست...جوی که تو محوطه جریمه میده واقعا عالیه...
گرافیک همون نسخه 15 هستش ولی فیسها به شدت بهتر شدن..دید بازیکنا از دور بهتر شده...انیمیشن های بازی به شدت زیاد شده و با انیمیشن های زیبایی که گلر ها و بازیکنا دارن گل زدن و حتی گل خوردن خیلی لذت بخشه...
تنها ایرادی که میتونم به بازی بگیرم کیفیت نه چندان خوب چمن هستش که اونم دقیقا مث نسخه 15 هست.... نقطه ضعف بازی سانترها هست که به جذابیت سانترهای بازی رقیب که تو نسخه16 هم بهتر شده نیست ولی در کل پاسکاری بسیار بهتر شده...
خیلیا از اسون بودن بازی گلایه میکردن ولی من تو نسخه pcاصلا چنین چیزی ندیدم...تمام راههای نفوذی که تو نسخه15 بود بسته شده و گل زدن خیلی سخت و دشواره...من از 5 تا بازی 4 بازی رو باختم در حالی که تو پیس15 و حتی بازی رقیب به راحتی برنده میشدم...گیم پلن بازی هم دستخوش تغییراتی شده و کلی امکانات ریز و درشت بهش اضافه شده....
بازی واقعا حس زنده بودن داره به طوری که وقتی مقابل رئال بازی میکنی و رئال 3 گل از تیمت جلو هست اواخر بازی بازیکنان رئال شروع میکنن به نمایشی بازی کردن و پاسهای تکنیکی دادن....
اگه از نسخه 15 خوشتون اومده بود از این نسخه هم به شدت خوشتون میاد ولی در حد انقلاب نیست و یک سال دیگه هم میتونه مارو مشغول کنه
این روند بازی بود تازه مسترلیگش رو با کلی امکانات تازه تست نکردم