کلا 3 تا فایله 2 تا که 400 مگ میشن رو از سایت game2dl مستقیم دانلود کن.اون یکی هم که حدود 3 گیگه یا از انجمن بازی سنتر دانلود کن که سرور uploaded و filefactory داره که جفتشون به درد نمیخوره یا از تورنت دانلود کن.
کلا 3 تا فایله 2 تا که 400 مگ میشن رو از سایت game2dl مستقیم دانلود کن.اون یکی هم که حدود 3 گیگه یا از انجمن بازی سنتر دانلود کن که سرور uploaded و filefactory داره که جفتشون به درد نمیخوره یا از تورنت دانلود کن.
سلام دوستان
برای اجرا بازی سالم و بدون مشکل طبق روش زیر عمل کنید(این روش توسط چندین نفر تست شده):
اول آپدیت بازی رو بریزید آپدیت 5 رو از پست اول دانلود کنید و سپس کرک ورژن 4.1 را از لینک زیر به پوشه بازی اضافه کنید و بعد این لانچر رو دانلود کنید که این ارور(Tieup 0014 CHK B) رو به وجود نیاره و بریزید تو پوشه بازی، بازی رو توسط همین لانچر اجرا کنید و از بازی لذت ببرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (password: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. آپدیت 4 بازی رو من گرفتم. داخلش لانچر بازی و gta5.exe هست که باید تو پوشه اصلی جایگزین بشه. یک فایل آپدیت هم به اسم update.rpf . این فایل باید تو پوشه اصلی بازی کپی بشه یا داخل پوشه update بازی ریخته بشه یا جای دیگه هست؟
در ضمن اسم فایلهای آپدیت های قبلی هم مثل همه پس دیگه فکر نکنم نیازی به ریختن آپدیت های قبل باشه چون جایگزین هم میشن درسته؟
سلام
من فایل های مربوط به مراحل نسخه corepack رو ریختم تو پوشه خودش
ولی تو یه مرحله رسیدم وقتی که مایکل میره تو یه کارگاهی چند تا زن نشستن با چرخیاتی کار میکنن و یه پیرمرد هم اونجاست و هیچ اتفاقی نمیفته. باید چی کار کنم![]()
اتفاقا منم گیر کرده بودم.شما باید بری یه فروشگاه و کت و شلوار بخری
یه سوال:
اولین مرحله بازی اگه یادتون باشه تو زمین کاملا برفی بود و همه جا رو برف گرفته بود.الان چرا من این همه بازی کردم بارون اومد ولی از برف خبری نیست؟
فقط اول بازی برف هست و دیگه خبری از برف نیست.
اینجوری برنامه ریزی شده.
منظورتون همین مرحله هست ؟
![]()
اون مرحله ای که یه چیز شیمیایی میدزدن روی سویچ کردن کرش میکنه مال همه اینجوریه یا مال من؟
بارش برف در بازی وجود نداره ولی با Mod میتونین به اون قسمت مرحله اول تلپورت کنین و توش بچرخید ( این مد در پست سوم تاپیک زیر قرار داده شده ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)