خسته شدیم چرا نمیاد پس؟
اخه وقتی امادس چرا بیرون نمیدن؟:|
خسته شدیم چرا نمیاد پس؟
اخه وقتی امادس چرا بیرون نمیدن؟:|
گفتم که آزار دارن.
حالا جدا از شوخی KONAMI سیاست خودش رو داره . البته شاید مقدمات انتشار بازی هنوز فراهم نیست مثل بنرها و پوسترهایی که تو فروشگاه های توزیع واسه تبلیغات قرار میدن یا شایدم تیزرهای تبلیغاتی و...تمام این احتمالات وجود داره ...نمیدونم
.
.
.
.
.
..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این ویدیو کوتاه رو حتما حتما ببینید .
درسته بزرگترین ایراد 14 همین بود ولی احتمال زیاد تو این یکسال ژاپنی ها برطرفش کرده باشن!
در این مورد ندیدم کسی چیزی بگه و راجع بهش بحث کنن ! پس حتما درست شده و موردی نداره.
تو پاس دادن من به شخصه مشکلی ندیدم و خیلی خوب به نظر میرسه نه اونقدر کند که رو اعصاب باشه و نه اونقدر سریع و غیر واقعی که بازی پینگ پونگ رو تداعی کنه!
بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنده جایزه بهترین بازی در نمایشگاه Paris Games شد
در هفته اخیر نمایشگاهی در کشور فرانسه ( پاریس ) با عنوان Paris Games در حال برگزاریست که در این نمایشگاه شرکت کونامی (KONAMI) موفق به دریافت بهترین بازی شد.
در این نمایشگاه کونامی که بهترین بازی خود و پرطرفدارPES 2015 را با جدیدترین به روز رسانی ها و گیم پلی ارایه داد که همه گیمر ها میتوانند بخش های جدید از بازی پرطرفدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را مشاهده و ارزیابی نمایید.
بعد از جایزه نمایشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در ماه آگوست برگزار شد ، این دومین جایزه معتبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که شرکت کونامی موفق به دریافتش شده است !
نحوه دریبل چطوری هست ؟ من دمو رو بازی میکنم هیچ دریبلی اجرا نمیشه
من نمیدونم والا . دوستان دیگه که دمو رو بازی کردن آشنایی ندارن؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)