تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 64 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 634

نام تاپيک: آرشیو / لیگ جهانی والیبال | FIVB World League 2015

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

کواچ: اشتباهات زیادی داشتیم

سرمربی تیم ملی والیبال ایران پس از دومین دیدار تیمش برابر لهستان گفت: ما در این بازی اشتباهات زیادی داشتیم و تاسف بیشتر من به خاطر این است که برابر این همه تماشاگر باختیم.
    اسلوبودان کواچ پس از دومین دیدار تیم ملی والیبال ایران برابر لهستان ضمن بیان این مطلب به خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس سالن 12 هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی تهران گفت: تبریک می گویم به تیم لهستان به خاطر این پیروزی. ما بازی را خوب شروع کردیم اما گیم دوم و سوم اشتباهاتی داشتیم و باعث شد نتیجه را از دست بدهیم.
    وی افزود: وقتی با تیم قوی مثل لهستان قرار است بازی کنیم باید با سرویس تحت فشارشان قرار می دادیم اما متاسفانه امشب نتوانستیم این کار را انجام دهیم. متاسفم که این بازی را واگذار کردیم خصوصا به خاطر تماشاگرانی که در سالن حضور داشتند. ما نتوانستیم از انرژی که تماشاگران به ما دادند استفاده کنیم.
    کواچ در مورد دلایل تعویض پرتعداد لیبروهای تیم ملی گفت: علیزاده در تمرینات در توپ گیری خیلی خوب عمل می کرد و خواستیم که از هر شانسی که داریم برای تغییر دادن بازی استفاده کنیم. وقتی نتوانستیم نتیجه بگیریم شرایط را برگرداندیم و از همان مرندی استفاده کردیم.

آنتیگا: برد قشنگی برابر ایران کسب کردیم

سرمربی تیم ملی والیبال لهستان پس از دومین دیدار تیم ملی این کشور برابر ایران گفت: برد قشنگی را برابر ایران کسب کردیم و از این بابت خیلی خوشحالم.
    استفان آنتیگا پس از دومین دیدار تیم های ملی والیبال ایران و لهستان به خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس سالن 12 هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی گفت: خوشحالم که این بازی را با پیروزی پشت سرگذاشتیم. این یکی از بهترین بازیهای تیم لهستان بود. خیلی برد قشنگی برای ما بود. ما حتما باید این بازی را می بردیم.
    وی افزود: تیم ما خیلی خوب بازی کرد و پشت خط زن دوم ما نمایش بسیار عالی داشت. او سال قبل هم با برزیل نمایش خوبی داشت. این پشت خط زن دوم ما در بازی اول خوب نبود اما در بازی دوم نمایش بهتری داشت. با این پیروزی ما هر بازی بهتر می شویم.
    آنتیگا در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است در دیدار برابر آمریکا تیم حریف به خاطر قطعی شدن صعودش از بازیکنان غیر اصلی بازی کند گفت: فکر می کنم آمریکا صعود کرده است از این گروه. آنها خیلی خوب بازی می کنند و می خواهند پیروز شوند. الان همه تیم ها خسته هستند. ما باید تمام انرژی مان را بگذاریم تا بازی بعدی را ببریم. ما انگیزه بسیار بالایی داریم که بازی با آمریکا را ببریم و به مرحله بعد صعود کنیم.
    سرمربی تیم ملی لهستان در مورد واگذار کردن گیم اول از سوی تیم این تیم گفت: در گیم اول ایران نمایش خوبی داشت. ضمن اینکه برخی بازیکنان ما هم در گیم اول نمایش خوبی نداشت.

کوبیاک: پشت خط زن دوم عالی کار کرد

کاپیتان تیم ملی والیبال لهستان معتقد است او و هم تیمی‌هایش بهترین بازی‌های خود در مرحله مقدماتی لیگ جهانی والیبال را مقابل ایران انجام دادند.
    کوبیاک در نشست خبری بعد از بازی با ایران گفت: باید به ایران تبریک بگویم آنها کاری کردند که ما مجبور شدیم بهترین نمایش خود را انجام دهیم.
    وی ادامه داد:‌ بازی در حضور این جمعیت و این سالن زیبا کار بسیار سختی بود و من بسیار خوشحالم که توانستیم عملکرد بسیار خوبی داشته باشیم.
    کاپیتان لهستانی ها درباره عملکرد پشت خط زن دوم این تیم گفت: در غیاب کورک پشت خط زن دوم عالی کار کرد و من جا دارد که به او تبریک بگویم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان درسته خوب بازی نکردیم ولی نباید حرص خورد

اهمیت لیگ جهانی خیلی از مسابقات جام جهانی که شهریور برگزار میشه کمتره
    ایشالله تو اون مسابقات روی سکو بریم که سهمیه مستقیم المپیک رو پس از سالها انتظار کسب کنیم

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

فکر میکنم اگه 1-2 % احتمال صعود هم داشته باشیم به صورت توافقی بین آمریکا و لهستان از بین میره
    باشد که اینها رو به تجربمون اضافه کنیم و بهتر بشیم

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

این درخشان بود که راه بردنمونو به لهستان نشون داد . اینقد حرص نخورید .
    تعویض های پیاپی کواچ خیلی روی بازی تأثیر منفی گذاشت . جوری شده بود که میلاد اصن سردرگم بود تو این بازی .
    یکی از بدترین بازیای میرزا رو شاهد بودیم . کلا حس میکنم برد و باختمون به خوب بودن یا نبون این بازیکن بستگی داره . هر وقت خوب بوده بردیم . هر وقت بد بوده باختیم .
    قدرتی زن هامون ، میلاد و فرهاد و میرزا ، خوب نبودن این بازی .
    ولی انصافا لهستان خیلی بهتر از ما بود و حقش برد بود . حتی کوبیاک هم گفت که بهترین بازی ما تو این مرحله بود .
    همین که این برد اینقد لهستانیارو خوشحال کرد نشون از قدرت تیم ما داره . پس بیاید یکم منطقی تر فکر کنیم .
    صعودمون خیلی سخته ولی غیرممکن نیست . لذا همچنان امیدواریم ، مثل مسابقات قهرمانی جهان پارسال که هیچکس فکر نمیکرد صعود کنیم به 6 تا .

پ.ن : خدایی کوبیاک بهترین بازیکن لهستان بود بدون شک . خیلی زندگی رو بهمون سخت کرد . واقعا هوش بالایی داره .

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

پسر خوب !
    والیابالی که به خاطرش یک دختر را 6 ماه میفرستند زندان ، برای من شادمانی کردن نداره ! آره عزیز دل !
    من ورزش را سیاسی نکردم ، آقایون ورزش را دوختند به سیاست برای همین میبینم ورزش میشه حربه برای پیش بردن مقاصد سیاسی و پنهان کردن هزار و یک کار غلط در همین ورزش .
    تا الان برای بردن هیچ تیمی نریختم به خیابون ، مگه نون و آب داره واسم که بریزم تو خیابون ؟!
    من وقتی لذت میبرم از ورزش که با عوام قریبی ملت همراه نباشه ، الان هم خوشحالم ولی فشار انگار به شما اومده .
    ورزش را هم خیلی خوب میفهمم ، هنوز جام جهانی 1994 را به خاطر دارم عزیز دل !
    خب شما چرا اینطوری فکر نکنید که از ورزش برای پوشوندن هزار و یک کار غلط استفاده میشه من هم اصلا اینطوری فکر نمی کنم حالا اگه ما مردم اینطوری فکر نکنیم اینا چطوری می خوان از ورزش برای پوشوندن ضعف های خودشون استفاده کنند وقتی که ما با وجود این بردها بازهم ضعف ها و مشکلات یادمون نمیره.اصلا باخت یا برد تیم تاثیری روی کار اینا نداره و اینا کار خودشون رو می کنند بهرحال ورزش نباشه خیلی چیزا هست که بشه ازش برای مقاصد خودشون استفاده کنند که جاش اینجا نیست بگم.شمام زیاد خوشحال نباش چون چیزی گیرت نمیاد متاسفم ولی اینطوری است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

این درخشان بود که راه بردنمونو به لهستان نشون داد . اینقد حرص نخورید .
    تعویض های پیاپی کواچ خیلی روی بازی تأثیر منفی گذاشت . جوری شده بود که میلاد اصن سردرگم بود تو این بازی .
    یکی از بدترین بازیای میرزا رو شاهد بودیم . کلا حس میکنم برد و باختمون به خوب بودن یا نبون این بازیکن بستگی داره . هر وقت خوب بوده بردیم . هر وقت بد بوده باختیم .
    قدرتی زن هامون ، میلاد و فرهاد و میرزا ، خوب نبودن این بازی .
    ولی انصافا لهستان خیلی بهتر از ما بود و حقش برد بود . حتی کوبیاک هم گفت که بهترین بازی ما تو این مرحله بود .
    همین که این برد اینقد لهستانیارو خوشحال کرد نشون از قدرت تیم ما داره . پس بیاید یکم منطقی تر فکر کنیم .
    صعودمون خیلی سخته ولی غیرممکن نیست . لذا همچنان امیدواریم ، مثل مسابقات قهرمانی جهان پارسال که هیچکس فکر نمیکرد صعود کنیم به 6 تا .

پ.ن : خدایی کوبیاک بهترین بازیکن لهستان بود بدون شک . خیلی زندگی رو بهمون سخت کرد . واقعا هوش بالایی داره .
    کوبیاک خیلی زرنگه و با زیرکی امتیازای حساسی از ما گرفت جالبه اومد گفت ایران کاری کرد که ما مجبور بشیم بهترین بازی خود رو به نمایش بزاریم.
    به نظر من خیلی تیم ها الان تاکتیک های اصلی خودشون رو برای روز مبادا نگه میدارند چون می دونند عملکردشون همیشه آنالیز میشه و شاید خیلی از تاکنیک هایی که استفاده می کنند دیگه بعدا برای حریفا آشنا باشه دلیل باخت آمریکا هم به نظر من همین بوده که نیومد خیلی عالی بازی کنه که دستش رو نشه.لهستان هم وقتی دید که داره میبازه و حذف میشه مجبور شد از آخرین حربه اش استفاده کنه که اونم همون تعویض پاسورشون بود و آوردن پاسور دورمشون بود.

7. 2 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان خیلی سخت نگیرید.سعی کنید از بازی ها لذت ببرید نه حرص خوردن،لهستان حقش برد بود .امریکا اگه بازی اول را از لهستان ببره همین بلایی که امشب سر ایران امد سر لهستانم میاد .من که بشخصه هنوزم به صعود ایران خوشبینم

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

میدونم الان عصبی هستید !.. مشکل اینجاست ما ایرانیها به دلیل مشکلات کشورمون تمام امیدمون به ورزشه تا هیجان و احساساتمون خالی بشه وقتی اینطور جریحه دار میشیم نتیجش میشه پست شما که غیر منطقی و احساسیه
    ... برادر من این همه بردند شما کجا بودید ؟؟
    ما امریکا رو بردیم آیا اونها باید میگفتند چقدر مربیشون بی عرضست و این حرفها ؟؟ در ضمن فدراسیون با همه مربیهای غول دنیا صحبت کرد اما به خاطر شرایط ایران حاضر نشدند بیان پس اتفاقاٌ در این زمینه خیلی تلاش شد .
    جلوی قهرمان جهان بازی کردیم .. برزیل و همه تیمها ازشون سال قبل باختند بعد ما میبازیم خیلی مهمه ؟امروز خوب نبودیم مثل خیلی تیمهای دیگه در جهان که روز بد هم دارند ... به قول خارجکیا common!!!!
    دم همه بچه های والیبال گرم که تنها ورزش گروهی جهانی ما هستند اینچنین قدرتنمایی کردند .. ماشالله بهشون که انقدر افتخار آفرینی کردند . ...
    هنوزم میشه به صعود امیدوار بود . خدا رو چه دیدی امریکا یه 3 امتیازی لهستان رو ببره بعدش ما 2 تا 3 امتیازی از روسیه بگیریم حله .. اگرم نشد فدا سرمون جلوی قدرتهای جهانی فوق العاده بودیم .فقط و فقط تروخدا جلو روسیه ورزشگاه رو پر کنیم و یادمون نره چقدر این عزیزان مارو خوشحال کردند... وای از اینکه ببینیم جمعه ورزشگاه پر نیست من یکی فاتحه این ورزشو میخونم !!!!
    خیر عصبی نشدم من گفتم چرا بها ندادن به این تیم.. الان لهستان برتری نداشت ......تنها برتریش این بود که دست والیبال ماروخونده بودن وزور هم نزدن مگرنه اوناهم مثل امریکا3.0 باخته بودن من منظورم اینه که والیبال ما اومده قوی شده باید یه ورزشگاه خوب میساختن ویه سرمربی خوب میاوردن که راه ولاسکو رو درپیش بگیرن وبه بالاتربرسن .نه این که نونی که ولاسکو براشون پخته چندین دسال همون نونو بخورن بعد بخورن زمین..کواچ خودشو گم کرده بود بازیکن عجیب میاورد توبازی وبازیکنا گیج بازی میکردن اصلا کلا بازی هایه والیبال رونگاه کنی براتیم ملی رو بازیکنا دارن نون بازوشونومیخورن کواچ هیچ برنامه ای تو بازی ها نداره نمیتونه طراحی کنه فن هارو.. همون بازی جلو امریکا جلو لهستان پیاده شدنتونست یه جوردیگه به میدون بره همش تیم داشت دست وپا میزد
    درضمن چرا شرایط ایران روقبول نمیکنن مربی ها؟ اون مربی ایتالیایی که ولاسکو پیشنهاد داده بود قبول کرده بود بیاد خوب مثل سرمربی فوتبال پول میخواست که اینا زیر بار نرفتن .....برا فوتبال دارن ولی برا والیبال اینجوری میشه ولاسکو الان بود تیم میرفت دوم جهان میشد

10. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

كواچ در اين چند سال بازيكنان زيادي به تركيب تيم اضافه كرد و عناويني كسب كرد كه تا الآن هيچ مربي اي نتونسته بود برامون بياره. حالا بعضي ها او را به استفاده از ميراث ولاسكو متهم ميكنن اما در هر صورت اينكه در ليگ جهاني قبلي به جمع 4 تيم صعود كنيم يا در جام جهاني به جمع 6 تيم راه پيدا كنيم در كارنامه كواچ ثبت شده و رزومه اش را درخشان ميكنه. همه اينها را نوشتم تا بگم در اينكه كواچ سرمربي بزرگي است و دستاوردهاي بزرگي داشته شكي نيست.

اما همه ميدونيم اون توانايي برقراري نظم و ديسيپلين ولاسكو را نداره و نميتونه از نظر روحي روي بازيكنانش در لحظات حساس مثل ديشب اثر خاصي بذاره. از نظر من اين يكي از ضعفهايي است كه كواچ فعلاً حداقل در ايران قادر به رفعش نيست و به وضوح خصوصاً در اين دو بازي آخر ديديم كه كاپيتان تيمش در پاره اي از مواقع بيشتر از سرمربي در ارنج تيم يا در اعتراضات به تصميم داوري شركت ميكرد و اين از نظر من يك ضعف براي سرمربي است.

از سرويس ها كه بگذريم در آبشارها هم هر چي به آخر بازي نزديك تر ميشديم اشتباهات به طرز اسفناكي افزايش پيدا ميكرد و در تصاوير آهسته كاملاً مشخص بود كه مثلاً ميرزا جانپور با تك دفاع لهستان روبرو بوده و انبوهي از گزينه ها براي گرفتن امتياز از آبشارش پيش رويش بود و ميتونست خيلي راحت توپو در فضاي خالي زمين بخوابونه اما توپو ميزد تو اوت كه ميزراجانپور در اين قضيه تنها نبود بلكه عبادي پور هم تا حدودي اشتباهات اونو تكرار ميكرد به حدي كه حتي آقاي كرده، گزارشگر بازي هم از اين طرز بازي تعحب كرده بود. البته ريشه مواردي كه ذكر شد را بايد در از دست دادن تمركز و برهم خوردن تعادل و تسلط رواني بايد جست. بعضي اوقات اين جمعيت ميتونه همون اندازه كه كارگشاست، برامون دردسر هم درست كنه چرا كه بازيكن ها با ديدن انبوهي از تماشاگرها احساس مسئوليت ميكردن و از اينكه نميتونستن به لهستان برسن نا اميد ميشدن و در نهايت سه ست آخر بازي را با اختلاف قابل توجه باختيم.

اين را هم نبايد فراموش كنيم كه ما در سطح اول دنيا داريم رقابت ميكنيم و حتي اسم حريفانمون هم ترسناكه چه برسه بخواهيم باهاشون بازي كنيم و ببريمشون. خيلي خوب ميشد اگر برنده ميشديم اما حالا كه نشده هم به نظرم چيز مهمي اتفاق نيفتاده و لهستان سالهاست تجربه بازي در اين ميادين را داره و ما هم هرچقدر توانمند باشيم باز يه جاهايي در نكاتي ازشون عقب تريم. واقعاً خيلي حرفه كه تيم از پاسور دوم خودش استفاده كنه و امتياز آورترين بازيكنشو هم نداشته باشه و باز هم اينطوري ما رو ببره. انصافاً نشون دادن براي چي هميشه در سطح بالا قرار دارن.

در هر صورت اگر هم نتونستيم به جمع شش تيم صعود كنيم به نظرم مسأله اي پيش نمياد چرا كه هميشه رسيدن به جمع شش تيم براي همه ميسر نخواهد بود همين روسيه را ببينيد كه با اون همه افتخارات در اين دوره حتي يك پيروزي هم كسب نكرده در حاليكه گفته ميشه فقط موزرسكي را از اول در اختيار نداشته.

از طرفي معتقدم در صورت عدم صعود به مرحله نهايي، ما ميتونيم كمي استراحت كنيم و خودمونو براي جام جهاني آماده كنيم و در اونجا از پس حريفان بر بيايم. انصافاً جدول بازي ها را ميديدم در اون مسابقات هم بازي هاي سختي در پيش داريم و اين رقابت ها ميتونه بازي هاي تداركاتي بسيار خوبي براي ما باشه. تقريباً هر روز يك بازي سنگين در انتظارمونه!

12. 8 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ولاسکو بود والیبال ایران دوم میشد این حرف حتی شوخیش هم جالب نیست

احیانن عمه من بود بعد برد 3.0 مقابل آلمان در آزادی در بازی بعد جلوی همین آلمان با یک بازی افتضاح 3.0 به المان در تهران باخت و لوله شد - حسرت رفتن به المپیک هم رو دلش موند با سومی در مسابقات انتخابی المپیک لندن 2012

الان کواچ بره مربیای لهستان و برزیل و ایتالیا منتظرن والیبال ایران بهشون پیشنهاد بده تیماشون ترک کنن و بیان ایران

از ملت همیشه در جو انتظار بیشتری نمیره

14. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •