تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 848 اولاول ... 34349505152535455565763103153553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کنسل کن عزیز من خودم منطقه 6 تهران هستم همه دارن فرار میکنن شما داری میگیری ببین مخابرات پورت خالی داره از اون بگیر داشت مارم خبر کن بگیرم
    خوشبختانه آسیاتک که دیروز خط من رو پشتیبانی نمیکرد امروز فهمیدن که از خطم پشتیبانی میکنن و لیستشون آپدیت نبوده ... پارس رو کنسل کردم ... چقدر راحت قبول می کنن ... اصلا نپرسید چرا )

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خوشبختانه آسیاتک که دیروز خط من رو پشتیبانی نمیکرد امروز فهمیدن که از خطم پشتیبانی میکنن و لیستشون آپدیت نبوده ... پارس رو کنسل کردم ... چقدر راحت قبول می کنن ... اصلا نپرسید چرا )
    پارس آنلاین که بهتر از آسیاتکه
    آسیاتک سرویس 10مگ با 10گیگش که شبانه رایگان داره سرعتش تو ساعات رایگان 250کیلوبایت میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1l2i3z4a5h6r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آسیاتک سرویس 10مگ با 10گیگش که شبانه رایگان داره سرعتش تو ساعات رایگان 250کیلوبایت میشه
    کجاش پارس انلایس از آسیاتک بهتره چی داره پارس انلاین الان که شما این حرفو میزنی این همه ریزش user داشته

4. 2 کاربر از a1l2i3z4a5h6r7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

والا پارس آنلاین تا اونجا که من از این تاپیک فهمیدم ثبات نداره
    + سرویس هایی که ارائه میده اصلا تنوع نداره و اصلا تعهدی نمیده که چه سرعتی تحویل بگیری ...

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کجاش پارس انلایس از آسیاتک بهتره چی داره پارس انلاین الان که شما این حرفو میزنی این همه ریزش user داشته
    من با آسياتك كار كردم سرعت تك كانكشن افتضاح پشتيباني هم فقط ميگه ملاك ما سايت ميهن دانلوده حتي سر دانلود نيم بها هم سرعتو پايين مياره مثلا سرويس 1مگش از ساعت 10-11شب به بعد ميشه 30-50كيلوبايت اونم با چند كانكشن
    نوسان سرعتش خيلي بالاست مثلا روزاسرعتش ميشه 1مگابايت ولي هيچوقت شبانه درستي نداره سرعت تك كانكشن سرويس 1مگش روزا كه بايد خوب باشه از 0.5 مگابيت هم بالاتر نميره ديگه چه برسه به شبانه
    پينگش هم كه هر دقيقه يه جوره يه دقيقه ميره رو 400 دقيقه بعد ميشه 250
    به نظرم الان فن آوا و مخابرات(در صورتي كه شبانه رايگان داشته باشه) و هاي وب بهترين ها هستن
    Last edited by farshad0123; 03-02-2015 at 18:49.

7. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

من با آسياتك كار كردم سرعت تك كانكشن افتضاح پشتيباني هم فقط ميگه ملاك ما سايت ميهن دانلوده حتي سر دانلود نيم بها هم سرعتو پايين مياره مثلا سرويس 1مگش از ساعت 10-11شب به بعد ميشه 30-50كيلوبايت اونم با چند كانكشن
    نوسان سرعتش خيلي بالاست مثلا روزاسرعتش ميشه 1مگابايت ولي هيچوقت شبانه درستي نداره سرعت تك كانكشن سرويس 1مگش روزا كه بايد خوب باشه از 0.5 مگابيت هم بالاتر نميره ديگه چه برسه به شبانه
    پينگش هم كه هر دقيقه يه جوره يه دقيقه ميره رو 400 دقيقه بعد ميشه 250
    به نظرم الان فن آوا و مخابرات(در صورتي كه شبانه رايگان داشته باشه) و هاي وب بهترين ها هستن
    ایشئن درست میگم اسیاتک تو خوزستان افتضاحه ..اما تو استانای دیگه خدایی خوبه من یکی از دوستام داره سرعت سرور داخلی و خارجیش یکیه کلا و تک کانکشن هم سرعت بالای 5 مگه و شبا هم سرعتش پایین نمیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام
    بچه ها آپلود برای پارس آنلاین جدیدا رایگانه؟؟
    چون الان تو گزارش مصرف چیزی به نام ارسال نداره

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان امروز منم فرم تخلیه رو پر کردم فرستادم زنگ زدم بهشون میگن 15 روز طول میکشه خطتو تخلیه کنم گفتم چه وضعشه معمولا 5 روز تخلیه میکنن میگفت منطقه مخابرتون دارن تجهیزات انجام میدن طول میکشه این حرفا بچه چی جوری تو سایت 195.ir شکایت بنویسم سریع تخلیه کنن دوستان راهنمایی بفرمایید.

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام دوستان امروز منم فرم تخلیه رو پر کردم فرستادم زنگ زدم بهشون میگن 15 روز طول میکشه خطتو تخلیه کنم گفتم چه وضعشه معمولا 5 روز تخلیه میکنن میگفت منطقه مخابرتون دارن تجهیزات انجام میدن طول میکشه این حرفا بچه چی جوری تو سایت 195.ir شکایت بنویسم سریع تخلیه کنن دوستان راهنمایی بفرمایید.
    یه شکایت تو 195 حتما ​بنویس

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

یه شکایت تو 195 حتما ​بنویس
    تو قسمت ثبت شکایت پارس انلاین رو داره اما موضوع شکایت چیزی به نام تخلیه ننوشته که من بنویسم دوستان چی رو انتخاب میکنن چیجوری ثبت میکنن شکایتشونو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •